2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydın kızlar benim kızımda zaman zaman az hareket ediyor veya daha yumuşak hareket ettiği oluyor ama bu normal herhalde. her gün az da olsa hareket hissediyorum tabi. ben biraz gezgin olduğum için takibimin çoğu antalya da oluyor ama ama eşim evim Çorlu da old için doğum iznine erkenden ayrılıp (37. haftaya kadar beklemiycem) evime gelcem burda doğum yapcam inş. Çorlu da olan veya duyan varsa dr ve hastane önerilerinizi yazabilir misiniz.

Doktora sormuştum direk yükleme yaptır dedi ugrasmak istemedi.şimdilik şüpheli bi durum yok ama şekerli şeylerden de nasıl uzak durucam hiç bilmiyorum

Canım bazen tabi sakinlio
Ben de tedirgin olunca sırtüstü yatıp dikkatmi ona veriyrm mutlak pıt pıt yapıo :))
Sırt üstü uzanınca bacakalrını da dümdüz uzat baya net hissediosun

bana uyan babasına uymuyor ona uyanda bana:) yada inatlaşıyoruz bilmiyorum. o elif dedi, ben neva. ama ikinci ismide nil olsun istiyorum oda kendi adını koy oh ne ala memleket diyorelimden bi kaza çıkacak. yoksa asya, sare hep benimde aklımdaydı kızlar bayılıyorum ikisine de ama babaya uymadı nedense

Şu babalar annelere bıraksa azıcık ya benim eşim de ne ismi söylesem beğenmiyor onun söyledikleri ise bana hiç hitap etmiyor hala ortada isim yok :)

O bendede var canım cumartesi acile gittim kalp atisi dinletti ebe ciktisini verdi..gayet normal dedi..dun gecede e kasik bal yedim 1 saat icinde oynamaya basladi..ama insan korkuyor yani benimde 2 sinde doktora gidicem bakalim..

Benimki de oynuyo ama eskisi gibi sık değil canım. Aynen insan korkuyor. Bende yarin gidicem randevum yarin. İnşallah iyidir prensesim.

Şükür her gun hareket ediyor canım ama iste insan korkuyor. eskisi gibi aktif olmayınca. Neyse yarin randevum var doktora inşallah her şey yolundadır. Sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi başka bir şey istemiyorum valla. Su an tek düşündüğüm şey onun sağlığı.

Asya bencede çok kibar bi isim asya nil çok güzel olur :) Ben nilin yeni bi anlamını öğrendim cennetteki ırmakmış

Doktora sormuştum direk yükleme yaptır dedi ugrasmak istemedi.şimdilik şüpheli bi durum yok ama şekerli şeylerden de nasıl uzak durucam hiç bilmiyorum
Zaten şeker yüklemesinden alacağı sonucu görmek için 10-15 farklı şeye bakması gerekiyormuş. Yani yine en kesin sonuç şeker yüklemesinden çıkıyor. Ben de senin gibi kararsızdım ama doktor illa yapalım dese yapacaktım

Hemşireye karnımda sertlik var ve geçmiyor dedim NST ye bağlıyalım dedi Gerek var mı cidden ya? Bence bariz gaz bu.

Aynen! Ben de şimdi yürüyüşe çıkacağım. Bugün izinliyim Allah'tan. Yürüyüşe çıkmışken de H history1985 kuru kayısı alırım :)

Kıskandım ben de yürüyüşe çıkayım bari :)

Bende doktoruma karnımda sertlik var dedim bana eğer 1 günden fazla kalıcı sertlik varsa sıknıtı dedi yoksagün içindeki yumuşayıp sertleşmeler önemli değil dedi

Hava öyle güzel ki yürüyüşe çıkacak anne adaylarını kıskandım :) ben ofiste masabaşı çalışmak durumundayım şu an. Akşam hamile pilatesine gideceğim ama temiz havada mis gibi yürüyüşün yerini hiç bir şey tutmaz :)

ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMAYACAK OLAN VAR MI?

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Doktorum glikohemoglobin testini istedi. Geriye dönük 3 aylık ortalama kandaki şeker seviyesini belirtir bir kan testiymiş. Onun için kan verdim bugün. Ailemde şeker geçmişi yok. Bakalım sonuçlarım nasıl çıkıcak görücez :)

Ooo selam. Bizim minnoşlar biraz tombik mi ne maşallah?! :) Ben de 26+0 da kontrole gittiğimde benim tosbik kız 1001 gr ve 35 cm çıktı. Ben toplamda bu güne kadar 9.5 kilo aldım. Geçen ay bir haftada iki kilo alıp, üç hafta hiç kilo almamayı başardım. Son üç haftalık düzenimi koruyabilirsem 15 in üzerine çıkmıcam gibi.

Biz baya uzun süredir "Doğa" düşünüyoruz ama eşimin bu aralar söylemesi seslenmesi zor mu, unisex isim sıkıntı olur mu gibi endişeleri var. Son anda başka bir isme karar verme ihtimalimiz hala mevcut yani bizim de :))

Kan hapı bana da kabızlık yapıyor. Normalde de içemiyordum. Şimdi her gün 1 kivi yiyorum. Çareyi kivi de buldum. Gebelikte zararlı mı diye baktım. Ayrıca hamilelikte çok faydalıymış. İçinde kalsiyum bile var. Tavsiye ederim

kızlar ben 62 ile hamile kaldım şuan 71 im...kendimden korkuyorum. . yürürken zorlanıyorum...çobuk yoruluyorum..sizde öylemi ya...

Selam kızlar;
bende şuan 26+3 üm ve bebeğim 890 gr 32 cm dedi doktor. sanki boyu kısa gibi geldi bana ki biz boylu bir aileyiz. benim boyum 1,75 cm endişeliyim açıkçası ... birde çok kilo aldım 65 kilo ile hamile kaldım şuan 82 kg yum kilo alımını nasıl durduracağım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…