- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.441
bende çok kilo aldım ama sıkıntım yok yürürken filankızlar ben 62 ile hamile kaldım şuan 71 im...kendimden korkuyorum. . yürürken zorlanıyorum...çobuk yoruluyorum..sizde öylemi ya...
bence boyu gayet normal canımSelam kızlar;
bende şuan 26+3 üm ve bebeğim 890 gr 32 cm dedi doktor. sanki boyu kısa gibi geldi bana ki biz boylu bir aileyiz. benim boyum 1,75 cmendişeliyim açıkçası ... birde çok kilo aldım 65 kilo ile hamile kaldım şuan 82 kg yum kilo alımını nasıl durduracağım bilemiyorum
bence boyu gayet normal canım
ilaç kullanıyorsan kilo alımın durmaz bende yememi düzene soktuğum halde kilo alımı hızla devam ediyor
Bende aynı vitamin (imom) demir iki kede (maltofer) bide osteocare içiyorum günde iki kere ben almıyımda kim kilo alsın ekmek hamurişi tatlı yok 58 le kaldım 69 oldum bu hafta 70 olurum zaten snn gibi meyve süt yoğurt mecburi yiyorumdoktor sabahları 2 yumurta dilim tam buğday ekmeği ye dedi onu uyguluyoorum tavsiye ederim tok tutuyo ama bi yere kadar bide çalışmıyosan geç kahvaltı yapmaomega 3 (balık yağı ) ve vinalacimmunitum ( vitamin) kullanıyorum mecburen. her gün yarım litre süt, 1 kase yoğurt , 2 lt su, bir tabak dolusu meyve yiyorum. bunlarıda mecburen yemek zorundayım sonuçta. ama ekmek çok tüketmiyorum ama yinede yok kilo alıyorumkorkuyorum bu gidişle 90 ı geçeceğim sanırım.
Bende aynı vitamin (imom) demir iki kede (maltofer) bide osteocare içiyorum günde iki kere ben almıyımda kim kilo alsın ekmek hamurişi tatlı yok 58 le kaldım 69 oldum bu hafta 70 olurum zaten snn gibi meyve süt yoğurt mecburi yiyorumdoktor sabahları 2 yumurta dilim tam buğday ekmeği ye dedi onu uyguluyoorum tavsiye ederim tok tutuyo ama bi yere kadar bide çalışmıyosan geç kahvaltı yapma
Kardiyo seni zorlayabilir canım doktoruna danış. Bened masa başındayım popom hiç büyümedi ama bacaklarım 44 beden oldu 36 bedendim benSabahları GYNOFERON içiyorum sabah aç karnına. ekmek olarak ta Çavdar yiyorum. ama yapacak bi şey yok mecburen alıyorum kiloçalışıyorum ama masa başı. sürekli kalkıp adım atıyorum ama tabii bir işe yaramıyor maalesef. Sanırım akşamları artık yürüme bandım var 1 saat yürüyüş yapmam lazım ama zararlı olurmu bilemiyorum yürüme bandında ..
Bana günlük 20-30 dk yuru dedi doktor.ben de yürümeye çalışıyorum koşu bandında.yuruyebilirsin demişti doktorum.ama 1 saat fazla olur mu bilmemSabahları GYNOFERON içiyorum sabah aç karnına. ekmek olarak ta Çavdar yiyorum. ama yapacak bi şey yok mecburen alıyorum kiloçalışıyorum ama masa başı. sürekli kalkıp adım atıyorum ama tabii bir işe yaramıyor maalesef. Sanırım akşamları artık yürüme bandım var 1 saat yürüyüş yapmam lazım ama zararlı olurmu bilemiyorum yürüme bandında ..
ay bnde bacaklardan aldım kiloyu yaa ne gıcıkk:) 9 kilo da bende var valla masa başı çalışıomm 2 güne bi yürüom evim asansörsüz 5. kat ama faydasıı yok bişeyin ağır vasıtaa geliooo kaçılııııınnnnn :))bende çok kilo aldım ama sıkıntım yok yürürken filan
Kayısılı activia veya ben geçenlerde hiç şekersiz komposto yaptım. Kuru kayısı kuru üzüm 1 elma 1 armut 4-5 tane karanfil, en son da biraz tarçın. Gaza ve bağırsaklara bire bir :) tüm hafta içtim hem de buz gibiKızlar bende de gaz sorunu başladı. Karnım taş gibi. İlk başta rahim kasılması zannettim ama anladım ki gaz yüzünden oluyor. Multivitamini bırakıp demire başladım. Sanırım ondan oldu. Tuvalete de gidemiyorum
ay bnde bacaklardan aldım kiloyu yaa ne gıcıkk:) 9 kilo da bende var valla masa başı çalışıomm 2 güne bi yürüom evim asansörsüz 5. kat ama faydasıı yok bişeyin ağır vasıtaa geliooo kaçılııııınnnnn :))
PembeLokum canım sana ilaç verdi mi doktor? Benim kan değerim düşükmüş ferro sanol vermiş.
canım rahat ol. ben kendim antalya da yaşıyorum ve çalışıyorum ayrıca işimin bir parçası da trabzon da . eşim askeri personel tekirdağ çorlu da görev yapıyor evimiz arabamız vs asıl düzenim çorlu da. hamileliğimin 5. haftasından başlayarak antalya-trabzon ve çorlu (bazen istanbul) üçgeninde defalarca uçak yolculuğu yaptım. hatta 9. haftamda kıbrıs'a bile gittim bi kongre için. 2 hafta önce antalya dan trabzona geçtim. daha cumartesi istanbul a uçtum ordan çorlu ya geldim. çarşamba sabah da trabzona döncem. doktorunun yolculuk yapma dediği özel bir durum yoksa sıkıntı olmuyor inş.
günaydın hanımlar, bende şeker yüklememi yaptırdım 75 mg. bir sorun çıkmadı çok şükür.e artık son haftalara doğru nst ler dışında tahlilimiz kalmadı kızımda en son 25+4. gününde 910 gr, 34 cm di herşey yolunda şükür. sizin bebişler nasıl? kızı olacaklar isimlerinizi seçtiniz mi banada fikir olsun
ama benim boyum kısa 1,58 boyum var.. şuan 9 aylık gibi duruyorum.herkes çok kilo aldığımı söylüyor eşim dahil..
Ben de bugün tetenoz aşısı oldum..kolum ağrımaya başladı
Buğlem olcak canım bizim :)günaydın hanımlar, bende şeker yüklememi yaptırdım 75 mg. bir sorun çıkmadı çok şükür.e artık son haftalara doğru nst ler dışında tahlilimiz kalmadı kızımda en son 25+4. gününde 910 gr, 34 cm di herşey yolunda şükür. sizin bebişler nasıl? kızı olacaklar isimlerinizi seçtiniz mi banada fikir olsun
Benim ilk dahaBen de 10 gün sonra Trabzona gideceğim, hamilelikte ilk uçuşum. Bakalım nasıl olacak?
Kocaman olmuş. Ben de 24+1 im şimdi. 25+4 te kontrolüm var. Seninki kadar olur galiba
Boylarımız aynı. Minyon olduğumuzdan mı acaba, ben de 9 aylık gibiyim
Ben de dün oldum. Kolum kopacak gibi. İlkinde ağrımamıştı
Canım biraz fazla değil mi bunlar? Meyveyi belki azaltabilir sin şekerli şeylerden uzak durabilirsin belkiomega 3 (balık yağı ) ve vinalacimmunitum ( vitamin) kullanıyorum mecburen. her gün yarım litre süt, 1 kase yoğurt , 2 lt su, bir tabak dolusu meyve yiyorum. bunlarıda mecburen yemek zorundayım sonuçta. ama ekmek çok tüketmiyorum ama yinede yok kilo alıyorumkorkuyorum bu gidişle 90 ı geçeceğim sanırım.
Ayy Bende öyle ya, bide acayip alınganlık varKızlar bana hamileliğin başındaki gibi bi duygusallık geldi ya aglamak isteği alınganlık falan noluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?