- 20 Haziran 2013
- 2.113
- 2.390
- 173
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.261
Sağol Canım Allah daha güzellerini size nasip etsin.Benim bi odam boştu bebeğim için ayırmıştım büyük bi oda.Evet çok heyecan verici gerçekten:) mavi beyaz halı ve mavi aksesuarlarla dekorasyon yapcam inşaallah. Bir ay sonra gelicek son halini de paylaşırım.Hepsi çok güzel.allah sağlıklı,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.bayıldım hepsine de:) bende bebek odami beyaz istedim.Odam küçük zaten,beyaz daha ferah oluyor.oda kurulmaya baslaninca insan daha da heyecan yapar simdi:)
yok normalde olamaz, bebeklerin kilo alması 3. trimerste zaten. önce oluşumunu tamamlıyor.Anneler bir bebek 14+2 de kilosu 700 gram olabilirmi ? Cevap verirseniz sevinirim
Ama takvimine göre de 24'ü bitirmiş görünüyorsun.. normal yani.. Tabi başka bir doktora gözükmekte fayda oluyor diye düşünüyorumkızlar kontrolümüz vardı. bebeğin boyuna 25 cm.dedi doktorumuz. az değil mi haftasına göre?? ayrıca yaklaşık 1 hafta kadar geriden geliyoruz yani bana göre 25 hafta bitti doktora göre 24 yeni bitti.. kafam karıştı kuruntu yapmak istemiyorum acaba başka bir doktora daha gitsem mi böyle bir durum yaşayan var mı??
Ben de 37. haftam dolduktan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum. İşim çok rahat. Masa başı çalışıyorum. allaha şükür sağlığımızda yerinde. Bir sıkıntımız ağrımız yok oğluşumla :) bana ayak uyduruyo :) İdare ile de görştüm. Sen nasıl ayarlarsan dediler. Doğumdan sonra 2 ay izne ayrılcam. Geri kalan doğumdan önce kullanmadığım izinlerimi de doğumdan sonra, 2 ayımı kullandıktan sonra yarım gün işe gelmek şeklinde değerlendircem. Şimdilik öyle konuştuk. Tabi yarınımız nasıl olacak belli değil.Canım anne isterse 37. Haftası dolana kadar yani 38. Haftanın başına kadar (doğumun 40 Haftalıkken olacağı düşünülerek-doğuma 3 hafta kalaya kadar) kendi isteğiyle çalışabilir ben öyle yapmayı planlıyorum 32. Haftam dolunca 37 hafta sonuna kadar çalışabilir diye kadın doğumcumdan yazı alıp götürücem idareye. 32 hafta dolunca sen mi izne ayrılmayı istiyorsun yoksa idare mi ayrılmak zorundasın diyor sana anlamadım canım?
Dün bende de başladı bulantı ve kusma.Kızlar ben 20 haftaya kadar istifra ettim simdi tekrar geri basladi ya ne guzel 4 hafta guzelce yeyip icmistim simdi yine yatak dosek ac susuz moddayim
Yok yok senin bebeğin gayet normal olan merak etme. :) Küçük falan da değil ayrıca. Onun kesinlikle yanlışı var.Yook inatla öyle söylüyor eminmisin diye sordum evet dedi ilk bebeğimde böyleydi kilolu doğdu 3.750 gram diyo ben ısrarla eminmisin bak doktoruna sor falan diyorum hala 700 gramdı 14. Haftada diyor. bizimkiler küçücük kaldı daha 20. Haftada 354 gramdı
Benim bir odam boş Odayı bebeğim için hazırlamaya başaldık. Odad sadece açılan koltuğum vardı. Ona da güzel bir örtü yaptırcam. Odamda bakmıcam bebeğime. eşim 3 vardiye çalışıyo Gece işe gideceği zaman gündüzleri çok zor olacak. O yü<den bebek odasındaki koltuğu değerlendircez. Geceleri 40 gün kayınvalidem bebeğin yanında kalacak. Tabi ben yine de uyuyamam, heralde kayınvalidemle koltukta beraber yatarız :) Beşikler okadr pahalıki resmen bir bebek odasının yarı fiyatı nerdeyse 500 Tl civarı. zaten odamda bakamıcam almama da gerek yok dedim. Sizin de bebek odasında böyle bir kolduğunuz var ise değerlendirebilirsiniz. Hem bebek de odasıyla tanışmış olur. Çevremde çoğu kişi odalarıne beşik almalarına rağmen bebeklerini hemen her ağlamada yatağa aralarına almış ve şimdi 3 4 yaşlarında hala karı koca arasında uyuyolar. ve çok zorluk çekildiğini belirtiyolar.Bebek icin oda hazirlayan arkadaslar, eger bebeginizi bir sure kendi odanizda yatirmayi dusunuyorsaniz odaniza ayrica besik yatak vs alacak misiniz? yoksa odasina aldiginiz yatak sizin odaniza da sigiyor mu? Ben bebegimi 40 gun kadar geceleri odamda gunduzleri kendi odasinda yatirdiktan sonra komple odasina tasimayi dusunuyorum. Yatak odam cok dar yer yok. Ikea ahsap bebek yatagi alacagim, sigmaz. 40 gun icin sepek besik vs almak mantikli mi, tiny love ana kucagini bu is icin kullanabilir miyiz?
Bir de su park yataklar cok sevimsiz degil mi yanaylon gibi geliyor bana kumaslari, onun icinde bebek uyutmak ne kadar saglikli bilmiyorum..
Amin saolasin.Halini nerde aldın canım. Bende güzel bi hali bakıyorum. Güzel bisiyler bulursam alicam inşallah. Ufak bişiy lazım bana.merakla bekliyorum odanın son halini.benimde 1 ay sonra falan kurulacak Odam.oda büyük olsaydı çok daha güzel şeyler yapabilirdim ama hersey odaya göre olacak mecbur:)Sağol Canım Allah daha güzellerini size nasip etsin.Benim bi odam boştu bebeğim için ayırmıştım büyük bi oda.Evet çok heyecan verici gerçekten:) mavi beyaz halı ve mavi aksesuarlarla dekorasyon yapcam inşaallah. Bir ay sonra gelicek son halini de paylaşırım.
Halı almadım daha Canm ama o da avangard olduğu için ve ben çok karışık şeyler sevmediğim için sade bir halı alcam.Amin saolasin.Halini nerde aldın canım. Bende güzel bi hali bakıyorum. Güzel bisiyler bulursam alicam inşallah. Ufak bişiy lazım bana.merakla bekliyorum odanın son halini.benimde 1 ay sonra falan kurulacak Odam.oda büyük olsaydı çok daha güzel şeyler yapabilirdim ama hersey odaya göre olacak mecbur:)
Canm ben de bulamadım zevkime uygun lohusa geceliği ama lohusa sepetinde güzel şeyler var bi bak istersen.Kizlarr nasilsinizbayadir giremiyorum ama hep aklimdasiniz. Sole bi goz attimda baya baya alisverisler tamamlanmis :) bende chicco next to me anne yani besik aldim. Arabasinida yarin aliyoruz insallah concord neo travel set e karar verdik. Lohusa pijama takimi bulamiyorum zevkime gore napcm bilmiyom. Bu arada benim bebiste ayrintilida 23+1 ken 26 cm 544 gr.di sanirim boyu kisa biraz moral bozuldu
Cnm bn onun pusetsinizi aldm satici bile en cok satan oldugunu anlattiMerhaba kizlar. Bebek arabasi icin fikrinizi almak istedim. Hem otomobil koltugu hem araba hem de baston seklinde olan bir modeli var chicco'nun. Bana fiyati da uygun geldi ama internette olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlari da cok gordum. Aranizda bu urunu kullanmis olan var mi? Tavsiyeleriniz ne olur?
Bencede böyle bir odaya karışık bi hali çokta hoş olmaz.sadelik her zaman şıklık aslında. Odayı kurunca atarsin bakalım nasıl olacak:)Eki Görüntüle 1783270 Eki Görüntüle 1783269
Halı almadım daha Canm ama o da avangard olduğu için ve ben çok karışık şeyler sevmediğim için sade bir halı alcam.
Tamam Canm atarımBencede böyle bir odaya karışık bi hali çokta hoş olmaz.sadelik her zaman şıklık aslında. Odayı kurunca atarsin bakalım nasıl olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?