2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende nette baktım 1 veya 2 sezeryan dan sonra olabiliyormuş ama ben zanletmiyorum hiç bi doktor o riske girmez rahim deki dikişlerin açılma ihtimali oluyormuş

CANIM YAPAN GEBELER VAR AMA BUNUN İÇİN HASTANE ÖNEMLİ İSTANBULDA VAR SANIRIM. ÇÜNKÜĞ HER DOKTOR VE EBE BU RİSKİ ALMIYOR MALESEF.

Rica ederim indirim vardı 1300 den 975 e düşmüştü stok bitmiş olabilir quiiny tavsiye etmem 3 tekerin denge sorunu oluyor sapın birine esya assan çekiyor devriliyormuş casual cadillac air da biraz agır ama güzel bir araba onun tek eksi özelliği tekerler şişme patlarsa bisikletçiye yaptıracaksın dediler birde tek elle kapanmıyor

Ben zeynep Kamile gidiyorum 2 doğum orada yaptım normal doğumu en çok destekleyen hastahane orası bi sormak lazım doktora

BUNU DESTEKLEYEN BİR GRUP VAR İSETERSEN FACEBOKTA 1 SENE İÇERİSİNDE ÖNCE SEZERYAN SONRA NORMAL DOĞUM YAPMIŞ GEBELER VAR MALESEF BİZİM BURDA YOK. DOKTOR HANIMDA BU RİSKİ ALAMAM BEN DEDİ BENDE İSTEMİŞTİM AMA

Sana katılıyorum. Ben de hamileliğim boyunca yarım saatlik mesafede olan işime her gn sabah akşam ayakta gidiyorum. Karnımı görmelerine rağmen yer veren daha hiç olmadı. olmasında aynen hasta değiliz. Ayakta durabiliriz. Otobüste kendimi cama bir yaslıyorum hiç kıpırdamadan yolculuğum bitiyor. ittirip cam kenarına veya bir direğe yapışıyorum otobüste. bana değen olduğunda kayarmısınız hamileyim diyorum o kadar. yine yer veren olmuyo yani duyduğunda. sıkıntı değil. otururken de sarsılıyoruz hem de olduğundan fazla. ayakta en azından kendini ani firenlerde ya da kasislerden geçerken sıkabiliyosun.
Kısacası bana oturmak nasip olmuyor. problem değil :) Ne kadar koruyosun, ne kadar ay bişey olcak diyosun o gün illaki b,şeyler oluyo sonra. Bu tarz şeyleri çok takan biri değilim zaten. Herkesin düşüncelerine saygı duymak lazım. Yani yer istesek de haklıyız doğal olrak orası da ayrı yani. Hakkımız yer istemek. Yer vermediklerinde bence direkt şoför bey ile paylaşın hamileyim derseniz bence bayana biri yer versin der her şoför. Ben daha hiç gerek duymadım çünkü zorlanmıyorum.

aslında erken değil eğer olursa hiç değilse kendini hazırlarsın
evet canım nasip olursa ilk
İyi
Bende ikincide istemiştim ama yine doktora söylemedim bu istegimi Neden sezeryan olmuştun cnm sen

Biz kısmetse "EYMEN" düşünüyoruz. İnşallah yüzünü sağlıklı bir şekilde görmek nasip olur :)
Ne güzel şimdiden belli ben karar veremedim eşim daha önce hiç düşünmediğim deniz ismini istiyor ben de kendi istediğim bi tane olsun iki isim koyalım diyorum ama iki ısim pek kullanışlı değil kararsız kaldım :)

Metrobüste aynı şey geçerli değil malesef. Bırak cama yaslanmayı kapıda yer bulamıyorsun. şoförü görmek ne mümkün. güzergah farkından ötürü sen rahatmışsın ne güzel.

aslında erken değil eğer olursa hiç değilse kendini hazırlarsın
evet canım nasip olursa ilk
Aslında haklısın şurda doğuma ne kaldıki 3.5 ay çok bi süre değil inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişi normal doğumdan korkma hiç inan karnında kocaman bi kesikten daha iyidir

Benim işim de masa başı tüm gün oturuyorum. Oturmaktan resmen insanın heryeri ağrıyor inanki. Hareketsiz olmak daha kötü. Sürekli kalkıp ofisi turluyorum. annemlere gidince nazlanıyorum azcık sırtım ağrıyo masaj yapsana anne diye. Annemin verdiği cevap :) fabrikada senin yaşındaki hamile kız var koşuyo hızlı yürüyo, kasa bile kaldırıyo. Üretimde çalışıyo durmaksızın tüm gün. hiç sızlandığını duymadım der :)

BENİM OĞLUMDA 32 DEN SONRA KORDUN DOLANDI 36 HAFTAYA KADAR ÇIKMADI AMA HERHANGİ BİR SORUN OLMADI AMA NORMAL DOĞUM SIRASINDA SORUN OLACAĞINI SÖYLEDİ DOKTORUM BENDE RİSKE ATMAK İSTEMEDİM.
Bende ilk ağır preeklampsi yüzünden sezeryan olmuştum oğlumun kalp atışları zayıflamıştı 41+2 lik bebek 37+6 görünüyordu şimdi ki bebeğin cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…