2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben 20 haftaya kadar istifra ettim simdi tekrar geri basladi ya ne guzel 4 hafta guzelce yeyip icmistim simdi yine yatak dosek ac susuz moddayim

70 dir o canım 700 olsa duramazdı. hehehe Yanlış yazmıştır mutlaka.

70 dir o canım 700 olsa duramazdı. hehehe Yanlış yazmıştır mutlaka.

Yook inatla öyle söylüyor eminmisin diye sordum evet dedi ilk bebeğimde böyleydi kilolu doğdu 3.750 gram diyo ben ısrarla eminmisin bak doktoruna sor falan diyorum hala 700 gramdı 14. Haftada diyor. bizimkiler küçücük kaldı daha 20. Haftada 354 gramdı

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

Emzirme yastigi ni da ark. Var kalıbıni çıkarıp içini dokduracafim. 50 tl lik yastık 10 tl ye patlayacak.be
Bende canım sevindim benimki Filiz kavi Seçen
Adana da yeni sayiliriz,doktorunu taniyamadim.umarım saglikli bir gebelik ve dofum olur :) Normal doğum mu düşünüyorsun sezeryan mi?

Canım ben seninkini tanıyorum benim doktorundan Adanada tanınmış bir doktor çok memnunum Amin inşallah canım Sezeryan olacak canım hayırlısıyla ya sen peki

Canım aynı dert bende de vardı progestan ve magznezyum kullanıyorum yaklşk bir aydır
Şuanda yok denecek azaladı
Kısa zamanda nst ye gir sancın var mı baktır erken doğum riski demişti doktorum .. İhmal etme ..

canım bence panik yapma biliyorsun yalancı doğum sancısı diye bir durum var bu aylarda.. yalancı sancı olabilir rahatlamaya çalış uzanınca dinlenince falan geçmiyor mu??
Aynı şeyi ben de söyledim doktora ama erken dedi.. Eşim günde kaç kez olursa normal kabul edebilirz dedi
Doktor da bu dönemde hiç olmaması gerekir dedi...

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum.bende oğluşuma bişeyler aldım hatta mobilya falan bile hallettik şimdi onları sizinle paylaşıcam belki fikir olur diye. hepinize Mutlu ve sağlıklı hamilelikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…