2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet herkes israrla park yatak diyor bilmiyorum ne buluyo bebekler bu park yatakta bu kadar :)
6 ay kullanacaksan sepet besik mantikli alinir. Ben simdi 40 gun diyorum ama o zaman geldiginde belki hesaplar tutmayacak annelik hormonlarinin bize ne yaptiracagi belli olmaz :)

Kizlar siz siz olun çocuk odasini mobilya kalabalığına cevirmeyin hele de odası küçükse. Ilerisi için rahatca oyun oynayacağı alanlar kalsin. O dolaplar yataklar inanilmaz muhteşem ici gidiyor insanin keske bir oda sadece onun icin bir oda da oyun alani icin olsa ama herkesin imkanları ortada.

Oda hazırlayamayan arkadaşlar da üzülmesin. 2 yaşında kizim var ilk doğduğunda sadece park yatağı vardi bizim odamizda yatardi öyle dandik beğenmediginiz plastik kokululardan değil ama. Şimdi yeni bebis icin kaldirdik ablasi da odasında yatağında yatıyor

Muz Hariç hepsini yapıyorum , muzu haftada bir iki , kabızlıktan dolayı , Yapısal galiba bu kilo olayı , kız bizimkisi inşaallah

Biz de o park yatakta rahat edenlerdendik canım. Kızım çok deli yatar park yatak olmasa pat küt carpar uyanirdi heralde çünkü simdiki yatağında yandaki korumalar bile ise yaramıyor. Delikli olduğu için yattığı yerden beni görüp kendini güvende hissederdi ve coook sıcak zamanlarda bile serin serin yatti.

Bir de söylediğin gibi şartlar ne getirecek bakalım annelik öyle bir sey ki uyurken yanınızda olsa bile nefesini dinlersiniz ilk etapta ayrılmak size daha zor gelebilir

Bunlar "benim bebeğim büyük seninki küçük" gillerden. Kasitli yapiyorlar dite düşünüyorum. Bebek dogunca da "benim sütüm yarıyor seninki yaramıyor"gillere dönüşecek :) :) illa bir üstünlük bir üstünlük

hee olur mu olur ama o hesapla 5-6 kilo doğmuş olmasi gerekmez miydi

Cnm onlar yaklask oranalr kotu dusunme gununde degilmi saglikli olsnda
Bn pijamami avm den aldm pembe lohusa takimi dgl onden dugmeli duz iki beden buyuk pijama aldm
Boyu bi hafta geri cikiyo hep canim ama napicam onu bilmiyorum tahlil yaltirdim tekrar kalsiyum degerim ilac almamama ragmen cok iyi cikti cok dikkat ediyorum ama nasipten otesi yok demekki.. Bende pijama ole biseyler bakicam bi boynere fln bakiyim cok cesit oluyodu.

PembeLokum canım ne yaptın gittin mi doktora?

Canım gittim sat a göre 23+5 iz ama ultrasona göre 24+2 çıktık :)

Maşallah kuzuma sat a göre 23+5 değerlerimiz boy (fl yi 7 ile çarpınca) 31.78 cm kilosu da 725 gr maşallah yavruma

Ben de son muayeneden beri 1.5 kîlo almışım

Ben şeker yüklemesi yapacak mıyız diye sormayı unuttum sen soracak mısın?

Tansiyonum 16 çıktı Dr iyi dedi ama bana yüksek geldi ya ne bilim 16 normal mi ki

Tam kan, b12 ve idrar tahlili istedi bir de

Kesinlikle :) biraz daha araştır maddi olarak zorlamıcaksa sepet beşik hem çok gösterişli hem de kısa süre için ideal gibi gözüyor

Boy ck onmli dgl bnce o gununu bulur hergun menunde sut kasar muz olsn pekmezde iyi diyolar ac karnin bi sonraki randdvuya kdr biraz daha iyi beslen bakalim

Maşallah prensese büyümüş annesi ondan kilon artmıştır. 16 mı yüksek değil mi o ya. Benim normali 11dir. O yüzden 16 benim içinyüksek. 13 çıkınca bile sağlık ocağındaki ebe yüksek demişti.
Sen de kilo tansiyon ölçümü yapıyor mu sürekli? Bana hiç bakılmadı öyle. Şekeri sorcam canım unutmazsam.

Bi geçen ay kilo tansiyon baktı bi de bu ay ama ondan önce medicanqda kan verdiğimiz yerde kan verirken ölçtür bana söyle demişti

16yüksk ya neden normal dedi ki
Kafam tansiyona takıldı

Ben yatak odama ahşap sepet beşik aldım 6 ay kullanılıyor bu 6 aydan sonra oda takımını alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…