2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende 10 günde bir hastahaneye gidiyorum ve her seferinde metro ve otobüse biniyorum 5 dk yol olsa sorun değilde yarım saat bi saat yol ayakta çekilirmi
Birde bi arkadas yazmış o da haklı bence.Şoförler ani fren yapabiliyor,insanlar hamile olduğunu umursamadan üzerine çıkıp otobüsten inmeye çalışıyor falan.bunlar sıkıntılı durumlar malesef

Canım istediğim tüm özellikleri sıralamışsın:)..nerde bulabilirim bu arabayı ve inceleyebilirim acaba..bi de fiyatı ne kadar:)..travel denilen demi bu
Joker de ve ebebekte var 975 lira indirimi devam ediyorsa travel sistem ama anakucagı fiyata dahil degil biz nuna pupa ana kucagı aldık onunla kullanıcaz ilk zamanlar arabayı YouTube yazıp videosunu inceleyebilirsin aslında

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri bu gece benim bebiş hiç durmadı alttan hep tekme attı durdu ne güzel bi duygu benim 3. Olduğu halde böyle hissediyorum kim bilir ilkler nasıl hissediyor

Joker de ve ebebekte var 975 lira indirimi devam ediyorsa travel sistem ama anakucagı fiyata dahil degil biz nuna pupa ana kucagı aldık onunla kullanıcaz ilk zamanlar arabayı YouTube yazıp videosunu inceleyebilirsin aslında

Teşekkür ederim tatlım..dun joker e gittim aslında quinny lere bakmak için begenemedim...benım gittiğim yerde bu marka da yoktu...bakalım haftaya k.valıde gelicek alışveriş yapıcaz ınşallah..o zaman farklı yerlerede bakarım..tekrar teşekkürler

Yer istediğimde bazıları veremem dedi bende kimseyi zora sokmak istemedim.

Valla istanbulda yaşanmaz 10 gündür psikolojim bozuldu yolda

Çok saçma rapor kağıdında mutlaka yazıyor olması lazım
Benim detaylıyı doktorum kendi yaptı perinatoloji uzmanı olduğu için normalde antenatalden randevu alınıyor 2. Düzey usgye belki onlar yazıyordur ama benimkinde yazmıyordu hayırlısı kızımda var oğlumda sağlıklı olsunda başka ne isterim

Tabiki öncelik sağlıklı olması rabbim hepsini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Bebek arabası bakarken jokerde quinny ler için yeni doğana uygun değil diye satıcı alıcıyı uyarıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…