2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz de ev kredisi ödüyoruz eşim ve ben de çalışıyorum. Doğuma 2 hafta kalana kadar da çalışıcam. 2 ay önceden ayrılırsam işten maaş kesilcek SGK dan alcaz ama toplu ödyolar her ay vermedikleri için en azından 2 ayımı maaş alarak geçiririm. geri kalan 2 ayımı da maalesef ki maaş almadan geçircem 4 ay sonunda toplu para alcam yani kredi öderken maalesef keyfi davranamıyo insan. 2 ayımı kurtarmış olcam kısacası. Kayın validemler de gerçi bizim düğün kredimizi ödüyolar. Annemler de düğün için yaptıkları masraf kredisini ödüyolar. Yani 3 ailede de kredi var. Biz evlendiğimizde hiç borcumuz olmadı iki aile aldı borçları. Yani kısacası annemlerin borçları var bizim yüzümüzden ama yine de daha hevesliler ne alalım diye. Kayın validemlerinde bizim borçlarımızı ödüyo annemler gibi ama heves yok :)

Ben otobüsü çok sık kullanan biri değilim.Arabamız oldugu icin arada kullanıyorum.ama gördüklerim yaşadıklarım da beni memnun etmediği için sinirlenip ne söylediğimi bilmiyorum.senin söylediklerinde beni rahatsız etti okuduğumda. Ben kendimi düşünerek konuşmuyorum.insanların daha anlayışlı olmasi gerektiğini düşünüyorum. Kan ter içinde ayakta bekleyen bi hamile,yaşlı ya da engelliydi ayakta gordugumde sinirlerim bozuluyor. Üzerime düşeni yerine getirdiğimi düşünüyorum elimden geldiğince. Şikayetim kendim ayakta kaldığım için değil yani.ben otobusü cok kullanmiyorum cunku.kullandigimda karsilastiklarimdan rahatsız olduğum için sitem ediyorum.sana saygısız olduğunu söylemedim. O şekilde davrananlarin saygısız olduğunu belirttim. kırıcı olduysam kusura bakma ama düşüncem bu yönde.ayrıca herkez ev,araba alabilecek yada ev tasiyabilecek bütçeye sahip değil malesef.senin benim için problem olmayabilir ama insanların nasıl geçindigi çok açık. Herkez otobüs,metro kullanmak zorunda kaliyor

teşekkür ederim Yenidogana uygun degil anakucagı ile kullanılıyor puseti cıkarıp ana kucagı takılıyor ve çift yönlü kullanılıyor markası cybex m-air normal fiyatı 1300 ama indirimden 975'e aldık

benimki de erkek ve ben aşağıda hissediyorum doktorumda bebeğin aşağıda olduğunu söylemişti ama rahim yolum kapalıymış endişe edilecek bir durum yokmuş. sadece aşağıda haraket eder korkma dedi.

Benim de oluyor.sanki kalcalarim morarmiş ya da et kesmiş gibi ağrıyor. Bazen bacaklarima kramp giriyor.2-3 gün topallayarak geziyorum.ama alıştım artık bunlara da.sadece uyku arasinda kramp çok can yakiyor:/
Kramp oluyorsa doktorunla konuş magnezyum ve kalsiyum başlayabilir özellikle magnezyum. Bacağında kramp oluyorsa rahminde de kasılmalar oluyor olabilir canım

Aslında iznini aktarmak istiyorsan yaptığın yanlış olmamış mı canım? Yani 37 hafta dolunca mecbur izne ayrılcaksın 38de doğurursan 2 haftan aktarılır 39da doğurursan 1 haftan aktarılır. Yani 39da doğurursan 1 hafta eksik aktarmış olursun

Ooff hem de ne ağrılarım var gece sabaha karşı artık belim kalçam ağrıdan mahvoluyor. Sağa sola dönmek bile eziyet gibi ilerleyen haftalarda napıcaz bakalım
Hamile yastıkları varmış canım faydası var mı bilmiyorum ama memnun kalanlar varmış bi araştır istersen

Canım bazı insanların yapısındanda kaynaklanıyor olabilir , geçen sene 23 haftalık bebeğimi kaybettiğimde kayınvalidem hastaneye 1 saat uğradı akşamında evde arkadaşlarıyla poker partisi yapmış , birde bebeği sanki ben kendi isteğimle düşürmüşüm gibi laf sokmalar hastanede , 6 ay sonrasındada hastaneye aldıkları çiçeği nasıl olduysa laf Arasında Başıma kaktılar 80 lira verdirdik o Çiçeğe duruyor mu diye , eve gidince çöpe attım çiçeği şimdiki gebeliğimi hiç haber vermedim arayıp sırmuyorumda şimdi de kendisi Arıyor evime gelmek istiyor, gerek yok deyip geçiştiriyorum , 3-4 aydır yelek hırka battaniye örüp duruyormuş , sallamıyorum, yerli yersiz arayıp duruyor ama geçti borunun pazarı artık, eşimle irtibatlılar ama o da çok kırgın, annesi olduğu için birşey diyemiyor bende hiçbirşey söylemem eşime annesi hakkında, bu pazar bebek için alınacakların listesini çıkar bir kısmını biz alalım diye aradı beni yine söyledim 'gerek yok ' daha hiçbirşey almadık 30. Haftadan sonra alacağız dedim , kısacası kaçan kovalanıyor, yaptıkları öküzlükleri telafi etmeye Çalışıyor , düğünümüzde bile ellerini hiçbirşeye bulaştırmadı eşimin ailesi , eşim hep kendisi yaptı , Allah Razı olsun benim ailem desteklerini hiç esirgemediler maddi destek değil insan manevi destek Arıyor zaten...

K
Ya bu dolunca dediğimiz 37+0 olunca demi ya ben şimdi 32+0 olunca izine ayrılanilicem yani tüm çalışanlar :)

Ben iki üö gündür sırt üstü yatamıyorsun büyük bir ağırlık hissediyodum dibe çöküyomuş gibi ama bugün çok hafif umarım bi sıkıntı yoktur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…