2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet canım aklıma hep sen geldin nuna pepp arasında kalmıştım sonra gidip araştırdılar galiba liteway almışlar sağolsunlar :)

ne güzel etraftan böyle guzel ıncelıkler yapan yakınların olması insanı mutlu eder. biz herseyı esımle yapıyoruz ve benım kendı aılem destek oluyor. eşimin ailesinden henuz bırsey göremedık,bı beklentım de yok aslında ama sanırım onlar da heyecan yok, bu da bazen benı uzuyor.

:) aynı durumdayız. Biz de herşey eşimle yapıyoruz. Kmseden bir beklentimiz yok. eşimle hamile kalmadan önce para biriktirmeye başlamıştık Allaha şükür. İstediğim şeyleri alırken hiç zorluk çekmiyoruz bu yüzden. 8 aylık hazırlığımız olmuştu hamile kalma döneminde :) herneyse. aynı şekilde benim ailem çok heyecanlı ve sürekli ufak tefek şeyler alıp getiriyolar. ikiz kardeşim hergün telefondan bişeyler yolluyo. Bebek odası takımının karyolasını babam sağolsun aldı anmalık dededen hediye dedi. eşim kabul etmek istemedi ama öyle diyince kabul ettik. Eşimin ailesi daha hiç birşey yapmadı. Bunun burukluğu eşimde var fark ediyorum o yüzden benm ailemden gelenleri de kabul etmek istemiyo. normalde beni çok severler kaynatam bile kızım der sürekli ama daha bir adım göremedim ufak bişey bile :)

İLk değilmi sizinik o tarafta?
Boşver eşinle yapmak daha zevkli benim ailemde ikinci eşimin ailesinde ilk bide tek kız olucak o yüzden çok hevesliler herşeye her gelişlerinde elleri dolu sağolsunlar benim ailemde öyle hep bi eksik giderirler sağolsun. belki sonra yapar eşinin tarafı

Bizde de durum tam tersi. Esimin ailesi duyduklari ilk gunden beri biseyler duzme telasindalar. Odasini biz alicaz dediler. Normalde kabul etmem lazim fakat benim kendi ailemde tik yok. Tamam biz de daha alisverise baslamadik ama kizim sunu da biz alalim almayin demediler. Aslinda bu bana cok normal geliyo yani bi beklentim yok. Bu yuzden esimin ailesinden de bisey kabul edesim yok. Ailem belki ilerde alir diyemiyorum cunku huylarini biliyorum pek bilmezler boyle seyleri. Nisan dugun surecimizden biliyorum. Kendimi cok mahcup hissediyorum.

Canim biz de cybex iris alacaktık ama tamamen yatak olmuyo dediler bacak kısmı hafif katlanik duruyo die almadık seninkide mi öyle ?

Kızlar Erkek bebek bekleyenler özelliklee bebek hateketlerini aşağıda hissedenibşz var mı? Ben ve benim givi erkek bekleyen bir arkadaşım hep yukarda hem de aşagıda hissediyoruz tekmeleri kıpırtışarı sanki vajinaya baskı yapıyo arada bu durumda olan var mı???

Mahcup hissetme canım kimin gönlünden ne koparsa onu yapar aslında iki taraf da yapmak zorunda değil içten geliyor hem hiçbirşey dışardan gözüktüpü gibi değil benim kaynanam annemin bana bişi almasına tahammül edemiyor mesela herkesin başında ayrı bi cins

Annemin almasındam rahatsız oluyor ağzı burnu tipi değişiyor çok kıskanıyor düğün zamanı da böyleydi ce bebeğe aldığımız herşeye de burnunu sokuyor insan o zaman diyor ki ne karışsın ne alsın uzak olsun!

Canim benim bazen asagida oluyo bazen de göbek deliğine yakın oluyor.

İyi akşamlar bugün ayrıntılıya girdik çok şükür herşey yolunda.. doktora tetenoz aşısını sordum sen bilirsin dedi istersen yap istersen yapma bilemedim şimdi yaptırsam mı

Kizlar gece uykunuzda kalca agrisi ceken var mi? Bir saga bir sola yatmaktan.. ne tarafima yatiyosam bir sure sonra agridan oluyorum.. ilk hamileligimde de olmustu ama bu kadar degil.. her gece eziyet

History1985 arkadaşım ayak kısmının yanlarına ayar yerleri yapmışlar düzleşebiliyor.İstersen model adını YouTube a yazarak tanıtım videosunu izleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…