2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz şimdilik bu kadar aldık Bebek arabası da bunu almayı düşünüyoruz. Bilmiyorum aranızda daha önce kullanan var mı Bursa'da bulamadık netten sipariş vercez ama özellikleri istediğim gibi .

Kızlar ben 20 haftaya kadar istifra ettim simdi tekrar geri basladi ya ne guzel 4 hafta guzelce yeyip icmistim simdi yine yatak dosek ac susuz moddayim
Geçmiş olsun canım , bende 3 gündür reflüden muzdaribim, eşim hamilelik reflüsü olabilir , gaviscon şurup içiyorum , rahatlatıyor , kusma çok geliyorsa , bebeği Aşağıya doğru indirebilirmiş o Yüzden ayaklarımın altına yastık koyup uzanıyorum ÇOĞU zaman ...

Sagol canim sana da gecmis olsun benim istifralarim cok siddetli oluyor bebege bir sey olacak diye korkuyorum
Vucudum oyle kasiliyo oyle fena oluyorum ki
Ben de midem cok yaninca gaviscon surup iciyorum

Canım ben seninkini tanıyorum benim doktorundan Adanada tanınmış bir doktor çok memnunum Amin inşallah canım Sezeryan olacak canım hayırlısıyla ya sen peki
Ben kararsızim haftaya randevum var konuşmayı düşünüyorum artık. Sezeryan diyordum hep ,eşim normalden yana ama malum Türkiye de normal doğum gerektiği gibi yaptirilamiyor.bakalım doktorum ne diyecek.yengem de sağlık sektöründe.geçen gün sezeryan a kısıtlama geliyor wne yapacaksın dedi ,oda kafamı karıştırdı.

Bi de d vitamini ölçümü yapabilir onu da sor bi canım
Troid ilacı kullandığım için kan testlerim her ay yapılıyor. Onda sıkıntı yok çok şükür.1 hafta sonra tekrar kontrolüm var.onda çıkar büyük ihtimal.ama diğer testleri de yaptırayım aklimdayken:) bi de canim sana bişiy sorucam.hamilelikte açlık kan şekeri ve tokluk kan şekeri kaç olmalı? Herkez farklı bişiy soyluyor

Açlık 100ün altında tokluk 1. saat şekeri 140ın (en ideali 120nin) altında olmalı canım.

Benimde 5 gün geride ama 1 hafta ileri geri oynayabiliyormus.doktor normal dedi.panik yapma Canim.boy konusunda bişiy diyemicem ama

Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah hayırlıysa sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.
Hepsi çok güzel.allah sağlıklı,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.bayıldım hepsine de:) bende bebek odami beyaz istedim.Odam küçük zaten,beyaz daha ferah oluyor.oda kurulmaya baslaninca insan daha da heyecan yapar simdi:)

Merhaba kizlar. Bebek arabasi icin fikrinizi almak istedim. Hem otomobil koltugu hem araba hem de baston seklinde olan bir modeli var chicco'nun. Bana fiyati da uygun geldi ama internette olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlari da cok gordum. Aranizda bu urunu kullanmis olan var mi? Tavsiyeleriniz ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…