2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
11 haziran sezeryan olabilirsin.ama 19 zor gibi.

Biz de geldik dr dan bugün. Çok sukur hersey yolunda oglusum kilo almış uzamis masallah bi hafta öndeymis
Yalnız yüzünü elleriyle sürekli kapattı hiç göstermedi kendini minik sıpa. O kadar ugrastik o eller hiç çekilmedi yüzden.
Mide bulantısı ve kusma ya normal dedi bu haftalarda tekrar başlayabilirmismide yanması için Gaviskon iç hiç zararı olmaz içinde kalsiyum ve magnezyum var dedi
Tokluk şekeri bakıldı sonuç hafta ici çıkacak geçen aydan buyana 1 kilo almışım aferim i kaptim dr dan

Benim aklıma gelmedi sormak ama kendi dedi erkek bebek diye. Erkek olduğu kesin yani. Şekeri unuttum. Soracak çok şey olmayınca not almamıştım unutmuşum. Gitmeden önce ararım aç mı gelmek gerekir neyse artık ona göre ayarlarım.
Senin niye kesin değil ki cinsiyet. Pozisyondan mı göremiyor

Canım boy ve kilosu fl ölçümü kaç çıktı? Kaç hafta kaç günlüksün? Benim bebeğimle ilgili boy konusunda bişey kafama takıldı da ondan soruyorum

Bndede d eksikligi var osteocare verdi dktorum bde imom kullaniyrm ben cnm pekmez mtlaka ye ck iyiyms
Tamam tatlim cok sagol. Ptesi mail aticm doktora tahlil sonuclarimi bakalim ne dicek. Demir ilaci vermisti doktor onlara basladim hemen aliyorum artik 3 gundur. Ferritin le demir arasindaki fark ne anlamis degilim. Demir (serum) degerim normal sinirlarda ama ferritin dusuk. Oda demir demekmis. Doktor arkadaslar vardi bilirler belkimm

16 yüksek canım tansiyonun 10a 6 demiştir muhtemelen. 1-2 defa daha sağlık ocağında ölçtürüp emin ol canım bence

Kızlar32haftadadogumiznineayrilmakicinneyapiliyorbilenvarmi
Dktorun iZin raporu ericek
ferritin demir cnm dedigin gbi onun dusujlugu kanin dusujluguymus bn kan surubu iciyorum serum degerim cok yuksek degerinden fazla ama ferritin ck dusuktu surupla yukselmeye basladi maltofer iciyrm demir olarqk

Boyu kilosu fl ölçümü kaç çıktı canım? Benim minik bana kısa gibi geliyor ondan soruyorum

Serum demiri ile ferritin aynı şey değil canım. Ferritin depo demiri demek. Serum demiri ve demir bağlama kapasitesi kullanılarak bir formülle transferrin saturasyonu diye bişey ölçülüyor demir açığı (eksikliği) var mı diye

Dktorun iZin raporu ericek

ferritin demir cnm dedigin gbi onun dusujlugu kanin dusujluguymus bn kan surubu iciyorum serum degerim cok yuksek degerinden fazla ama ferritin ck dusuktu surupla yukselmeye basladi maltofer iciyrm demir olarqk
Bende maltofer iciyorum insallah artar degerim. cok sinir bisey ustune hemen su iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…