- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.021
Evet canım armut ve Havuç artırır, yalnız havucu çok tüketmemek Lazım , gebelikte a vitaminini almak çok önerilmiyor , meyve yerken hergun bir adet Deveci armudunu menünüze ekleyebilirsiniz, bu aralar o var zaten :))Aa Havuç be armut bebeğin suyunu mu arttırıyormuş?
Çok tatlı olmuş Gül'e Gül'e kullansın bebişinEki Görüntüle 1780209 Kızlar, teyzem İpek kızıma yelek yapıp yollamış.
Evet canım armut ve Havuç artırır, yalnız havucu çok tüketmemek Lazım , gebelikte a vitaminini almak çok önerilmiyor , meyve yerken hergun bir adet Deveci armudunu menünüze ekleyebilirsiniz, bu aralar o var zaten :))
Bende 10 günde bir hastahaneye gidiyorum ve her seferinde metro ve otobüse biniyorum 5 dk yol olsa sorun değilde yarım saat bi saat yol ayakta çekilirmiYa hiç kalabalık bi otobüste gitmedin ya da yer sorunu yaşamamısın belli. Hasta değiliz ama Özür dileyerek söylüyorum bi adamla kiç kiça gitmek zorunda değilim. Gobegimi bi adamın ya da tanımadığım bi insanın herhangi bi yerine temas halinde gitmek zorunda da değilim. Bigün böyle bi duruma düşersen o zaman ne demek istediğimi anlarsın diye umuyorum
Bizimki belli canım Masal olacak ismi. Adıyla seviyoruz onu hep. Sen ne isim koyacaksın?Bebişimin ismine artık kesin karar versem de ona ismiyle hitap etsem diyenler var mıı
Bizim isim kesinleşti gibiiii
Allah mekanını cennet etsin inş. Gül ismi çok güzelEvet cnm kız ismi bulmak ne zormuş bence erkek ismi bulmaya göre daha zor
Benim rahmetli kardesimin adı Gül o nedenle kızımın bir ismi Gül olacak inşaAllah onun yanına Ceyda düşündük, uzun boylu güzel kadın demek Ceyda Gül ya da Gül Ceyda düşünüyoruz
Onlar düşünüp yer vermiyorsa sen söyle canım hamileyim müsade eder misiniz diye. Aslında onların düşünmesi lazım ama düşünmeyenin yüzüne yüzüne söyleyeceksin önemli olan bebeğin canım ayakta kalıp da kendini de bebeğini de zora sokma bence canımBenim endişem metrobüste kimseyer vermiyo32 ye kadar nasıl dayancam bilmiyorm
Canım istediğim tüm özellikleri sıralamışsın:)..nerde bulabilirim bu arabayı ve inceleyebilirim acaba..bi de fiyatı ne kadar:)..travel denilen demi buCybex m air aldım
Benim için olmazsa olmazı travel sistem olacak öyle puset çıkmadan ana kucagı yerleştirilen modeller bosuna hamallık kg hafif olacak tek elle puset üstündeyken kapanacak tekerlekleri şişme olmayacak garantisi ve servisi olacak
Tatlım bu bir görgü olayı sonuçta. Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ama ben en çok ani bir fren vs durumunda sarsılma çarpma olayı olmasın diye ayakta kalmak istemezdim bebeğim açısındanMerhaba kızlar, ben de gece nöbetinden geldim. Uyudum uyandım. 5-6 kilo aldım ben de. Doktor 10 marta kadar en fazla 2 kilo hakkın var dedi Nutellaları kaşıklarken nasıl olacak bilmiyorum.
Hamileliğim boyunca bazı günler dolmuşla gidip geldim işe, ben bindiğimde gidiş de geliş de boş oluyor genelde hep oturuyorum. Ama bir kaç kere ayakta kaldım. Ama hemen birileri indiği için oturdum, 2-3 kere de yer verdiler. Hiç yer verilmediği olmadı, çok denk gelmediği için aslında. Bugün 30lu yaşlarında bir erkek yer verdi. Teşekkür ederim dedim oturmadım. Israr etti oturdum. Ama oturmasam da olur. Ayakta gidemeyecek kadar hasta güçsüz değilim, sadece hamileyim. Ayakta da yolculuk yapabiliriz kızlar, sorun etmeyin bence. Hasta değiliz
Eğer oğlunla ismi uyuşsun istersen ece güzel olursiz ismi bulmuşsunuz ne güzel serra melis çok da güzel olmuş. oğlumun adı "ege" tek isim kızıma da tek koyacağım o yüzden ama karar vermek çok zor. bir karar verebilseydik. doğuma kadar da Allah kuvvet versin biz hamilelere
Benim kuzenim puset vereceği için sade arabaya yöneldim .arkadaşım casual Sonic aldı. Çift yönlü kullanılıyor,ark. Memnun benimde hoşuma gitti.arkadaşlar bebek arabası alan var mı aranızda? hangi marka aldınız? ya da alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim iyice kafam karıştı
Allah mekanını cennet etsin inş. Gül ismi çok güzel
Benim o konuda pek bilgim yok ama bol bol su iç genelde soluna yat bebeğe daha çok kan gitsin diyeAa Havuç be armut bebeğin suyunu mu arttırıyormuş?
arkadaşlar bebek arabası alan var mı aranızda? hangi marka aldınız? ya da alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim iyice kafam karıştı
Bir bardak süt içip sirt üstü 2 saat uzan.mutlaka hareket eder.içini ferah tut.sıkıntı yoktur :)Kızlar bebeğimin sabahtan beri hiçbir hareketini hissetmedim, çikolata da yedim ama tık yok.. Bir doktora gitsemmi acaba, biraz korktum açıkcası
Canım Adanalı mısınBenim kuzenim puset vereceği için sade arabaya yöneldim .arkadaşım casual Sonic aldı. Çift yönlü kullanılıyor,ark. Memnun benimde hoşuma gitti.
Bu hafta sonu joie marka ürünlerde adananin bir ebebek mağazasında çok güzel bir indirim vardı ama ben kararsizligimdan alamadım. Eğer ekonomik düşünüyorsanız bunları tavsiye ederim. Arastirdigima gore özellikle çift yönlü kullanılması önemli diyorlar.
Ben de cumartesi gidiyorum canım inşallah. 22+6 da. Ben de merak ediyorum ama Eskisi gibi endişeli değilim hareketlerini hissetmek rahatlatıyormuş insanı cidden. Eskisine göre çok halsizim ve uykum var hep. Başlara dönmüş gibiyim :/ sanırım kan değerim düşük. Bunu söylücem vitamin mi bir şey versin artık. Bir kat merdiven çıkmakla bacaklarım kilometrelerce yol yürümüş gibi halsiz kalıyor. Ve çarpıntı olduğunu söylücem. Şikayetlerim bunlar :) sen de durum nasıl?
Ya hiç kalabalık bi otobüste gitmedin ya da yer sorunu yaşamamısın belli. Hasta değiliz ama Özür dileyerek söylüyorum bi adamla kiç kiça gitmek zorunda değilim. Gobegimi bi adamın ya da tanımadığım bi insanın herhangi bi yerine temas halinde gitmek zorunda da değilim. Bigün böyle bi duruma düşersen o zaman ne demek istediğimi anlarsın diye umuyorum
İpek mi koyuyorsunuz kızın ismini ne güzel
Çok tatlı olmuş Gül'e Gül'e kullansın bebişin
Tatlım bu bir görgü olayı sonuçta. Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ama ben en çok ani bir fren vs durumunda sarsılma çarpma olayı olmasın diye ayakta kalmak istemezdim bebeğim açısındanşükür benim işyerim çok yakın eşim götürüp getiriyor
Bende ise gitmek istemiyorum ama aksi gibi en erken 18 30 da çıkabiliyorum ve öğlen yemeğini sandviç olarak çalışırken yiyorum öğle tatilinde de yetiştirmem gereken is oluyor sürekli bişeyler yetiştirmekten gün içinde oğlum hareket ediyor mu farkedemiyorum. Kariyer ve bebek aynı anda gerçekten çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?