2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aslında haklısın şurda doğuma ne kaldıki 3.5 ay çok bi süre değil inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişi normal doğumdan korkma hiç inan karnında kocaman bi kesikten daha iyidir

Nisanda hastanenin kursuna gidicem bakalım orda dahada bilinçlendirirler inşallah herşey yolundan giderde bende normal olsun isterim

Günaydın annecikler, çok araştırıyorum. İlk gebeliği olanlar zaten sezaryeni akıllarına bile getirmesinler ama daha önceki bebeklerini sezaryen ile dünyaya getirenler SSVD (sezeryan sonrası vajinal doğum) gruplarını araştırabilir. Avrupa ve abd de zaten tüm sezeryanlardan sonra normal yapılıyor, Ülkemizde de yaklaşık 5 yıldır çok ciddi artma var, binlerce kişi ssvd yaptırdı. Suni sancı olmadan, epizyosuz sadece kendi sancılarıyla, sıfır dikişle. Duygularını okusanız inanamazsınız, hepsi diyor ki ben daha önce doğumu yaşamamıştım. Göklere çıkıp inme olayını anlatıyorlar. Ama ssvd yapacak olanların ebeler veya gruptaki doktorlar tarafından eğitilmesi gerekiyor. Facebook ssvd grubunda Türkiye genelinde ssvd yapan doktorların il il listesi mevcut. Bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

kızlar yaz kadınına katılıyorum ist da yaşıyorum kimse bizim için bişey yapmak zorunda değil bundan dolayı kendinizi yıpratmayın tek çözüm insanların sizlere yer vermesi değil kendinizde evinizi işe yakın bi yere taşıyabilir kendinize araba alabilir ya da daha pek çok alternatif bulabilirsiniz ama kolay olan millete kızmaktır bunu yapmaya gerek yok avm de gezerken saatlerce ayakta duruyoruz yaz kadınının da çok üstüne gittiniz bence unutmayın o da hamile ve kimseyi kırmak için fikrini belirtmemiştir

Metrobüste aynı şey geçerli değil malesef. Bırak cama yaslanmayı kapıda yer bulamıyorsun. şoförü görmek ne mümkün. güzergah farkından ötürü sen rahatmışsın ne güzel.
Metrobüs sıkıntı diye ben de 2 aydır metrobüs kullanmıyorum :) minibüsle gidip geliyorum. Valla ittiriyorum ayaktakileri cam kenrına geçmek için. Yer isteme olayı imkansız zaten. Bence minibüs kullananlar ittirip cam kenarına yapışsın sırtını dayayıp hiç sarsılmıyo :)

Saygı denen bişey var hamileye yer verilir!
Verilmezsede kendimizi yıpratmıyoruz hoş herkesin tercihi. Çok zorda kalırsam iniyorum dinlenip gene biniyorum. Evi işe taşımak evin yakının da iş bulmak araba almak bunları geç canım kolay şeyler ve mantıklı şeyler değil. Avm de gezmiyorum. mümkün olduğunca hafta sonu tatilimi yürüyüş alanında yürüyüp dinlenerek geçiriyorum. kimse burda kimseyi kırmak istemez ama yapılan yorumlar şuan benim fikrimde olanları da kırmak üzere...

İki isim çok kullanışsız. Düşünsene ileride çocuk hangi ismi kullanacak diyo Çocuk hangi isme alışacak o dönemde. İleride arkadaşı ali dicek hayr ben veli kullanıyorum diye defalarca düzeltecek bence uzun uzun ve ayrıntılı iki isim koymayı düşünün derim. Ben bu ismi istiyoreum eşim bunu istiyo hadi iki isim koyalım bence çok zor ilerriki hayat için. Kimlik karmaşası.

Benim başka avantajım yok malesef işe gitmek için mecburum erken çıkıp evden iş yerine gidiyorum 7 ye on kala durakta olmama rağmen binemiyorum yani kısa bi süre katlanıcal 2 aysonra izne ayrılıcam napalım :)

Merhaba arkadaşlar
Bizde bebeğimize cybex iris m air bebek arabası ve cybex aton ana kucağı aldık.Eşimle opera İstanbul mağazasına gidip incelemiş çok beğenmiştik.Doğrusu eğer limitiniz yoksa cybex priam çok daha güzel.Biz joker indiriminde bebek arabası+ana kucağını 1348 tl ye aldık.İki tane yakın hamile arkadaşım concord Neo tercih etti.Bize de cybex için en cazip gelen tek elle kapatılıp hafif olması oldu.
Bizimde bebeğimiz erkek ve bizde isim konusunda bir karara varamadık.İsmi önceden belirlenmeyince karar vermesi pek bir zor oluyormuş.

cnm yanlış anlama seni de kırmak değil amacım yanlış ifade ettiysem kusura bakma yavrularımızı sağ sağlim alalımda kucağımıza bunları hatırlamayız bile

Senin için ev tasimak,araba almak falan çok kolay galiba:) herkezin kendi düşüncesi canım. Ben otobüsü çok sık kullanmıyorum ama saygısız insanlara da katlanamiyorum.herkez istediği gibi düşünebilir ama biraz saygı!

bende size soylemiştim :):):) bence iyi bir tercih olmuş, bizde aynısı aldık ve cok memnun kalacağımıza eminim.

Kızlar karnım 2 gündür ara ara sertleşiyor. sanki patlıcak gibi hissediyorum. Acı hissetmiyorum ama ara ara taş gibi oluyo.
Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda. Göbek deliğimde acıyo bebek o bölgede kıpırdağı zaman. Dışarı çıktı tamamen.
Doktorum göbek bölgende hiç yağ tabakası bulunmuyor herşey yolunda, göbek deliğinin acımasının nedeni yağ tabakanın olmaması demişti ama 2 gündür de sanki akşamları eve gittiğimde sertleşiyo dokunduğumda taş gibi oluyo

ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH KIZIM OLACAK. SENİN NE OLACAK 3. CANIM
Ay çok güzel bi kız bi erkek benimde bi oğlum bi kızım var 3.den hiç bişi anlamadım 2 aydır kız dedi doktorun asistanı dün doktorun kendisi baktı erkek gibi gördüm bi ara dedi ayaklarıyla kapmış acmadi erkeğe benziyo dedi şimdide

Benimde Göbeğim sertleşyor bazen.çok yoruldugum zaman olabiliyor.bazende bi bakiyorum kızım bi yere toplanmis sertleşiyor.önemli bişiy degil ama sanırım. Çok yorulmamaya çalış. Bu aralar böyle şeyler olur diyorlar.ama yine de doktora sormak lazim

Doktorun dediği doğrudur, benim bir de karnımda gaz olunca veya kabızlık olunca çok sertleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…