- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.401
Ben de belimin alt kısmında ağrı oluyor özellikle geceleri.
Doktor da bunu sordu :)Şekerleme ilgili sıkıntın olduğu için mi olcuyodun? Benim hiçbi fikrim yok ama eşimde yüklemeye sıcak bakmıyo arada kaldım fazla vaktimde yok sanırım ne zamana kadar yapılıyo bu yükleme acaba?
Canım 28'den sonra hareketi sürekli hissedersin. Ben 22'den beri her gün düzenli hissediyorum ama bazı günler daha az oluyor. Soğuk su içip sol tarafına yat, genelde işe yarıyor. 3 gün önce ben de pek hissetmiyordum. Gün içinde bir kaç küçük hareket vardı. Ama dün resmen eşimle izledik ne yapmaya çalışıyor acaba bu diye :) Bazen öyle oluyor. Özellikle çalışırken hissetmiyorum. Muhtemelen sen bir şeyler yaparken hareket ediyordur. Sen oturunca uyuyordur :) Sakin ol canım.Kızlar 23+4 haftayim..cumartesi acile gittim bebisimin hareketlerini hissedemedim diye..makinaya bagladi hemsire kalp atisini dinletti..bugunde ayni sekil..benimle haftasi ayni olan arkadaslarim hareketlerde azalma yada hissedememe oldu mu sizlerdede.acaba bebis yon mu degistirdi..
Canım bir önceki mesajımda da başka bir arkadaşa yazmıştım. Ben de zaman zaman daha az hissediyorum ve korkuyorum. Bu haftalarda Allah korusun tabiki ama bir şeylerin ters gitme riskli 1000'de 5 gibi yazıyor. Yani % 99.5 her şey yolunda. Bunu düşünüp rahat olmaya çalış. Eğer bir gün hiç bir şey hissetmezsen o zaman gidersin doktora.Kızlar benim kiz eskisi gibi oynamıyor. Eskiden çok oynardı şimdi çok fazla hareket etmiyor. Randevum var ayin 1inde. Sizce bir şeyler ters mi gidiyor ?
Ewet yaninda mutlaka prtakal mandalina vs aliyorum yoksa yutamiyorum. Ay dislere lekeyi hic dusunmemistim bak cok sagol canim kurtaricim herseyde imdadima yetisiyosun
canım 2 gün boyunca toplam 3 yada 4 kez hissettim ben de korktum ters giden bir sey mi var diye. o hissettiğim 3-4 hareket de belli belirsizdi yani çook zayıftı önceki tekmeleri gibi değildi. hareket etsin diye meyve yedim çikolata yedim soluma yattım yine tık yok.. doktorumuzu aramaya karar vermiştik ki şükür başladı tekmeleri hem de ne tekme sabaha kadar uyuyamadım resmenKızlar 23+4 haftayim..cumartesi acile gittim bebisimin hareketlerini hissedemedim diye..makinaya bagladi hemsire kalp atisini dinletti..bugunde ayni sekil..benimle haftasi ayni olan arkadaslarim hareketlerde azalma yada hissedememe oldu mu sizlerdede.acaba bebis yon mu degistirdi..
Demir ilacın tuvalette sıkıntı yaptıysa kahvaltıda kuru kayısı ye belki işe yarar.Kızlar bende de gaz sorunu başladı. Karnım taş gibi. İlk başta rahim kasılması zannettim ama anladım ki gaz yüzünden oluyor. Multivitamini bırakıp demire başladım. Sanırım ondan oldu. Tuvalete de gidemiyorum
O bendede var canım cumartesi acile gittim kalp atisi dinletti ebe ciktisini verdi..gayet normal dedi..dun gecede e kasik bal yedim 1 saat icinde oynamaya basladi..ama insan korkuyor yani benimde 2 sinde doktora gidicem bakalim..Kızlar benim kiz eskisi gibi oynamıyor. Eskiden çok oynardı şimdi çok fazla hareket etmiyor. Randevum var ayin 1inde. Sizce bir şeyler ters mi gidiyor ?
günaydın hanımlar, bende şeker yüklememi yaptırdım 75 mg. bir sorun çıkmadı çok şükür.e artık son haftalara doğru nst ler dışında tahlilimiz kalmadı kızımda en son 25+4. gününde 910 gr, 34 cm di herşey yolunda şükür. sizin bebişler nasıl? kızı olacaklar isimlerinizi seçtiniz mi banada fikir olsun
Kabızlık için her sabah aç karnına kuru kayısı ye canım iyi geliyor bi de probiyotik yoğurt yaptım evde ben sen de dene istersen.Kızlar bende de gaz sorunu başladı. Karnım taş gibi. İlk başta rahim kasılması zannettim ama anladım ki gaz yüzünden oluyor. Multivitamini bırakıp demire başladım. Sanırım ondan oldu. Tuvalete de gidemiyorum
Hayırlı olsun canım , benim doktorlar yapmayacaklar şeker yüklemeyi , her hafta proluton iğne vurunuyorum , doğru sonuç vermez zaten dediler, yinede açlık tokluk ölçüyorum evde , 75-105 Arasında Değişiyor , gebeliğin başından beri sürekli yattığım için , diyet besleniyorum , toplamda 4.5 kg aldım, biz isim konusunu 2-3 gün önce netleştirdik, inci Sare koymayı düşünüyoruz inşaallah . Aslında Aklımızda Ülkü bahar Özge evra isimleri vardı , eşim bu isme karar verdi , benimde Hoşuma gittigünaydın hanımlar, bende şeker yüklememi yaptırdım 75 mg. bir sorun çıkmadı çok şükür.e artık son haftalara doğru nst ler dışında tahlilimiz kalmadı kızımda en son 25+4. gününde 910 gr, 34 cm di herşey yolunda şükür. sizin bebişler nasıl? kızı olacaklar isimlerinizi seçtiniz mi banada fikir olsun
Off gaz cok fenaa. Bulantidan sonra su hamilelikteki bir numarali kabusum oldu. Sute dikkat et canim aksamlari icersen gece kivrandiriyor. Bi de ben cozumu hareket etmekte buldum. Yuruyus cok iyi geliyor. Bu lanet gaz oyle bisey ki karninin ustunde fil de tepinse yine cikmiyo cikmiyo anca sanci.. esime cok gazim var karnim agriyo diyorum pirt yap gecer diyo yapabilsem yaparim heralde :)Kızlar bende de gaz sorunu başladı. Karnım taş gibi. İlk başta rahim kasılması zannettim ama anladım ki gaz yüzünden oluyor. Multivitamini bırakıp demire başladım. Sanırım ondan oldu. Tuvalete de gidemiyorum
3 bileşenli demir hapları genelde Kabızlık yapar canım , 2 bileşenli olanlar bana baya iyi geldi , geçmiş olsun, çok klasik olacak ama karnını ve ayaklarını üşütmeyeye çalış , her sabah 3-4 adet kuru Kayısı kuru erik üzerine 2 bardak ılık su , sulu yemek ağırlıklı beslenmelisin, bamya yemeği, karnıbahar Ananas kivi elma bunlar kabızlığını minimum seviyeye indirirKabızlık için her sabah aç karnına kuru kayısı ye canım iyi geliyor bi de probiyotik yoğurt yaptım evde ben sen de dene istersen.
biz de isim bir türlü netleşemedi. ben karar veremiyorum ama artık babası son noktayı koydu. bekarken en sevdiğim isimdi hala kararsızlık var ama "duru" olacak sanırım. şu an duru diye seviyoruz. bir de oğlum var onun adı da "ege"günaydın hanımlar, bende şeker yüklememi yaptırdım 75 mg. bir sorun çıkmadı çok şükür.e artık son haftalara doğru nst ler dışında tahlilimiz kalmadı kızımda en son 25+4. gününde 910 gr, 34 cm di herşey yolunda şükür. sizin bebişler nasıl? kızı olacaklar isimlerinizi seçtiniz mi banada fikir olsun
benimde bebişimin ismi kısmetse asya olcak :) ilk aklıma gelen isimdi başka hiçbirşey düşünmedim valla kafamıda karıştırmicam iyi böyle :)günaydın hanımlar, bende şeker yüklememi yaptırdım 75 mg. bir sorun çıkmadı çok şükür.e artık son haftalara doğru nst ler dışında tahlilimiz kalmadı kızımda en son 25+4. gününde 910 gr, 34 cm di herşey yolunda şükür. sizin bebişler nasıl? kızı olacaklar isimlerinizi seçtiniz mi banada fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?