2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aa Havuç be armut bebeğin suyunu mu arttırıyormuş?
Evet canım armut ve Havuç artırır, yalnız havucu çok tüketmemek Lazım , gebelikte a vitaminini almak çok önerilmiyor , meyve yerken hergun bir adet Deveci armudunu menünüze ekleyebilirsiniz, bu aralar o var zaten :))

Bende 10 günde bir hastahaneye gidiyorum ve her seferinde metro ve otobüse biniyorum 5 dk yol olsa sorun değilde yarım saat bi saat yol ayakta çekilirmi

Allah mekanını cennet etsin inş. Gül ismi çok güzel

Benim endişem metrobüste kimseyer vermiyo 32 ye kadar nasıl dayancam bilmiyorm
Onlar düşünüp yer vermiyorsa sen söyle canım hamileyim müsade eder misiniz diye. Aslında onların düşünmesi lazım ama düşünmeyenin yüzüne yüzüne söyleyeceksin önemli olan bebeğin canım ayakta kalıp da kendini de bebeğini de zora sokma bence canım

Canım istediğim tüm özellikleri sıralamışsın:)..nerde bulabilirim bu arabayı ve inceleyebilirim acaba..bi de fiyatı ne kadar:)..travel denilen demi bu

Tatlım bu bir görgü olayı sonuçta. Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ama ben en çok ani bir fren vs durumunda sarsılma çarpma olayı olmasın diye ayakta kalmak istemezdim bebeğim açısından şükür benim işyerim çok yakın eşim götürüp getiriyor

Eğer oğlunla ismi uyuşsun istersen ece güzel olur

arkadaşlar bebek arabası alan var mı aranızda? hangi marka aldınız? ya da alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim iyice kafam karıştı
Benim kuzenim puset vereceği için sade arabaya yöneldim .arkadaşım casual Sonic aldı. Çift yönlü kullanılıyor,ark. Memnun benimde hoşuma gitti.
Bu hafta sonu joie marka ürünlerde adananin bir ebebek mağazasında çok güzel bir indirim vardı ama ben kararsizligimdan alamadım. Eğer ekonomik düşünüyorsanız bunları tavsiye ederim. Arastirdigima gore özellikle çift yönlü kullanılması önemli diyorlar.

arkadaşlar bebek arabası alan var mı aranızda? hangi marka aldınız? ya da alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim iyice kafam karıştı

Ben aldım mima xari sicilya kirmizisi

Ben dis gorunus, yukseklik, pratik cikarip takma, silinebilir dis yuzey yikanabilir kumasa sahip olma, araba bagajina sigma ve cift yonlu olma durumlarina dikkat ettim

Dis gorunumu cok guzel, puseti ve portbebesi cok rahat cikarip takiliyor, be safe oto koltugu ile de uyumlu onu da aldik ve araba katlaninca bagaja cok rahat sigiyor cok az yer kapliyor

Canım Adanalı mısın

Aynen cnm hareketlerini hissetmek super bir sey bebegim yasiyor mu yasamiyor mu korkusu gidiyor insan rahat oluyor ben dedigim gibi boyunu kilosunu merak ediyorum :)

Ben de cok uyuyorum uyanmak bilmiyorum aksama kadar uyuyorum valla ise de gitmiyorum son 1.5 haftadir ama ben bu aylarda hamilelerin cok uykusu olur diye biliyorum :)

Ama halsizlik ve carpinti yok bende, demek ki senin bazi degerlerinde dusuklik var ben kalp hastasi olmama ragmen cok sukur kalpten yana bi krizim bi fenalasmam olmadi bayilma fln olmadi masallah diyim boyle devam eder ins

Ben ignelerden skldm sadece her zamanki gibi ama bu igneler de kalbime mi iyi geliyor nedir normalde kalp hastalari kullanir ya coraspirin heparin fln :)

Bende ise gitmek istemiyorum ama aksi gibi en erken 18 30 da çıkabiliyorum ve öğlen yemeğini sandviç olarak çalışırken yiyorum öğle tatilinde de yetiştirmem gereken is oluyor sürekli bişeyler yetiştirmekten gün içinde oğlum hareket ediyor mu farkedemiyorum. Kariyer ve bebek aynı anda gerçekten çok zormuş

Merhabalar....bende cumartesi eminönünde havuzluhana gittim.. Yenidoğan takım aldım. .iki üç tane kısa kollu zıbın aldım....kapı süsü, eldiven, tırnak makası, ağız bezi, bu kadar çokta uyguna aldım. Tavsiye ederim...

Hamile olalım ya da olmayalım bence hiç bir kadın hoşlanmaz milletle tıkış pıkış yolculuk yapmaya, ben de hoşlanmıyorum. Hamileliğimden önce başka evde oturuyorduk, orda her sabah işe otobüsle giderdim ve gerçekten tabiri caizse alt alta üst üste. Çok fenaydı.
Ben sadece yer vermezlerse vermesinler, çok da önemli değil demek istiyorum. Neyseki gücümüz kuvvetimiz henüz yerinde.

İpek mi koyuyorsunuz kızın ismini ne güzel

Evet İpek olacak. Taa balayındayken karar vermiştik.

Çok tatlı olmuş Gül'e Gül'e kullansın bebişin

Teşekkür ederiz

Ben de gündüz çalıştığım gün arabayla gidip geliyorum. Gece nöbete giderken ve sabah çıkarken dolmuşa biniyorum, bazen de taksiye

Ay evet vallahi. Tüm gün belim kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…