2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim b3nde aile hekimine gittim o da oyle soyledi. Aclik 77 tokluk 107ydi. Bikac kez daha olctrcem sanirim
Bnm doktorum o yeter dedi bn seker yklemesi yapmicam dedi 25+3 te gtms olcam.
Maltoferi suyla dgl bi tane portakali sik suruptanra hemen snra portakali ic ck rahatlatiyo bide dilini uzatip direk bogazina dok dislerine leke yapar

Kızlar benim kiz eskisi gibi oynamıyor. Eskiden çok oynardı şimdi çok fazla hareket etmiyor. Randevum var ayin 1inde. Sizce bir şeyler ters mi gidiyor ?

Kızlar benim kiz eskisi gibi oynamıyor. Eskiden çok oynardı şimdi çok fazla hareket etmiyor. Randevum var ayin 1inde. Sizce bir şeyler ters mi gidiyor ?
Korma canım bi çok arkadaş aynı durumu yaşayıp burada paylaştı benimde 22.haftada bikaç gün olmuştu sanırım bebişler arkalarını dönüp bizim hissedemediğimiz yerlere çalışıyorlar ama ne olur ne olmaz günde 10 seferden az hissedersen drunu arar sorarsın

Sağol canım. Önceki hafta saatte 10 hareket hissederdim. Bu hafta buyudugunden mi anlayamadım yukarı çıkmaya çalışıyo sanırım yeri daraldı yada sırtını döndü. Hissediyorum ama eskisi gibi aktif değil. Narin narin hissediyorum hic sert bir hamle yapmadı. Bir de azaldı hareketleri. Salı randevum var. İnşallah iyidir kuzum

Iyi canım nim artık isim bulursun oğluna :) ya ben de bilmiyorum neden ama genelde her muayenede bu Bebiş arkası dönük duruyor :) yüzünü göremiyorum kuzumun bu nedenle %100 göremiyor olabilir

Iyi canım nim artık isim bulursun oğluna :) ya ben de bilmiyorum neden ama genelde her muayenede bu Bebiş arkası dönük duruyor :) yüzünü göremiyorum kuzumun bu nedenle %100 göremiyor olabilir
Alla allaa çok sinir bozucu :/ doğuma yakın erkek der çıkarmış. Ama erkek olsa belli olurdu bence pipisi filan. Olmadığına göre kızdır büyük ihtimal.
Oğluşumun ismi belli canım Yıllar öncesinden :) dedesinin adı olacak inşallah, Hüseyin :)

16 yüksek canım tansiyonun 10a 6 demiştir muhtemelen. 1-2 defa daha sağlık ocağında ölçtürüp emin ol canım bence

Ay canım çok zekisin ya benim hiç aklıma gelmemişti Dr neden sadece 16 desin di mi 10 a 6 demiştir o günden beri kafama takıyordum 16 yüksek bebeğime bir şey olur diye

Sağol canım ya ben yine eczaneye fln gidip ölçtürecrktim de Fırsatım olmamıştı :)

Ehhe evet canım ben kız için alışveriş yaptım epey bir sürpriz olmazsa artık bakalım :) pembeleri doldurduk :))

Adıyla yaşasın canım biz de Ceyda Gül düşünüyoruz

Sarı- açık yeşil gibi akıntısı olan var mııı
Benim bi ara öyle gibiydi doktor fitil vermeyi istedi ama ben fitil kullanamıyorum diye takibe aldı kötü koku kaşıntı vs olursa söyle dedi şükür olmadı şimdi rengi daha iyi krem rengi gibi. Doktoruna söyle canım ilaç verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…