2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yarim litre sut cok fazla degil mi yaa ayrica bir tabak dolusu meyve de cokk fazla 1 muz bi potajal yeter ki gunde biraz coşuk bi menu olmus cnm

mantıklı canım çünkü 16 ya normal demiş olamaz :) benim de bacaklarımın filan hiç hali yoktu çabuk yoruluyordum kanım düşük diye düşünüyordum. Bilmişim :)

Aynı besleniyoruz. Ben biraz daha az öeyve yiyorum. Yoğurdu da iki kase yemeye çalışıyorum. Listelerde 2 vardak süt 2 kase yoğurt yazıyor. Yarım litre süt bence de normal. Balık yağı da çok kilo yapıyor bence bize. Ben gece yatmadan içiyordum bir arkadaşımın dru sabah içersen kilo aldırmaz hatta verdirir bile demiş şimdi kalkar kalkmaz balık yağını içiyorum sütü gün içinde içiyorum. İnşallah yavaşlar kilo alımımız. Ben de 90ı bulmaktan korkuyorum : (

mantıklı canım çünkü 16 ya normal demiş olamaz :) benim de bacaklarımın filan hiç hali yoktu çabuk yoruluyordum kanım düşük diye düşünüyordum. Bilmişim :)

Evet söylemiştin hatırlıyorum :)

En de iğnemi yaptım uzanıyorum canım çok yanıyor iğne çok yakıyor çok

Gün geçtikçe daha çok yakıyor ne iğneymiş ya..

Hanımlar aranızda açıköğretim okuyan var mı?

Finalleri 4-5 Haziran ne yapacağıma karar veremedim cuma günü ders kayıtlarında son gün o güne kadar karar vermek lazım

Tahmini doğum tarihim 19 Haziran
Sezeryan olma ihtimalim %90 (Sezeryan olunca 1-2 hafta önce oluyor ya)

Ben de İst.üniv sosyolojideyim. Finallere girmesek de bütünlemelerle halledebiliriz bence. Ama şimdiden sıkı tutmak lazım, o dönem çok zor olur çalışmak.

Ben de İst.üniv sosyolojideyim. Finallere girmesek de bütünlemelerle halledebiliriz bence. Ama şimdiden sıkı tutmak lazım, o dönem çok zor olur çalışmak.

Açık öğretimde bütünleme yok ya

Çalışmak çok sorun değil açık öğretimde ama kalkıp gidebilir miyiz ben bunu Merak ediyorum senin sınavların ne zaman?

Kızlar bizde bugün bizde doktora gittik oğluşumla.877 gr olmuşuz.boyumuzu doktor 28 cm dedi ama ben pek emin olamadım sanki birazcık küçükmuyuzki.25+0 dayız.

Fl:46 7 ile carpinca 32 cm çıkıyor akşam akşam kafama takıldı.

Bu arada bende çok cabuk yoruluyorum.biraz fazla yorulsam kasıklarimda sizlama batma oluyo magnezyum verdi doktor inşallah ise yarar.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Yarim litre sut cok fazla degil mi yaa ayrica bir tabak dolusu meyve de cokk fazla 1 muz bi potajal yeter ki gunde biraz coşuk bi menu olmus cnm

canım yarım litre süt günlük 3 bardağa tekabül ediyor ve kalsiyum açısından zengin. süt ayrıca tok tutar. meyve belki abartı olabilir ama çok basit hesaplama . 10 da ara öğün olarak 1 elma. öğleden sonra 3 gibi 1 armut, akşamda tatlı niyetine 1 kivi, 1 portakal ve muz . hepsini topla günlük 1 tabak dolusu yapar hepsi. süt ve yoğurt bolca tüket diyor doktorum. kalsiyum açısından çok önemli diyor.

Size de gunaydinnn öyle tahmin ediyorum ki cok güleryüzlü bir bebeginiz olacak.bizi bu kadar motive ediyodanuz bebisiniz nasil mutludur

Yarım litre süt çok normal sabah ve akşama bölüp günlük yarım litre süt içmek gerekiyor buna ilaven yoğurt ve destekleyici vitaminler zaten veriliyor

Bende doktoruma karnımda sertlik var dedim bana eğer 1 günden fazla kalıcı sertlik varsa sıknıtı dedi yoksagün içindeki yumuşayıp sertleşmeler önemli değil dedi
Benim de gün içinde sertlik oluşuyo. Özellikle akşam işten dönerken, yürürken hissediyorum ama ağrı olmuyo, İnternetten araştırdığımda bu tarz sertleşmeler rahim kendini artık doğuma hazırlıyomuş ve gayet normalmiş. Ağrılı kanamalı, 10 dakika da bir ağrılı kasılmalar yani sertleşmeler tehlikeliymiş. Onun dışındaki sertleşmeleri kısacası takmayın yazıyor. Rahim duvarı antrenman yapıyomuş :)

Size de gunaydinnn öyle tahmin ediyorum ki cok güleryüzlü bir bebeginiz olacak.bizi bu kadar motive ediyodanuz bebisiniz nasil mutludur
Amin inşallah düşündüğünüz gibidir biz mutlu olalım ki bebişlerimizde mutlu olsun

D
Doktorumda aynı şeyleri söyledi :)

Doktora sordum 28. haftadan sonra takibini yaparsın dedi, şimdi kendimizi dinlemeyince hissedemeyebilirmişiz. Süt iç, birşeyler atıştır uzan, kesin hissedersin dedi. Benim de olmuştu geçen hafta seninki gibi ama bu hafta dışarıdan bile belli oluyor :)

Benim de bugünlerde çok gazım ve kabızlığım var.. Tansiyonum da yüksek çıkıyor acaba ondan mı?

Kızlar bu sabah kıyafetler üzerimdeyken tartıldım evde, evdeki tartıda hiç tartılmıyordum hep doktorda ama yanlış değilse 1 ayda 4 kilo almışım toplam oldu 8 kilo nasıl almadan atlatıcam yaa doktor en fazla 8 demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…