- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.421
Doktora sormuştum direk yükleme yaptır dedi ugrasmak istemedi.şimdilik şüpheli bi durum yok ama şekerli şeylerden de nasıl uzak durucam hiç bilmiyorumDoktor da bunu sordu :)
Sağlık sektöründe çalışıyorum ve elime glukometre geçti. İlk günler meraktan ölçtüm. Şimdi de şeker yükleme olayı çıkınca yeniden elime alıp düzenli ölçtüm. Benim de eşim istemiyordu. Eğer doktorun hastanede açlık, tokluk şekeri bakmayı hemoglobin a1c gibi başka şeylere de bakmayı kabul ederse oradan bir fikri olur. Şüpheli bir durum yoksa da şekerli şeyler yemeden devam edebilirsin. Ama çoğu doktor bununla uğraşmıyor. Daha kesin sonuç veren yüklemeyi yapıyor. 24'ten 28'e kadar yapılabiliyor diye biliyorum. 50 mg çok değil aslında. Bir paket çikolata.
Canım bazen tabi sakinlioKızlar 23+4 haftayim..cumartesi acile gittim bebisimin hareketlerini hissedemedim diye..makinaya bagladi hemsire kalp atisini dinletti..bugunde ayni sekil..benimle haftasi ayni olan arkadaslarim hareketlerde azalma yada hissedememe oldu mu sizlerdede.acaba bebis yon mu degistirdi..
bana uyan babasına uymuyor ona uyanda bana:) yada inatlaşıyoruz bilmiyorum. o elif dedi, ben neva. ama ikinci ismide nil olsun istiyorum oda kendi adını koy oh ne ala memleket diyorSelam canım :) geçmiş olsun. Bende düşünüyordum şeker dışında başka bi test var mı diye yokmuş iyi oldu öğrendiğim :) maşallah kızçene baya büyümüş.
Bakalım bizimde c.tesi günü kontrolumuz var bu çocuk 1 kilo olmadıysa oturur ağlarım :) beni öyle besliyolarki çocuğa yarasın diye
İsim olarak şuan o kadar bende karıştımki melis için iyi değil dediler caiz değilmiş diyaneti arıcaktım fırsatım olmadı bi türlü.
Aklında hiç bişey yok mu
Şu babalar annelere bıraksa azıcık ya benim eşim de ne ismi söylesem beğenmiyor onun söyledikleri ise bana hiç hitap etmiyor hala ortada isim yok :)bana uyan babasına uymuyor ona uyanda bana:) yada inatlaşıyoruz bilmiyorum. o elif dedi, ben neva. ama ikinci ismide nil olsun istiyorum oda kendi adını koy oh ne ala memleket diyorelimden bi kaza çıkacak. yoksa asya, sare hep benimde aklımdaydı kızlar bayılıyorum ikisine de ama babaya uymadı nedense
O bendede var canım cumartesi acile gittim kalp atisi dinletti ebe ciktisini verdi..gayet normal dedi..dun gecede e kasik bal yedim 1 saat icinde oynamaya basladi..ama insan korkuyor yani benimde 2 sinde doktora gidicem bakalim..
Canım bir önceki mesajımda da başka bir arkadaşa yazmıştım. Ben de zaman zaman daha az hissediyorum ve korkuyorum. Bu haftalarda Allah korusun tabiki ama bir şeylerin ters gitme riskli 1000'de 5 gibi yazıyor. Yani % 99.5 her şey yolunda. Bunu düşünüp rahat olmaya çalış. Eğer bir gün hiç bir şey hissetmezsen o zaman gidersin doktora.
bana uyan babasına uymuyor ona uyanda bana:) yada inatlaşıyoruz bilmiyorum. o elif dedi, ben neva. ama ikinci ismide nil olsun istiyorum oda kendi adını koy oh ne ala memleket diyorelimden bi kaza çıkacak. yoksa asya, sare hep benimde aklımdaydı kızlar bayılıyorum ikisine de ama babaya uymadı nedense
Zaten şeker yüklemesinden alacağı sonucu görmek için 10-15 farklı şeye bakması gerekiyormuş. Yani yine en kesin sonuç şeker yüklemesinden çıkıyor. Ben de senin gibi kararsızdım ama doktor illa yapalım dese yapacaktımDoktora sormuştum direk yükleme yaptır dedi ugrasmak istemedi.şimdilik şüpheli bi durum yok ama şekerli şeylerden de nasıl uzak durucam hiç bilmiyorum
Off gaz cok fenaa. Bulantidan sonra su hamilelikteki bir numarali kabusum oldu. Sute dikkat et canim aksamlari icersen gece kivrandiriyor. Bi de ben cozumu hareket etmekte buldum. Yuruyus cok iyi geliyor. Bu lanet gaz oyle bisey ki karninin ustunde fil de tepinse yine cikmiyo cikmiyo anca sanci.. esime cok gazim var karnim agriyo diyorum pirt yap gecer diyo yapabilsem yaparim heralde :)
Kıskandım ben de yürüyüşe çıkayım bari :)Hemşireye karnımda sertlik var ve geçmiyor dedim NST ye bağlıyalım dediGerek var mı cidden ya? Bence bariz gaz bu.
Aynen! Ben de şimdi yürüyüşe çıkacağım. Bugün izinliyim Allah'tan. Yürüyüşe çıkmışken de H history1985 kuru kayısı alırım :)
Bende doktoruma karnımda sertlik var dedim bana eğer 1 günden fazla kalıcı sertlik varsa sıknıtı dedi yoksagün içindeki yumuşayıp sertleşmeler önemli değil dediHemşireye karnımda sertlik var ve geçmiyor dedim NST ye bağlıyalım dediGerek var mı cidden ya? Bence bariz gaz bu.
Aynen! Ben de şimdi yürüyüşe çıkacağım. Bugün izinliyim Allah'tan. Yürüyüşe çıkmışken de H history1985 kuru kayısı alırım :)
ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMAYACAK OLAN VAR MI?
günaydın hanımlar, bende şeker yüklememi yaptırdım 75 mg. bir sorun çıkmadı çok şükür.e artık son haftalara doğru nst ler dışında tahlilimiz kalmadı kızımda en son 25+4. gününde 910 gr, 34 cm di herşey yolunda şükür. sizin bebişler nasıl? kızı olacaklar isimlerinizi seçtiniz mi banada fikir olsun
Kan hapı bana da kabızlık yapıyor. Normalde de içemiyordum. Şimdi her gün 1 kivi yiyorum. Çareyi kivi de buldum. Gebelikte zararlı mı diye baktım. Ayrıca hamilelikte çok faydalıymış. İçinde kalsiyum bile var. Tavsiye ederimHemşireye karnımda sertlik var ve geçmiyor dedim NST ye bağlıyalım dediGerek var mı cidden ya? Bence bariz gaz bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?