- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.181
Canım bazı insanların yapısındanda kaynaklanıyor olabilir , geçen sene 23 haftalık bebeğimi kaybettiğimde kayınvalidem hastaneye 1 saat uğradı akşamında evde arkadaşlarıyla poker partisi yapmış , birde bebeği sanki ben kendi isteğimle düşürmüşüm gibi laf sokmalar hastanede , 6 ay sonrasındada hastaneye aldıkları çiçeği nasıl olduysa laf Arasında Başıma kaktılar 80 lira verdirdik o Çiçeğe duruyor mu diye , eve gidince çöpe attım çiçeği şimdiki gebeliğimi hiç haber vermedim arayıp sırmuyorumda şimdi de kendisi Arıyor evime gelmek istiyor, gerek yok deyip geçiştiriyorum , 3-4 aydır yelek hırka battaniye örüp duruyormuş , sallamıyorum, yerli yersiz arayıp duruyor ama geçti borunun pazarı artık, eşimle irtibatlılar ama o da çok kırgın, annesi olduğu için birşey diyemiyor bende hiçbirşey söylemem eşime annesi hakkında, bu pazar bebek için alınacakların listesini çıkar bir kısmını biz alalım diye aradı beni yine söyledim 'gerek yok ' daha hiçbirşey almadık 30. Haftadan sonra alacağız dedim , kısacası kaçan kovalanıyor, yaptıkları öküzlükleri telafi etmeye Çalışıyor , düğünümüzde bile ellerini hiçbirşeye bulaştırmadı eşimin ailesi , eşim hep kendisi yaptı , Allah Razı olsun benim ailem desteklerini hiç esirgemediler maddi destek değil insan manevi destek Arıyor zaten...
Canım bazı insanların yapısındanda kaynaklanıyor olabilir , geçen sene 23 haftalık bebeğimi kaybettiğimde kayınvalidem hastaneye 1 saat uğradı akşamında evde arkadaşlarıyla poker partisi yapmış , birde bebeği sanki ben kendi isteğimle düşürmüşüm gibi laf sokmalar hastanede , 6 ay sonrasındada hastaneye aldıkları çiçeği nasıl olduysa laf Arasında Başıma kaktılar 80 lira verdirdik o Çiçeğe duruyor mu diye , eve gidince çöpe attım çiçeği şimdiki gebeliğimi hiç haber vermedim arayıp sırmuyorumda şimdi de kendisi Arıyor evime gelmek istiyor, gerek yok deyip geçiştiriyorum , 3-4 aydır yelek hırka battaniye örüp duruyormuş , sallamıyorum, yerli yersiz arayıp duruyor ama geçti borunun pazarı artık, eşimle irtibatlılar ama o da çok kırgın, annesi olduğu için birşey diyemiyor bende hiçbirşey söylemem eşime annesi hakkında, bu pazar bebek için alınacakların listesini çıkar bir kısmını biz alalım diye aradı beni yine söyledim 'gerek yok ' daha hiçbirşey almadık 30. Haftadan sonra alacağız dedim , kısacası kaçan kovalanıyor, yaptıkları öküzlükleri telafi etmeye Çalışıyor , düğünümüzde bile ellerini hiçbirşeye bulaştırmadı eşimin ailesi , eşim hep kendisi yaptı , Allah Razı olsun benim ailem desteklerini hiç esirgemediler maddi destek değil insan manevi destek Arıyor zaten...
Ben 20 tlye aldım, arada kullanıyorum memnunumEvet canım gördüm. Araştırdım da. Yalnız nette satılanlar çok kalitesizmiş. Terzide kendisi diktiriyormuş herkes. Ve daha da ucuza geliyormış kumaşı, elyafı, dikişi 30 tl. İnternettekilerin en ucuzu 70 kusur ve adiymiş çok. Alanlar memnun kalmamış hemen yırtılıyormuş
Ben 20 tlye aldım, arada kullanıyorum memnunumEvet canım gördüm. Araştırdım da. Yalnız nette satılanlar çok kalitesizmiş. Terzide kendisi diktiriyormuş herkes. Ve daha da ucuza geliyormış kumaşı, elyafı, dikişi 30 tl. İnternettekilerin en ucuzu 70 kusur ve adiymiş çok. Alanlar memnun kalmamış hemen yırtılıyormuş
Bebek arabası bakarken jokerde quinny ler için yeni doğana uygun değil diye satıcı alıcıyı uyarıyordu
Bu hızla giderse 10 kilo doğar sanırım. Dünya rekoru falan olmalı. Bir hata olmalı. Yine de araştırmak lazım ama en iri bebekler bile (4-5 kilo aralığında doğanlar) 24. hafta civarında o kadar olabiliyor ancak.Anneler bir bebek 14+2 de kilosu 700 gram olabilirmi ? Cevap verirseniz sevinirim
canım bence panik yapma biliyorsun yalancı doğum sancısı diye bir durum var bu aylarda.. yalancı sancı olabilir rahatlamaya çalış uzanınca dinlenince falan geçmiyor mu??kızlar ya sabahtan beri düşünüyorum. dün en az 5-6 kere rahim kasılması oldu hani karnın bir tarafında top gibi toplanıyor ya öyle, bu sabahta adet ağrısı gibi sancı oldu 25-30 sn sürdü 4-5 defa oldu, en son pazartesi doktora gitmiştim herşey normal dedi.
pazartesi tekrar gideceğim randevum var. ama işte insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor, ne yapsam bilemedim, acaba bu akşam acile gitsem mi ki ? kasılma oluyordu ama adet sancısı gibi tam ortada ağrı hissetmemiştim.
Anneler merhaba, bizim evde bugün büyük temizlik var. Temizlik yapan ablamız gelip evi dip köşe temizledi, hala bitiremedi. Ne pis evim varmış.
Hastane terliği olarak da crocs almaya karar verdim
Canım bildiğim kadarıyla 37 hafta dolunca 38. Haftanın ilk gününden itibaren mecburi izne ayrılıyoruz. 32. Hafta dolunca 33. Haftanin ilk gününden itibaren isteğe bağlı izne ayrılabiliyoruzK
Ya bu dolunca dediğimiz 37+0 olunca demi ya ben şimdi 32+0 olunca izine ayrılanilicem yani tüm çalışanlar :)
canım bence panik yapma biliyorsun yalancı doğum sancısı diye bir durum var bu aylarda.. yalancı sancı olabilir rahatlamaya çalış uzanınca dinlenince falan geçmiyor mu??
Bi de d vitamini ölçümü yapabilir onu da sor bi canımAa rahım kasılmalariyla ilgisi oluyor mu ki?süt, yoğurt, peynir çok tuketiyorum.kalsiyumdan yana sıkıntı olacağını sanmam ama magnezyum eksikliği var mj bilmiyorum.sorayım doktoruma onu da.t3sekkur ederim
kızlar kontrolümüz vardı. bebeğin boyuna 25 cm.dedi doktorumuz. az değil mi haftasına göre?? ayrıca yaklaşık 1 hafta kadar geriden geliyoruz yani bana göre 25 hafta bitti doktora göre 24 yeni bitti.. kafam karıştı kuruntu yapmak istemiyorum acaba başka bir doktora daha gitsem mi böyle bir durum yaşayan var mı??
Crocs benim aklıma gelmemişti hiç. Gerçekten güzel ve rahat olabilir. Bence doğru bir tercih
Bu hızla giderse 10 kilo doğar sanırım. Dünya rekoru falan olmalı. Bir hata olmalı. Yine de araştırmak lazım ama en iri bebekler bile (4-5 kilo aralığında doğanlar) 24. hafta civarında o kadar olabiliyor ancak.
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html burdan kilo aralığını takip edebilirsiniz. Yalnız orda da belirtildiği gibi bu değerler Amerikan ve Kanadalı bebeklerden elde edilen bilgiler. Yani normalde, ortalamada bizim bebeklerimizden iri ölçülere sahip olanlardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?