2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba kizlar, bende bugun sabahtan doktordaydim aclik tokluk seker ölçümü kan ve idrar tahlilu verdim.sonuclar cok sukur referans araliginda cikmis tabi daha doktora gostermedim.
Bizdede hazirliklari yavaştan aliyoruz.cunku daha yeni ev tasidik 15 gun oldu. Bebis odasinin perdesini yaptirdim birde hali aldik.besigini ablam vericek zaten. bir dolap alicaz o kadar.
Bir an once annem gelsede kapalicarsiya gitsek hastane cikislarini falan almaya ömer melih imin :)) cok heyecanliyim. Bu arada ben 25.haftadayim ve tam 10 kilo aldim.

Eklentiler

• IMG_20160215_095158.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20160215_094934.webp
    14 KB · Görüntüleme: 86
kızlar bebeğinize ve kendınıze neler aldınız şimdye kadar? ben neler alınacagı konusunda cok kararrsızım. kıyafet tarzı bişey almadım henuz sadece bı kac cıt cıtlı body.

maşallah canım, ben 4 gün önce gittiğimde 22+4 tüm 470 gr. 25 cm dedi, şimdi sende böyle yazınca bizimi baya ufacık tefecik kaldı. gerçi ben kilosu az gibi dedim, yok normal haftasıyla uyumlu dedi, seninki erkek mi birde canım, birde neler yiyorsun geneli itibariyle

kızlar bebeğinize ve kendınıze neler aldınız şimdye kadar? ben neler alınacagı konusunda cok kararrsızım. kıyafet tarzı bişey almadım henuz sadece bı kac cıt cıtlı body.

Valla bi yaşında kızım var dünyayı aldımm ama gerek yokmuş arkadaşım bebeğien iki üç kıyaget vir battaniye maclaren puset park yatak aldı.. Öyle rahat gwze geze büyüttti çocuğuyla alışverş yaptı ihtiyacı oldukça..
Benim evimse ıvır sıvır dünya dolu(

.

Cnm onlar yaklask oranalr kotu dusunme gununde degilmi saglikli olsnda
Bn pijamami avm den aldm pembe lohusa takimi dgl onden dugmeli duz iki beden buyuk pijama aldm

Cnm pijama ve citcitli bady ayakli alt aldm ama heeveslenip pantolon hirkada aldm hm dn :)

Can'ım tiny love için çok olumlu şeyler duydum ben gündüz için düşünüyorum almayı ama 40 gün seni idare eder bence tabi senin de içine sinerse. Bana da herkes ısrarla park yatak almamı söyledi ama ben biraz araştırdım aslında onun esas amacı oyun parkı olarak kullanılmasıymış.bende 6 ay kadar gece yanımda gündüz Odasında yatırcam bu yüzden sepet beşik aldım.

Cnm 23+2 ydik biz bugün bu ölçümlerde :)
1 hafta önde gdio
Boyu tam da kilosu biraz fazla
Hergün bi muz ye, 2 bardak süt 1 kase yoğurt yumurta peynir 10 tane zeytin
Yine mutlaka hergün fındık ceviz yioyrum 4-5 tane bunlar işte hergün mutlaka yaptklarım ee bide evde ne pişirirsem...
Senin kız mı erkek mi

Bence tinylove gayet yeterli olur, 40 günden sonra ayırabilirsin insaallah bebeğin durumu müsait olursa. Bende bir türlu ısınamadım park yataklara o yüzden hic düsunmedim. Oda yapacağım insaallah, bide ahsap besik alacağim sepet olanlardan. 6 ay gece yanımda tutmak niyetim ama hayırlısı bakalim

Dün bende de başladı bulantı ve kusma.
Yaklaşık 2 aydır yoktu. Yarın bi sorcam canım doktora normal mi diye. Kahvaltı yaptım ama 15 dakka oturuyorum yine çıkarmayım diye
Bende 24. Haftam bitiyor. Bu haFTA bugün 2. Oldu kusma
Benim hiç bitmedi,sadece azaldı. Haftada 1 kusuyordum genelde.umarım bir sıkıntı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…