2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gece ağrısı çeken arkadaşlarım, öncelikle magnezyum demir desteği aldığınızda emin olun sonrasında da eğer yataklarının visco değilse, 3-4 cm kalınlığında yatak üstüne serilen visco katmanı var onlardan alabilirsiniz. Çünkü henüz ağrı çekeceğimiz aylarda değiliz. Ben evlenirken yatağımı visco seçtim, 4 bel fıtığıyla yaşamaya çalışırken ağrısız bir yaşama kavuştum. Reklam gibi oldu ama gerçek bu:) yastıklarım da visco ve şimdi bir tane de bacak arası için alayım diye düşünüyorum.

Ya anneler benim oğlum bu hafta çok sakin çok az hareket ediyor eskiden kıpır kıpır di. Yeri mi daraldı ondan mi aceba sizde de var mı bu durum. Yoksa banyoda düşmem zarar mi verdi bebegime Allah korusun. Cumartesi gitcem dr a aylık kontrol için ama evhamlandim

Hamile yastıkları varmış canım faydası var mı bilmiyorum ama memnun kalanlar varmış bi araştır istersen
Evet canım gördüm. Araştırdım da. Yalnız nette satılanlar çok kalitesizmiş. Terzide kendisi diktiriyormuş herkes. Ve daha da ucuza geliyormış kumaşı, elyafı, dikişi 30 tl. İnternettekilerin en ucuzu 70 kusur ve adiymiş çok. Alanlar memnun kalmamış hemen yırtılıyormuş

Benim de oluyor.sanki kalcalarim morarmiş ya da et kesmiş gibi ağrıyor. Bazen bacaklarima kramp giriyor.2-3 gün topallayarak geziyorum.ama alıştım artık bunlara da.sadece uyku arasinda kramp çok can yakiyor:/

Kramp olmadi henuz cok sukur.. ama bilirim uyku arasi kramp ile uyanmayi ilk gebeligimden.. beter bisey

Canim yeri daraldıkca yani kendi buyudukce hareketler azalacak diye biliyorum ben uzulme

Ben doğum yapan arkadaşımdan ödünç aldım. Çok memnunum. Hazır bu yastık ebebekten alınma o kullandı şimdi ben kullanıyorum bir problemi yok sonra başka bir hamileye veririz.

Ben çok tavsiye ediyorum yastığı. Bu U şeklinde olanlar gerçekten çok rahat. İnternette kalıpları ve anlatımları var. Kendiniz bike dikebilirsiniz.

benim doktorum da aynısını dedi ben de kararsızım ya :/
Bugun haberlerde bişiy izledim.anne ne doğumda ne de bebek doğduğunda aşılarını yaptırmiyor.daha sonra çocuğa serum takılacagi zaman bi sıkıntı oluyor ve çocugun kolu felç oluyor.iyice araştırın kızlar. Allah korusun doğum anında bile yaşanacak bi sıkıntı;dönüşü olmayan şeylere mal olabilir.bir iğneden,serumdan felç olabiliyor cocuk

Kramp oluyorsa doktorunla konuş magnezyum ve kalsiyum başlayabilir özellikle magnezyum. Bacağında kramp oluyorsa rahminde de kasılmalar oluyor olabilir canım
Aa rahım kasılmalariyla ilgisi oluyor mu ki?süt, yoğurt, peynir çok tuketiyorum.kalsiyumdan yana sıkıntı olacağını sanmam ama magnezyum eksikliği var mj bilmiyorum.sorayım doktoruma onu da.t3sekkur ederim

Kızlar günaydın, rüyamda sezaryenle vaktinden bayağı önce doğum yapıyorum. Çok garipti ama oğlum gayet sağlıklıyım, biraz emziriyorum sonra eşimle nüfusa gidiyoruz, bebek hastanede bekliyor yakınlarımızla. Dayanamıyorum çok özlüyorum, eşime devamlı çocuk napıyodur bensiz, hadi gidelim nolur diyorum. Annelik böyle böyle başlıyor galiba, doğunca sapıtmaktan korkuyorum :)

Kızlar günaydın, rüyamda sezaryenle vaktinden bayağı önce doğum yapıyorum. Çok garipti ama oğlum gayet sağlıklıyım, biraz emziriyorum sonra eşimle nüfusa gidiyoruz, bebek hastanede bekliyor yakınlarımızla. Dayanamıyorum çok özlüyorum, eşime devamlı çocuk napıyodur bensiz, hadi gidelim nolur diyorum. Annelik böyle böyle başlıyor galiba, doğunca sapıtmaktan korkuyorum :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın hanımlar

Ben çok üşengeçim dün akşamdan beri. Akşam yemek hazırlamak zor geldi iki dilim ekmeğin arasını doldurdum. Şimdi de hiç yataktan çıkasım kahvaltı hazırlayasım yok

Günaydın hanımlar

Ben çok üşengeçim dün akşamdan beri. Akşam yemek hazırlamak zor geldi iki dilim ekmeğin arasını doldurdum. Şimdi de hiç yataktan çıkasım kahvaltı hazırlayasım yok

Günaydın anne adayları :) dün ASM'ye gidip tetanoz aşımın ilk dozunu oldum. Aslında ben de pek çoğumuz gibi kararsızdım, benim doktorum da sen bilirsin çok da şart değil deyince yaptırmamaya karar verdim hatta. Ama dün üzerinde düşününce herhangi bir kaza ihtimalinde en azından önlemimi almış olurum diye düşündüm. Bir de yapılan aşının hatırlatıcı aşı olduğunu, bebeğin de ilk doğduğu zaman karma aşısında bu aşısını olacağını okuyunca yaptırmaya karar verdim. Ebe aşıyı yaparken 2-3 gün kas ağrısı yapabilir, eğer ağrın olursa soğuk kompres yap dedi, tamam dedim. Ama ne aşı olurken ne de sonrasında hiç bir ağrım olmadı, gayet rahatım. Şimdi bir ay sonra tekrar gideceğim ikinci doz için. Allah nasip ederse bu ilk bebeğim olacak, ikincisini de istediğim için aşıların devamını getirmeyi düşünüyorum. En azından ikinci gebeliğimde bir daha aşı düşünmemiş olurum.
Onun dışında kalp atışlarım, tansiyonum, vs herşeyim gayet güzel çıktı. Hamilelik başından beri 7 kilo aldım, 5 kilo olması lazımmış. Çok da önemli değil 2 kilo dedi ebe. Eğer bu şekilde beslenmeye devam edersen en fazla bi 7-8 kilo daha alırsın dedi. Moralim düzeldi ne yalan söyleyeyim, ben en azından 10 kilo daha alırım diye düşünüyordum :)

Günaydın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…