2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bence boyu gayet normal canım
ilaç kullanıyorsan kilo alımın durmaz bende yememi düzene soktuğum halde kilo alımı hızla devam ediyor

bence boyu gayet normal canım
ilaç kullanıyorsan kilo alımın durmaz bende yememi düzene soktuğum halde kilo alımı hızla devam ediyor

omega 3 (balık yağı ) ve vinalacimmunitum ( vitamin) kullanıyorum mecburen. her gün yarım litre süt, 1 kase yoğurt , 2 lt su, bir tabak dolusu meyve yiyorum. bunlarıda mecburen yemek zorundayım sonuçta. ama ekmek çok tüketmiyorum ama yinede yok kilo alıyorum korkuyorum bu gidişle 90 ı geçeceğim sanırım.

Bende aynı vitamin (imom) demir iki kede (maltofer) bide osteocare içiyorum günde iki kere ben almıyımda kim kilo alsın ekmek hamurişi tatlı yok 58 le kaldım 69 oldum bu hafta 70 olurum zaten snn gibi meyve süt yoğurt mecburi yiyorumdoktor sabahları 2 yumurta dilim tam buğday ekmeği ye dedi onu uyguluyoorum tavsiye ederim tok tutuyo ama bi yere kadar bide çalışmıyosan geç kahvaltı yapma

Sabahları GYNOFERON içiyorum sabah aç karnına. ekmek olarak ta Çavdar yiyorum. ama yapacak bi şey yok mecburen alıyorum kilo çalışıyorum ama masa başı. sürekli kalkıp adım atıyorum ama tabii bir işe yaramıyor maalesef. Sanırım akşamları artık yürüme bandım var 1 saat yürüyüş yapmam lazım ama zararlı olurmu bilemiyorum yürüme bandında ..

Kardiyo seni zorlayabilir canım doktoruna danış. Bened masa başındayım popom hiç büyümedi ama bacaklarım 44 beden oldu 36 bedendim ben çavdar değil tam buğday al canım güvendiğin bi fırından yada istanbuldaysan halk ekmeğin al. doktor bana sadece tam buğday ekmeği dedi zaten 1 dilim yesen bile yetiyo. bende yanıma sürahi bile almadım hep gidip mutfaktan su almaya kalkıyodum ama olmuyo harekteler yetersiz. kendine sabah kahvaltısı düzeni oluştur. ve tatlı krizinde ülker bitter ye bi parça beni o kesiyo umarım sanada yarar

Bana günlük 20-30 dk yuru dedi doktor.ben de yürümeye çalışıyorum koşu bandında.yuruyebilirsin demişti doktorum.ama 1 saat fazla olur mu bilmem

Kayısılı activia veya ben geçenlerde hiç şekersiz komposto yaptım. Kuru kayısı kuru üzüm 1 elma 1 armut 4-5 tane karanfil, en son da biraz tarçın. Gaza ve bağırsaklara bire bir :) tüm hafta içtim hem de buz gibi

çok sinir bişey bacakların kilo alması ince bacaklar anlamaz bunu normaldede kalın bacaktım şimdi hepten fil bacağı oldu

PembeLokum canım sana ilaç verdi mi doktor? Benim kan değerim düşükmüş ferro sanol vermiş.

Canım daha kan tahlili yaptırmadım Konya'da fırsatım olmadı gene o yüzden ilaç verme durumu olmadı

Başım epey dönüyor belki benimde kan değerim düşmüştür

Bu arada tansiyonum için sanırım 10a 6 demiştir de biz 16 anlamışızdor diye düşünüyorum artık :)

Ben de 10 gün sonra Trabzona gideceğim, hamilelikte ilk uçuşum. Bakalım nasıl olacak?

Kocaman olmuş. Ben de 24+1 im şimdi. 25+4 te kontrolüm var. Seninki kadar olur galiba

ama benim boyum kısa 1,58 boyum var.. şuan 9 aylık gibi duruyorum.herkes çok kilo aldığımı söylüyor eşim dahil..

Boylarımız aynı. Minyon olduğumuzdan mı acaba, ben de 9 aylık gibiyim

Ben de bugün tetenoz aşısı oldum..kolum ağrımaya başladı

Ben de dün oldum. Kolum kopacak gibi. İlkinde ağrımamıştı

Buğlem olcak canım bizim :)

Benim ilk daha

Canım biraz fazla değil mi bunlar? Meyveyi belki azaltabilir sin şekerli şeylerden uzak durabilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…