- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.121
En doğru ve net sonuç 24 ile 28.hafta arasında canım. Ama bi doktoruna sor istersen belki yapılır o siradaKızlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptıracaksınız? 23+2 de gitsem yaparlar mı?
Benim de oluyor.sanki kalcalarim morarmiş ya da et kesmiş gibi ağrıyor. Bazen bacaklarima kramp giriyor.2-3 gün topallayarak geziyorum.ama alıştım artık bunlara da.sadece uyku arasinda kramp çok can yakiyor:/Kizlar gece uykunuzda kalca agrisi ceken var mi? Bir saga bir sola yatmaktan.. ne tarafima yatiyosam bir sure sonra agridan oluyorum.. ilk hamileligimde de olmustu ama bu kadar degil.. her gece eziyet
Arkadasım ve komsumuz ona gidiyormus asla tavsiye etmiyorlar 7 cm açıklık ile sezeryana cevirmiş dogumu üstelik tatile gitmiş bilgi bile vermemişBahcelievler vital hastanesi didem hanima gidiyorum. Baska giden var mi? Yeni degistirdim hastanemi..
Bizim ki de kesin artik Çağan olacak.. yinede dogmadan adiyla hitab edemiyorum nedense
26 HAFTALIK OLDUM BU GÜN 25 MAYISA DOĞUM İÇİN GÜN VERDİ DOKTORUM. İLK SEZERYAN OLDUĞU İÇİN
İyi akşamlar bugün ayrıntılıya girdik çok şükür herşey yolunda.. doktora tetenoz aşısını sordum sen bilirsin dedi istersen yap istersen yapma bilemedim şimdi yaptırsam mı
Ooff hem de ne ağrılarım varBenim de oluyor.sanki kalcalarim morarmiş ya da et kesmiş gibi ağrıyor. Bazen bacaklarima kramp giriyor.2-3 gün topallayarak geziyorum.ama alıştım artık bunlara da.sadece uyku arasinda kramp çok can yakiyor:/
Belki daha erken diye başlamamışlardır.. Benim babam da son dakikacıdır, nasılsa alınır herşey diye.. Çeyizlerimi bile son 1-2 ayda aldım.:) aynı durumdayız. Biz de herşey eşimle yapıyoruz. Kmseden bir beklentimiz yok. eşimle hamile kalmadan önce para biriktirmeye başlamıştık Allaha şükür. İstediğim şeyleri alırken hiç zorluk çekmiyoruz bu yüzden. 8 aylık hazırlığımız olmuştu hamile kalma döneminde :) herneyse. aynı şekilde benim ailem çok heyecanlı ve sürekli ufak tefek şeyler alıp getiriyolar. ikiz kardeşim hergün telefondan bişeyler yolluyo. Bebek odası takımının karyolasını babam sağolsun aldı anmalık dededen hediye dedi. eşim kabul etmek istemedi ama öyle diyince kabul ettik. Eşimin ailesi daha hiç birşey yapmadı. Bunun burukluğu eşimde var fark ediyorum o yüzden benm ailemden gelenleri de kabul etmek istemiyo. normalde beni çok severler kaynatam bile kızım der sürekli ama daha bir adım göremedim ufak bişey bile :)
:) aynı durumdayız. Biz de herşey eşimle yapıyoruz. Kmseden bir beklentimiz yok. eşimle hamile kalmadan önce para biriktirmeye başlamıştık Allaha şükür. İstediğim şeyleri alırken hiç zorluk çekmiyoruz bu yüzden. 8 aylık hazırlığımız olmuştu hamile kalma döneminde :) herneyse. aynı şekilde benim ailem çok heyecanlı ve sürekli ufak tefek şeyler alıp getiriyolar. ikiz kardeşim hergün telefondan bişeyler yolluyo. Bebek odası takımının karyolasını babam sağolsun aldı anmalık dededen hediye dedi. eşim kabul etmek istemedi ama öyle diyince kabul ettik. Eşimin ailesi daha hiç birşey yapmadı. Bunun burukluğu eşimde var fark ediyorum o yüzden benm ailemden gelenleri de kabul etmek istemiyo. normalde beni çok severler kaynatam bile kızım der sürekli ama daha bir adım göremedim ufak bişey bile :)
Kızlar aldığınız arabanın modeli tam olarak ne ? Ve çift yönlü kullanılıyor mu?
Benim günlerdir belim ağrıyor. Dinlensem de ağrıyor dinlenmesem de Normal artık galiba. Hantallaştım bu aralar.
Hala gece nöbetlerine devam. Bu gece de nöbetçiyim Ama mart ayı itibariyle nöbetten çıkıyorum. Son 2 nöbet.
Bu arada S SELMUR86 benim de tam tersi kendi ailemde hiç heyecan yok. Kayınvalidem tarafı çok heyecanlı. Eltim de benden 5 hafta önde hamile, hem onunkine hem benimkine neler neler aldı şimdiden. Pek hevesli maşallah. Aldıklarını yıkayıp ütüleyecekmiş falan
Ama annemler öyle değil. Bir çorap almışlığı yok henüz. Çeyiz hazırlarken de öylelerdi. Ellerini ceplerine atmadılar. Her şeyimi kendim aldım. Mutfak eşyalarım, bulaşık makinem, yatak odam, halılarım perdelerim. Bir çay kaşığı bile almadılar.
Bebek arabası beşik gibi büyük ihtiyaçları da kendimiz alalım dedik. Ailelere aldırmayalım. Aslında niyetim annemin almayacağını bildiğim için kayınvalideme annesi almadı lafını vermemek. O yüzden hep kendimiz aldık
Kilo durumun nasıl peki.ben 4 kilo kadar aldım. Ama Göbeğim ve basenlerime gitti sadece:) ilerleyen zamanlarda ne olcak bende bilmiyorum inan ki:/ bu aralar taş gibi karnım. Büyüdü sanırım hareket alanı da azalinca sadece içerden ittirdigini hissediyorum az bişiy. Önceden içimde fırtınalar kopardı,firildak gibiydiOoff hem de ne ağrılarım vargece sabaha karşı artık belim kalçam ağrıdan mahvoluyor. Sağa sola dönmek bile eziyet gibi ilerleyen haftalarda napıcaz bakalım
Ben fazla kilo aldım. İlk zamanlardan beri süregelen önce düşük şimdi erken doğum tehlikesiyle karşı karşıyayız. Allahım esirgesin. Bebeğimi aşağıda taşıyorum o yüzden yAtıyorum sürekli. Hareketsiz olunca da bir hayli kilo aldım. Ağrılarım hem yatmaktan hem kilodan çok fazla. 74 kiloyum şu an. 12 kilo aldımKilo durumun nasıl peki.ben 4 kilo kadar aldım. Ama Göbeğim ve basenlerime gitti sadece:) ilerleyen zamanlarda ne olcak bende bilmiyorum inan ki:/ bu aralar taş gibi karnım. Büyüdü sanırım hareket alanı da azalinca sadece içerden ittirdigini hissediyorum az bişiy. Önceden içimde fırtınalar kopardı,firildak gibiydi
ben saygısızca bişey yazdığımı düşünmüyorum yazdığın eyi okursan saygısızlığı yapanın kendin olduğunu görürsünSenin için ev tasimak,araba almak falan çok kolay galiba:) herkezin kendi düşüncesi canım. Ben otobüsü çok sık kullanmıyorum ama saygısız insanlara da katlanamiyorum.herkez istediği gibi düşünebilir ama biraz saygı!
cnm bnde aynı şekilde aşağıda hissediyorum bebeğimin hareketlerini. bazen de sanki göğüslerimin altında vuruyo. Erkek bebekler aşağıda tutunurmuş öyle diyo çevremde erkek doğuranlar. Dikkaet et bak. çoğu düşük tehlikesi olanlar erkek bebek bekliyor :) bana da düne kadr hep düşük tehliken var dedi doktorum. progestan kullandım 20 gündür kullanmıyorum. Bebek aşağıda. Doktorum espiri bile yapıyo. anasının şeyinden ayrılamıcak diye :) takma yani. hareketleri aşağıda diye.Kızlar Erkek bebek bekleyenler özelliklee bebek hateketlerini aşağıda hissedenibşz var mı? Ben ve benim givi erkek bekleyen bir arkadaşım hep yukarda hem de aşagıda hissediyoruz tekmeleri kıpırtışarı sanki vajinaya baskı yapıyo arada bu durumda olan var mı???
Vay süper cevap ya :) Aynen heyecansız olmaları beni bazen sinir ediyo. Annemler de kayınvalidem de 10 dakika uzağımda oturuyolar. Belki sonradan ilgilenirler çok da yorum yapmak istemiyorum. çünkü kayınvalidemle aram çok çok iyidir. Annem gibi aslında. Belikde 2. torunları olcak bizimki ondan heyecanları yoktur bilemicem neyseeeeee :)yanı zaten bı beklentı ıcınde değilim ama cok sukur esım de bende calısıyoruz ve durumumuz kötu değil ama tabı bazen zorlanmalar oluyor, yıne de cok şükür herseyını aldık alıyorz. benım anlatmak istediğim heyecansızlıkları. yanı benım annem babam süreklı ellerı ustumde, bebek odamın yarısını babam odeyecek , annem perdelerı ben yaptırıcam dedı. sureklı bebege bıseyler yapıyor alıyor,onlar bu kadar heyecanlı ve isteklilerken esimin ailesi sormuyo bıle napıosunuz neler aldınız nasıl gıdıyo fılan dıye. kaldı kı cok yakın oturuyoruz. bu hafta calıstıgım ıcın annem bebek odasını duzenlememe yardım etmek ve alışverısıme yardım etmek ıcın gıresun dan yanıma gelıcek, kayınvalıdem dıbımde oturyo ama sormuyo bıle. bı de bu duruma alınmıs.eşim de siz kıza bisey sormuyosunuz kı onun da annesını çağırması cok normal demıs..
Evet yatmanın etkisi çok büyük.çok geçmiş olsun.kiloda etkili olmuş bu duruma.olsun bebişler sağlıklı olsun,saglikla kucağımıza alalım da kilolarda gider inşallah. Benimde bi kaybım var.bu ikinci.bende 2 ay kadar yattım. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.bu günleri hayirlisiyla atlatalim insallahBen fazla kilo aldım. İlk zamanlardan beri süregelen önce düşük şimdi erken doğum tehlikesiyle karşı karşıyayız. Allahım esirgesin. Bebeğimi aşağıda taşıyorum o yüzden yAtıyorum sürekli. Hareketsiz olunca da bir hayli kilo aldım. Ağrılarım hem yatmaktan hem kilodan çok fazla. 74 kiloyum şu an. 12 kilo aldımkızım iyi olsun yeter ki ağrılar da geçer kilo da gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?