- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.081
Aslında haklısın şurda doğuma ne kaldıki 3.5 ay çok bi süre değil inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişi normal doğumdan korkma hiç inan karnında kocaman bi kesikten daha iyidir
Bende ilk ağır preeklampsi yüzünden sezeryan olmuştum oğlumun kalp atışları zayıflamıştı 41+2 lik bebek 37+6 görünüyordu şimdi ki bebeğin cinsiyeti ne
kızlar yaz kadınına katılıyorum ist da yaşıyorum kimse bizim için bişey yapmak zorunda değil bundan dolayı kendinizi yıpratmayın tek çözüm insanların sizlere yer vermesi değil kendinizde evinizi işe yakın bi yere taşıyabilir kendinize araba alabilir ya da daha pek çok alternatif bulabilirsiniz ama kolay olan millete kızmaktır bunu yapmaya gerek yok avm de gezerken saatlerce ayakta duruyoruz yaz kadınının da çok üstüne gittiniz bence unutmayın o da hamile ve kimseyi kırmak için fikrini belirtmemiştirYa hiç kalabalık bi otobüste gitmedin ya da yer sorunu yaşamamısın belli. Hasta değiliz ama Özür dileyerek söylüyorum bi adamla kiç kiça gitmek zorunda değilim. Gobegimi bi adamın ya da tanımadığım bi insanın herhangi bi yerine temas halinde gitmek zorunda da değilim. Bigün böyle bi duruma düşersen o zaman ne demek istediğimi anlarsın diye umuyorum
Metrobüs sıkıntı diye ben de 2 aydır metrobüs kullanmıyorum :) minibüsle gidip geliyorum. Valla ittiriyorum ayaktakileri cam kenrına geçmek için. Yer isteme olayı imkansız zaten. Bence minibüs kullananlar ittirip cam kenarına yapışsın sırtını dayayıp hiç sarsılmıyo :)Metrobüste aynı şey geçerli değil malesef. Bırak cama yaslanmayı kapıda yer bulamıyorsun. şoförü görmek ne mümkün. güzergah farkından ötürü sen rahatmışsın ne güzel.
kızlar yaz kadınına katılıyorum ist da yaşıyorum kimse bizim için bişey yapmak zorunda değil bundan dolayı kendinizi yıpratmayın tek çözüm insanların sizlere yer vermesi değil kendinizde evinizi işe yakın bi yere taşıyabilir kendinize araba alabilir ya da daha pek çok alternatif bulabilirsiniz ama kolay olan millete kızmaktır bunu yapmaya gerek yok avm de gezerken saatlerce ayakta duruyoruz yaz kadınının da çok üstüne gittiniz bence unutmayın o da hamile ve kimseyi kırmak için fikrini belirtmemiştir
İki isim çok kullanışsız. Düşünsene ileride çocuk hangi ismi kullanacak diyo Çocuk hangi isme alışacak o dönemde. İleride arkadaşı ali dicek hayr ben veli kullanıyorum diye defalarca düzeltecek bence uzun uzun ve ayrıntılı iki isim koymayı düşünün derim. Ben bu ismi istiyoreum eşim bunu istiyo hadi iki isim koyalım bence çok zor ilerriki hayat için. Kimlik karmaşası.Ne güzel şimdiden belli ben karar veremedim eşim daha önce hiç düşünmediğim deniz ismini istiyor ben de kendi istediğim bi tane olsun iki isim koyalım diyorum ama iki ısim pek kullanışlı değil kararsız kaldım :)
Benim başka avantajım yok malesef işe gitmek için mecburum erken çıkıp evden iş yerine gidiyorum 7 ye on kala durakta olmama rağmen binemiyorum yani kısa bi süre katlanıcal 2 aysonra izne ayrılıcam napalım :)Metrobüs sıkıntı diye ben de 2 aydır metrobüs kullanmıyorum :) minibüsle gidip geliyorum. Valla ittiriyorum ayaktakileri cam kenrına geçmek için. Yer isteme olayı imkansız zaten. Bence minibüs kullananlar ittirip cam kenarına yapışsın sırtını dayayıp hiç sarsılmıyo :)
cnm yanlış anlama seni de kırmak değil amacım yanlış ifade ettiysem kusura bakma yavrularımızı sağ sağlim alalımda kucağımıza bunları hatırlamayız bileBenim başka avantajım yok malesef işe gitmek için mecburum erken çıkıp evden iş yerine gidiyorum 7 ye on kala durakta olmama rağmen binemiyorum yani kısa bi süre katlanıcal 2 aysonra izne ayrılıcam napalım :)
Tabiki en önemlisi o yanlış anlamadım canım estağfurullah o sağlıklı olsunda gerisi önemli değilcnm yanlış anlama seni de kırmak değil amacım yanlış ifade ettiysem kusura bakma yavrularımızı sağ sağlim alalımda kucağımıza bunları hatırlamayız bile
Senin için ev tasimak,araba almak falan çok kolay galiba:) herkezin kendi düşüncesi canım. Ben otobüsü çok sık kullanmıyorum ama saygısız insanlara da katlanamiyorum.herkez istediği gibi düşünebilir ama biraz saygı!kızlar yaz kadınına katılıyorum ist da yaşıyorum kimse bizim için bişey yapmak zorunda değil bundan dolayı kendinizi yıpratmayın tek çözüm insanların sizlere yer vermesi değil kendinizde evinizi işe yakın bi yere taşıyabilir kendinize araba alabilir ya da daha pek çok alternatif bulabilirsiniz ama kolay olan millete kızmaktır bunu yapmaya gerek yok avm de gezerken saatlerce ayakta duruyoruz yaz kadınının da çok üstüne gittiniz bence unutmayın o da hamile ve kimseyi kırmak için fikrini belirtmemiştir
Canım araba alırken evinin konumu yokuş varmı asansör varmı araban varmı kullanım alanın neresi olucak bunları düşünüp al. ben chicco urban alıcaktım ama satıcı liteway travel önerdi onunda puseti çok ağırdı sonra kaynım bize liteway almış pusetmiş baya arştırdım en çok tercih edilen arabaymış 0+ kullanımı var çünkü
Evet canım aklıma hep sen geldin nuna pepp arasında kalmıştım sonra gidip araştırdılar galiba liteway almışlar sağolsunlar :)bende size soylemiştim :):):) bence iyi bir tercih olmuş, bizde aynısı aldık ve cok memnun kalacağımıza eminim.
Ay çok güzel bi kız bi erkek benimde bi oğlum bi kızım var 3.den hiç bişi anlamadım 2 aydır kız dedi doktorun asistanı dün doktorun kendisi baktı erkek gibi gördüm bi ara dedi ayaklarıyla kapmış acmadi erkeğe benziyo dedi şimdide
ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH KIZIM OLACAK. SENİN NE OLACAK 3. CANIM
Benimde Göbeğim sertleşyor bazen.çok yoruldugum zaman olabiliyor.bazende bi bakiyorum kızım bi yere toplanmis sertleşiyor.önemli bişiy degil ama sanırım. Çok yorulmamaya çalış. Bu aralar böyle şeyler olur diyorlar.ama yine de doktora sormak lazimKızlar karnım 2 gündür ara ara sertleşiyor. sanki patlıcak gibi hissediyorum. Acı hissetmiyorum ama ara ara taş gibi oluyo.
Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda. Göbek deliğimde acıyo bebek o bölgede kıpırdağı zaman. Dışarı çıktı tamamen.
Doktorum göbek bölgende hiç yağ tabakası bulunmuyor herşey yolunda, göbek deliğinin acımasının nedeni yağ tabakanın olmaması demişti ama 2 gündür de sanki akşamları eve gittiğimde sertleşiyo dokunduğumda taş gibi oluyo
Doktorun dediği doğrudur, benim bir de karnımda gaz olunca veya kabızlık olunca çok sertleşiyorKızlar karnım 2 gündür ara ara sertleşiyor. sanki patlıcak gibi hissediyorum. Acı hissetmiyorum ama ara ara taş gibi oluyo.
Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda. Göbek deliğimde acıyo bebek o bölgede kıpırdağı zaman. Dışarı çıktı tamamen.
Doktorum göbek bölgende hiç yağ tabakası bulunmuyor herşey yolunda, göbek deliğinin acımasının nedeni yağ tabakanın olmaması demişti ama 2 gündür de sanki akşamları eve gittiğimde sertleşiyo dokunduğumda taş gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?