2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağlıkçıyım canım ondan tahmin ettim ama sen yine de garanti olsun diye 2-3 defa ölçtür canım 15 dk otur dinlen öyle ölçtür canım

ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMAYACAK OLAN VAR MI?
Canım zaten seninle konuşmuştuk. Ben 3 haftalık düşünme süresinden sonra yaptırmadım. Ama doktora 2 haftadır ölçtüğüm açlık tokluk şekerler değerlerimi götürdüm. Onlara da bakarak yeniden önerdiğini ama dikkatli yediğim sürece sorun olmayacağını söyledi. Senin şekerinle ilgili hiç bir fikrin yoksa yaptırman önemli olabilir. Ama ben senelerdir evde parmağımdan glukometre ile ölçerim.

Boyu kilosu fl ölçümü kaç çıktı canım? Benim minik bana kısa gibi geliyor ondan soruyorum
Canım boy ölçmüyor benim doktorum güvenilir değil diye. Femur boyunu ölçüyor. Oradan hesaplıyor.
Boyunu ben merak ettiğim için 25+2'de aşağı yukarı 32 cm dedi. Kilosu da 810 gram.
Maşallah :)

Son düzenleme:
Kızlar bu arada ben 27. haftadam 1.5 saatlik uçak yolculuğu yapıp 2 gün sonra da döneceğim. Biraz tedirginim ama doktor bir şey olmaz dedi. Saatleri de çok kötü. Sabahın 5inde

Kızlar bu arada ben 27. haftadam 1.5 saatlik uçak yolculuğu yapıp 2 gün sonra da döneceğim. Biraz tedirginim ama doktor bir şey olmaz dedi. Saatleri de çok kötü. Sabahın 5inde

Ben de 26. Haftamda uçağa binecem. Bakalım nasıl olacak?

Hanımlar şeker yüklemesi normal çıktıktan sonra rutin açlık şekerlerini ölçtürmeye gerek var mı? Artık sağlık ocağına tok gitsem diyorum

Bnm doktorum o yeter dedi bn seker yklemesi yapmicam dedi 25+3 te gtms olcam.
Maltoferi suyla dgl bi tane portakali sik suruptanra hemen snra portakali ic ck rahatlatiyo bide dilini uzatip direk bogazina dok dislerine leke yapar
Ewet yaninda mutlaka prtakal mandalina vs aliyorum yoksa yutamiyorum. Ay dislere lekeyi hic dusunmemistim bak cok sagol canim kurtaricim herseyde imdadima yetisiyosun

Şekerleme ilgili sıkıntın olduğu için mi olcuyodun? Benim hiçbi fikrim yok ama eşimde yüklemeye sıcak bakmıyo arada kaldım fazla vaktimde yok sanırım ne zamana kadar yapılıyo bu yükleme acaba?

Kızlar 23+4 haftayim..cumartesi acile gittim bebisimin hareketlerini hissedemedim diye..makinaya bagladi hemsire kalp atisini dinletti..bugunde ayni sekil..benimle haftasi ayni olan arkadaslarim hareketlerde azalma yada hissedememe oldu mu sizlerdede.acaba bebis yon mu degistirdi..

Canim yon degismis olabilir. Ben uzun suredir tekmeleri yan taraflarimda hissediyodum saga yatsam yataga tekme gelidu resmen 2 gundur hic yok galiba yeri degisti ayaklarinin hareket ediosa azda olsa korkma canim tatli ye uzan bekle

Canim yon degismis olabilir. Ben uzun suredir tekmeleri yan taraflarimda hissediyodum saga yatsam yataga tekme gelidu resmen 2 gundur hic yok galiba yeri degisti ayaklarinin hareket ediosa azda olsa korkma canim tatli ye uzan bekle
Bal yedim saat 23.30 civarindan sonra kipirdadi..sanirim sirtini karnima dogru verdi bacaklar boslugumda galiba..

Reactions: 9ay
canım rahat ol. ben kendim antalya da yaşıyorum ve çalışıyorum ayrıca işimin bir parçası da trabzon da . eşim askeri personel tekirdağ çorlu da görev yapıyor evimiz arabamız vs asıl düzenim çorlu da. hamileliğimin 5. haftasından başlayarak antalya-trabzon ve çorlu (bazen istanbul) üçgeninde defalarca uçak yolculuğu yaptım. hatta 9. haftamda kıbrıs'a bile gittim bi kongre için. 2 hafta önce antalya dan trabzona geçtim. daha cumartesi istanbul a uçtum ordan çorlu ya geldim. çarşamba sabah da trabzona döncem. doktorunun yolculuk yapma dediği özel bir durum yoksa sıkıntı olmuyor inş.

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…