2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok geçiyo canımda yalancı sancı için çok erken değil mi
adet ağrısı da erken diye düşünüyorum
erken değil hamilelik takviminde de yazıyordu yalancı kasılmalar olabiliyormuş bazı kadınlarda. benim de iki gün boyunca belimde sadece bir noktaya sancı girip durdu çok kötüydü ama şükür ki geçti. sonradan anladım ki üşüttüğüm için olmuş geceleri belim açıkta kalıyordu.. çok dayanılmaz olursa doktora görün tabiki canım ama istirahatle geçiyorsa korkmayın diyorlar

Bir hafta geriden gelmiyorsun canım tahmini doğum tarihine göre doktorun dediği gibi. Örneğin ben bugun 25+3 üm dr bunu 25. Hafta sayıyor 26 değil. BoYu kısa olsa dr derdi canım haftalik min max aralığında muhtemelen bi hafta geriden gelse de diğer hafta one bile geçebiliyor kuzular

A yok canım ya 38 doğuma zaten bi hafta kalıyo bugün görüştüm ben 32 haftadayken almamız lazımmış ama bilmiyorum bana öyle dediler idare.

İmkanın varsa güvendiğin iyi olduğunu bildiğin başka bir doktora da görün bence canım

A yok canım ya 38 doğuma zaten bi hafta kalıyo bugün görüştüm ben 32 haftadayken almamız lazımmış ama bilmiyorum bana öyle dediler idare.
Canım anne isterse 37. Haftası dolana kadar yani 38. Haftanın başına kadar (doğumun 40 Haftalıkken olacağı düşünülerek-doğuma 3 hafta kalaya kadar) kendi isteğiyle çalışabilir ben öyle yapmayı planlıyorum 32. Haftam dolunca 37 hafta sonuna kadar çalışabilir diye kadın doğumcumdan yazı alıp götürücem idareye. 32 hafta dolunca sen mi izne ayrılmayı istiyorsun yoksa idare mi ayrılmak zorundasın diyor sana anlamadım canım?

Merhabalar bugün beyaz kod verdim bi saldırıya uğradım bebişim iyi şükür
Aaa noldu canım? Gerçekten bazı kişiler insanlıktan çıkmış resmen. Bi insana canlıya saldırmak ne demek, üstelik gebe bi kadına, yuh yani. Fiziksel şiddet mi uygulandı canım? Hiçbir gerekçesi olamaz ama merak ettim neyi bahane etti karşındaki? Senin ve bebeğinin iyi olduğuna sevindim. Tekrardan geçmiş olsun

Ben izne ayrılcam canm sıkıntılı ağrılı bi hamilelik geçiriyorum hemde ücretsiz izine ayrılıcam zaten ... Ama şimdi bakıyorum 32+0 da yazmışlar hep..

Bu izinlerle ilgili ben de aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum kızlar. Diyelim ki 38. haftaya kadar çalışıcaz ama bebek 37. hafta da gelmek istedi. Kalan üç/dört hafta noluyor? Doğum sonrası izne ekleniyor mu? Yoksa yanıyor mu? Ben okuduğum bilgiler arasında buna benzer bir durum görmedim sanırım.

Boşver canım adı üstünde cani ... Fiziksel olmadı beyaz kodu verince... Gebe olduğum bilindiği halde işte bu yüzden sadece gülüyorum artık :)

Aaaa Geçmis olsun cnm Allah beterinden korusun naptı manyak?
Kızım her şeyden önemli o iyi olsunda...

O haftalarda 700 gr olması normal değil bildiğim kadarıyla. 20 küsürlü haftalarda genelde 23-24 hafta civarı 700 gram civarı oluyor. Neden sordun canım?

Facebookta bir postta 16 haftada bebeklerin kilosu kaç olur diye konu açmışlar bir bayanda benim bebeğim 14+2 de 700 gram diyince şok oldum benim bile 20. Haftamda bebeğimin kilosu 354 gramdı nasıl olabilir kafama takıldı yani

Emin değilim ama doğum sonrasına aktarılıyormuş galiba. İyice öğrenmek lazım

Boşver canım adı üstünde cani ... Fiziksel olmadı beyaz kodu verince... Gebe olduğum bilindiği halde işte bu yüzden sadece gülüyorum artık :)

Kızım her şeyden önemli o iyi olsunda...

Aman cnm Rabbim hepimizi ve yavrularimizi kotu insanlardan ve kotuluklerinden korusun

Benim de kizim olacak insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…