2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın hanımlar
Doktora gitcez öğlen çok özledim oglusumu. Bi ay görmemekte zormuş yani. Hem bu hafta hareketleri azaldı onuda bi sorayım. Bende nerdeyse verdiğim kiloları aldım öyle çok ta bişey yemiorum halbuki. Bide insanlar sadece karnin var yoksa hiç belli değil hamile olduğun diyolar ama almışım işte

Günaydın kızlar. Kontrolden çıktım her şey yolunda çok şükür. 550 gr olmuş. Ama kalbi biraz sağdaymış. Böyle bir durumu olan var mı? Doktor çok problem değil dedi.

Kızlar ya benim doğumgünüm 11 haziran, sizce doğumgünümde doğurabilir miyim? Ya da 19 haziran babalar günü. Babalar gününde mi doğursam?

Bu arada hamileliğinde uçağa binen var mı?

Kızlar kaç kilo aldınız? Ben tam 8

Ben de 45 kilo ile başladım. Kusma zamanı 44 kilo oldum. Şimdi 50.5 kiloyum. 6,5 kilo almışım. Ama çok da dert etmiyorum.

Seninle tahmini doğumgünlerimiz aynı. Ben de 10 mart da gideceğim kontrole, bakalım ne olacaklar boyları kiloları.
Benim doktorum da kontolden önce tam kan ve idrar kültürü getir dedi.

Günaydın kızlar bi sorum vardı 2 - 3 gündür rahmin alt kısmında anlık iğne batması oluyo normal mi acaba sizde de oluyo mu?

Boy ck onmli dgl bnce o gununu bulur hergun menunde sut kasar muz olsn pekmezde iyi diyolar ac karnin bi sonraki randdvuya kdr biraz daha iyi beslen bakalim
Canim valla muz hep yiyorum pekmez bi ara yedim bitti daha almadim ama alicam peynir sut zaten bol bol yiyorum hergun 3 bardak sut iciyorum mutlaka. Bu arada bende d vit. Eksikligi cikti. Devit3 mu kullaniyosunuz

Cnm cok tatlısın ya ben de 12 Haziran pazar doğurmak istiyorum

Benim her muayenede em çok merak ettiğim kaç gr olmuş kaç cm olmuş :)

Bebeğin haftası ile uyumlu gidiyor mu cnm? Benimki şükür uyumlu gidiyor

Ikimizin bebeği de kız

Bir de benim Sezeryan olmam gerekiyormuş araştırıyorum sen de bilirsin göz retinam ince (miyopım 14 derece ) kalbimde taşikardi var bir de romantizme başlangıcı var bel kemiğimde

Tüm bunlara rağmen kim beni normal doğurtur

H. Bir de kan suladığını iğne hibor 5000 kullanıyorum

Çatım a da dar diyorlar

Ben bağırarak normal yapmak istiyordum

Doğum konusu bende anksiyete yapıyor. Normal doğumdan ayrı, sezeryandam ayrı korkuyorum. Normal doğuma sıcak bakıyorum aslında, tercihim normalden yana olacak.

Ya kızlar pijama gecelik alan var mı?

Canim valla muz hep yiyorum pekmez bi ara yedim bitti daha almadim ama alicam peynir sut zaten bol bol yiyorum hergun 3 bardak sut iciyorum mutlaka. Bu arada bende d vit. Eksikligi cikti. Devit3 mu kullaniyosunuz
Bndede d eksikligi var osteocare verdi dktorum bde imom kullaniyrm ben cnm pekmez mtlaka ye ck iyiyms

Ben uçağa bindim hemde birkaç kere. Doktorum riskin yok bir sorun olmaz demisti:)

Selam hanımlar öncelikle aldığınız herşey çok güzel allah huzurlu mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
Bebek kıyafetlerine gelince 0-3 hiç tavsiye etmem 3-6 alın hem yıkanınca küçülüyor hemde bebekler çok çabuk büyüyor
Bu arada bende 3 kg aldım karnım çok büyüdü
Ayrıntılı usede bebeğimim bağırsağında parlaklık görüldü hernekadar doktor tek başına veri olmadığını söylesede insanın içine oturuyor işte drumda doğuma kadar kaybolabiliceğini söyledi takib edicekmiş lütfen sizde dua edin bi sorun cıkmasın
Birkaç arkadaş pijama takımı sormuş ben bi önceki doğumda mevlüt için aldığım takımı kullanıcan markası feyza havuzlu handan 90 lr ya almıştım

Eklentiler

• images.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 97
  • images (1).webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 88
Ben uçağa bindim hemde birkaç kere. Doktorum riskin yok bir sorun olmaz demisti:)

Ben de 26 haftamda kayınvalidelere gitcem 3 günlüğüne. Doktoruma sordum dün akşam sorun yok dedi.

Thy e sordum, 28-35 hafta arası doktorun uçabilir raporu ile binebilirmişim.

Günaydın kızlar. Kontrolden çıktım her şey yolunda çok şükür. 550 gr olmuş. Ama kalbi biraz sağdaymış. Böyle bir durumu olan var mı? Doktor çok problem değil dedi.

Ay bizim Dr da pek açıklama yapmaz ya şaşırdım kalbi biraz sağda demiş

Ayrıntılı yapmadı di mi

550gr iyimiymiş CNm haftası ile uyumlu mu? Ben bi tek kendi bebeğimin bakıyorum hangi hafta kaç gr olmalı diye

İnternetten baktığıma göre uyumluymuş. Doktor da uyumlu dedi Zaten. Ayrıntılı ultrason için ne düşünüyorsunuz yapacak mısınız dedim. İşte bakıyorum ya dedi. El ayak parmaklarına kemiklerine midesine vs organlarına baktı. Normalde de bakıyorum ben dedi. Her şey iyi maşallah kalbi biraz sağa yerleşmiş ama önemli değil bu dedi. Eee bunu da mecbur söyleyecek tabi:):)

Ben de uçağa bindim canım o gece bel ağrım oldu ama alakası var mıdır bilemem onun dışında sorun yoktu.

Zaten şu an senin takviminde de 550 gr yazıyor canım oğlun tam uyumlu maşallah :) ee cinsiyeti kesin ne diye sordun mu :) şeker yüklemesine ne demişti?

Bana cinsiyet için halen daha %100 demiyor ne olacak böyle ya kaldı şurada son 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…