- 4 Kasım 2015
- 276
- 376
- 18
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.061
Ya evet hamilelik başka bi şey allah herkese yaşatsın. Ne güzel senin 6. Ay bitiyor herhalde
İlk sen dogurucan desene benimde ilk ikisi sezeryan o yüzden 39. Haftada alıyorlar acaba normal doğum yapamazmıyız bizde şimdi korkuyorum 3. Kez kesilmeye26 HAFTALIK OLDUM BU GÜN 25 MAYISA DOĞUM İÇİN GÜN VERDİ DOKTORUM. İLK SEZERYAN OLDUĞU İÇİN
İlk sen dogurucan desene benimde ilk ikisi sezeryan o yüzden 39. Haftada alıyorlar acaba normal doğum yapamazmıyız bizde şimdi korkuyorum 3. Kez kesilmeye
Bende nette baktım 1 veya 2 sezeryan dan sonra olabiliyormuş ama ben zanletmiyorum hiç bi doktor o riske girmez rahim deki dikişlerin açılma ihtimali oluyormuşen son yapilabilir diye okudum am aaraştırmak lazım
Ama onlar kapanmış olmuyomu acaba ben sadece kulaktan dolma konuşuyorum ama doktorla konuşmalısınBende nette baktım 1 veya 2 sezeryan dan sonra olabiliyormuş ama ben zanletmiyorum hiç bi doktor o riske girmez rahim deki dikişlerin açılma ihtimali oluyormuş
Bende nette baktım 1 veya 2 sezeryan dan sonra olabiliyormuş ama ben zanletmiyorum hiç bi doktor o riske girmez rahim deki dikişlerin açılma ihtimali oluyormuş
Evet doktor daha iyi bilir tabi dün soracaktım doktora daha erken diye vazgeçtim senin ilk bebekmi bu aradaAma onlar kapanmış olmuyomu acaba ben sadece kulaktan dolma konuşuyorum ama doktorla konuşmalısın
Ben zeynep Kamile gidiyorum 2 doğum orada yaptım normal doğumu en çok destekleyen hastahane orası bi sormak lazım doktoraCANIM YAPAN GEBELER VAR AMA BUNUN İÇİN HASTANE ÖNEMLİ İSTANBULDA VAR SANIRIM. ÇÜNKÜĞ HER DOKTOR VE EBE BU RİSKİ ALMIYOR MALESEF.
Rica ederim indirim vardı 1300 den 975 e düşmüştü stok bitmiş olabilir quiiny tavsiye etmem 3 tekerin denge sorunu oluyor sapın birine esya assan çekiyor devriliyormuş casual cadillac air da biraz agır ama güzel bir araba onun tek eksi özelliği tekerler şişme patlarsa bisikletçiye yaptıracaksın dediler birde tek elle kapanmıyorTeşekkür ederim tatlım..dun joker e gittim aslında quinny lere bakmak için begenemedim...benım gittiğim yerde bu marka da yoktu...bakalım haftaya k.valıde gelicek alışveriş yapıcaz ınşallah..o zaman farklı yerlerede bakarım..tekrar teşekkürler
aslında erken değil eğer olursa hiç değilse kendini hazırlarsınEvet doktor daha iyi bilir tabi dün soracaktım doktora daha erken diye vazgeçtim senin ilk bebekmi bu arada
Ben zeynep Kamile gidiyorum 2 doğum orada yaptım normal doğumu en çok destekleyen hastahane orası bi sormak lazım doktora
Merhaba kızlar, ben de gece nöbetinden geldim. Uyudum uyandım. 5-6 kilo aldım ben de. Doktor 10 marta kadar en fazla 2 kilo hakkın var dedi Nutellaları kaşıklarken nasıl olacak bilmiyorum.
Hamileliğim boyunca bazı günler dolmuşla gidip geldim işe, ben bindiğimde gidiş de geliş de boş oluyor genelde hep oturuyorum. Ama bir kaç kere ayakta kaldım. Ama hemen birileri indiği için oturdum, 2-3 kere de yer verdiler. Hiç yer verilmediği olmadı, çok denk gelmediği için aslında. Bugün 30lu yaşlarında bir erkek yer verdi. Teşekkür ederim dedim oturmadım. Israr etti oturdum. Ama oturmasam da olur. Ayakta gidemeyecek kadar hasta güçsüz değilim, sadece hamileyim. Ayakta da yolculuk yapabiliriz kızlar, sorun etmeyin bence. Hasta değiliz
Biz kısmetse "EYMEN" düşünüyoruz. İnşallah yüzünü sağlıklı bir şekilde görmek nasip olur :)Oğluş anneleri isim konusuna karar verdiniz mi?
İyiaslında erken değil eğer olursa hiç değilse kendini hazırlarsın
evet canım nasip olursa ilk
Bende ikincide istemiştim ama yine doktora söylemedim bu istegimi Neden sezeryan olmuştun cnm senBUNU DESTEKLEYEN BİR GRUP VAR İSETERSEN FACEBOKTA 1 SENE İÇERİSİNDE ÖNCE SEZERYAN SONRA NORMAL DOĞUM YAPMIŞ GEBELER VAR MALESEF BİZİM BURDA YOK. DOKTOR HANIMDA BU RİSKİ ALAMAM BEN DEDİ BENDE İSTEMİŞTİM AMA
İyi
Bende ikincide istemiştim ama yine doktora söylemedim bu istegimi Neden sezeryan olmuştun cnm sen
Ne güzel şimdiden belli ben karar veremedim eşim daha önce hiç düşünmediğim deniz ismini istiyor ben de kendi istediğim bi tane olsun iki isim koyalım diyorum ama iki ısim pek kullanışlı değil kararsız kaldım :)Biz kısmetse "EYMEN" düşünüyoruz. İnşallah yüzünü sağlıklı bir şekilde görmek nasip olur :)
Metrobüste aynı şey geçerli değil malesef. Bırak cama yaslanmayı kapıda yer bulamıyorsun. şoförü görmek ne mümkün. güzergah farkından ötürü sen rahatmışsın ne güzel.Sana katılıyorum. Ben de hamileliğim boyunca yarım saatlik mesafede olan işime her gn sabah akşam ayakta gidiyorum. Karnımı görmelerine rağmen yer veren daha hiç olmadı. olmasında aynen hasta değiliz. Ayakta durabiliriz. Otobüste kendimi cama bir yaslıyorum hiç kıpırdamadan yolculuğum bitiyor. ittirip cam kenarına veya bir direğe yapışıyorum otobüste. bana değen olduğunda kayarmısınız hamileyim diyorum o kadar. yine yer veren olmuyo yani duyduğunda. sıkıntı değil. otururken de sarsılıyoruz hem de olduğundan fazla. ayakta en azından kendini ani firenlerde ya da kasislerden geçerken sıkabiliyosun.
Kısacası bana oturmak nasip olmuyor. problem değil :) Ne kadar koruyosun, ne kadar ay bişey olcak diyosun o gün illaki b,şeyler oluyo sonra. Bu tarz şeyleri çok takan biri değilim zaten. Herkesin düşüncelerine saygı duymak lazım. Yani yer istesek de haklıyız doğal olrak orası da ayrı yani. Hakkımız yer istemek. Yer vermediklerinde bence direkt şoför bey ile paylaşın hamileyim derseniz bence bayana biri yer versin der her şoför. Ben daha hiç gerek duymadım çünkü zorlanmıyorum.
Aslında haklısın şurda doğuma ne kaldıki 3.5 ay çok bi süre değil inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişi normal doğumdan korkma hiç inan karnında kocaman bi kesikten daha iyidiraslında erken değil eğer olursa hiç değilse kendini hazırlarsın
evet canım nasip olursa ilk
Benim işim de masa başı tüm gün oturuyorum. Oturmaktan resmen insanın heryeri ağrıyor inanki. Hareketsiz olmak daha kötü. Sürekli kalkıp ofisi turluyorum. annemlere gidince nazlanıyorum azcık sırtım ağrıyo masaj yapsana anne diye. Annemin verdiği cevap :) fabrikada senin yaşındaki hamile kız var koşuyo hızlı yürüyo, kasa bile kaldırıyo. Üretimde çalışıyo durmaksızın tüm gün. hiç sızlandığını duymadım der :)Herhalde kimse benim kadar işyerinde ayakta durmuyordur. Gece nöbetleri cabası. Acil doktoruyum ben oturmuyorum hiç, allah seni inandırsın bazen öğle yemeğimi yemeye fırsat bulamadığımdan yanımda getirdiğim meyvelerle idare ediyorum. Belim bacaklarım kopuyor resmen mesai bitimi.
Ama inanın yer vermeyenler de vermesinler, nolacak ki. Hiç kimse anlayışlı olmak zorunda değil. Saygısız diye yaftalamayalım insanları
Bende ilk ağır preeklampsi yüzünden sezeryan olmuştum oğlumun kalp atışları zayıflamıştı 41+2 lik bebek 37+6 görünüyordu şimdi ki bebeğin cinsiyeti neBENİM OĞLUMDA 32 DEN SONRA KORDUN DOLANDI 36 HAFTAYA KADAR ÇIKMADI AMA HERHANGİ BİR SORUN OLMADI AMA NORMAL DOĞUM SIRASINDA SORUN OLACAĞINI SÖYLEDİ DOKTORUM BENDE RİSKE ATMAK İSTEMEDİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?