2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

canım öncelikle çok geçmişler olsun, allah tekrar acılar yaşatmasın. kesınlıkle dogru soyluyorsun yapılarından kaynaklanıyor ama insanın zoruna gıdıyor. aslında kayınvalıdem kotu nıyetlı bır ınsan degıldır ama bazı seylerı hıc onemsemıyor. herseyı son ana bırakmayı cok severler ve o son anda genelde planlanan sey olmaz. dugun zamanı cok ugrastım onlarla. bır de kendı aılenı onlara karsı ıdare etmek zorunda kalıyorsun bu da sıkıyor canımı. annem mesela babaannesı neler aldı napıoyo dedgınde hıc bısey almadıgını soylemek zoruma gıdıyo ama gercı annem de anladı artık onu. neyse allahtan esım hep destek ve gerektıgınde sozunu soyluyor. bende butun bu davranıslarından dolayı onlardan sogumamaya calısıyorum halen :S

Ben 20 tlye aldım, arada kullanıyorum memnunum

Ben 20 tlye aldım, arada kullanıyorum memnunum

Geceleri benimde 3 den sonra uykum kaçıyor bir kıpır kıpır dama bir bacak ağrısı kramp girmiyor şükür ama sanırım arada açıkıyorum.

Bebek arabası bakarken jokerde quinny ler için yeni doğana uygun değil diye satıcı alıcıyı uyarıyordu

Bende beğenemedim valla ne yalan söyleyin..hafif olsun derken çocuğu rahatsız edecek bişe alamam yani..bakalım yavaş yavaş başlıycam alışveriş e:)

M melo34 canım ömürlü yazdım ama tlefonda yazınca böyle oldu kusura bakma:)

kızlar ya sabahtan beri düşünüyorum. dün en az 5-6 kere rahim kasılması oldu hani karnın bir tarafında top gibi toplanıyor ya öyle, bu sabahta adet ağrısı gibi sancı oldu 25-30 sn sürdü 4-5 defa oldu, en son pazartesi doktora gitmiştim herşey normal dedi.
pazartesi tekrar gideceğim randevum var. ama işte insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor, ne yapsam bilemedim, acaba bu akşam acile gitsem mi ki ? kasılma oluyordu ama adet sancısı gibi tam ortada ağrı hissetmemiştim.

Anneler bir bebek 14+2 de kilosu 700 gram olabilirmi ? Cevap verirseniz sevinirim
Bu hızla giderse 10 kilo doğar sanırım. Dünya rekoru falan olmalı. Bir hata olmalı. Yine de araştırmak lazım ama en iri bebekler bile (4-5 kilo aralığında doğanlar) 24. hafta civarında o kadar olabiliyor ancak.

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html burdan kilo aralığını takip edebilirsiniz. Yalnız orda da belirtildiği gibi bu değerler Amerikan ve Kanadalı bebeklerden elde edilen bilgiler. Yani normalde, ortalamada bizim bebeklerimizden iri ölçülere sahip olanlardan :)

Son düzenleme:
Anneler merhaba, bizim evde bugün büyük temizlik var. Temizlik yapan ablamız gelip evi dip köşe temizledi, hala bitiremedi. Ne pis evim varmış.

Hastane terliği olarak da crocs almaya karar verdim

canım bence panik yapma biliyorsun yalancı doğum sancısı diye bir durum var bu aylarda.. yalancı sancı olabilir rahatlamaya çalış uzanınca dinlenince falan geçmiyor mu??

kızlar kontrolümüz vardı. bebeğin boyuna 25 cm.dedi doktorumuz. az değil mi haftasına göre?? ayrıca yaklaşık 1 hafta kadar geriden geliyoruz yani bana göre 25 hafta bitti doktora göre 24 yeni bitti.. kafam karıştı kuruntu yapmak istemiyorum acaba başka bir doktora daha gitsem mi böyle bir durum yaşayan var mı??

Anneler merhaba, bizim evde bugün büyük temizlik var. Temizlik yapan ablamız gelip evi dip köşe temizledi, hala bitiremedi. Ne pis evim varmış.

Hastane terliği olarak da crocs almaya karar verdim

Crocs benim aklıma gelmemişti hiç. Gerçekten güzel ve rahat olabilir. Bence doğru bir tercih

K

Ya bu dolunca dediğimiz 37+0 olunca demi ya ben şimdi 32+0 olunca izine ayrılanilicem yani tüm çalışanlar :)
Canım bildiğim kadarıyla 37 hafta dolunca 38. Haftanın ilk gününden itibaren mecburi izne ayrılıyoruz. 32. Hafta dolunca 33. Haftanin ilk gününden itibaren isteğe bağlı izne ayrılabiliyoruz yanlış bilmiyorsam eğer, benim bildiğim bu.

Aa rahım kasılmalariyla ilgisi oluyor mu ki?süt, yoğurt, peynir çok tuketiyorum.kalsiyumdan yana sıkıntı olacağını sanmam ama magnezyum eksikliği var mj bilmiyorum.sorayım doktoruma onu da.t3sekkur ederim
Bi de d vitamini ölçümü yapabilir onu da sor bi canım

Çok önemli olmayabilir belki de, bebeklerin büyüme hızı çok enteresan. Şimdi boyu kısa bile olsa eminim ki açığı kapatacaktır. Çabuk büyüyor sıpalar

Crocs benim aklıma gelmemişti hiç. Gerçekten güzel ve rahat olabilir. Bence doğru bir tercih

Hastanede çalıştığım için crocs a alışkınım. Çok rahatlar gerçekten. Belki biraz pahalı ama doğum sonrası çalışırken de giyerim

Benim değil zaten şaşırdım böyle bir şey olabilirmi diye hala şaşkınlığımı atamıyorum üstümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…