2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynı şeyi dün gece ben de yaşadım 52 ile başlamıştım bir de ne göreyim 59 yazıyor tartida moralim çok bozuldu kara kara düşünüyorum şimdi

kızlar bu saatten sonra kiloyu takmayın artık yediklerimizin çoğu hep bebişlerimize gidiyor. ve eminim hepimiz vericez fazlasıyla. bende 6.5 kilo aldım toplam. ama bu aydan sonra hızlanıyor muhtemelen ayda 3 kilo ile devam ederim napalım artık bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil.

canım valla en başta kusmaya bağlı kilo kaybı yoksa ben duymadım hiç öyle 7 8 kiloyla doğum yapanı :) şuan 12 kilo almışım duruyo tokken ama yapacak bişeyim yok sağlıklı olayım bebek gelişsin yeter

Katılıyorum canım sağlıklı beslenmeyle artık bebişler doyuyo :)

Aynı şeyi dün gece ben de yaşadım 52 ile başlamıştım bir de ne göreyim 59 yazıyor tartida moralim çok bozuldu kara kara düşünüyorum şimdi
Boyun kaç canım ben de 59la başladım dün sağlık ocağında tarttılar 65 çıktım hepimiz baya almışız sanırım..

Canım boy ölçmüyor benim doktorum güvenilir değil diye. Femur boyunu ölçüyor. Oradan hesaplıyor.
Boyunu ben merak ettiğim için 25+2'de aşağı yukarı 32 cm dedi. Kilosu da 810 gram.
Maşallah :)
Canım 25+2 de femur boyuna kaç demişti? Benim 24+5te femur boyu 44 mm boyu 28 dedi

ben dünyaları kustumm hala midem berbatt ama zeyzey3428 de bilioo dün söledim almışım 9 kiloyuu :) oldum 73 kilo :)üstelik ben sebze et balık yumurta tüketmeyenlerdenim neyle aldım bilmiorum ama takılmıorumm valla sizde takılmayınn bi daha ne zaman alcaz en güzel günlerimiz bunlar tadını çıkarın :) bana kilo almıssın diene de cevabım '' vermiiiceeeem vermiiiiceeem benim değilmi vermiceeeeem '' hahaha misss gibi hava var işe gitmeyenler cıkınnn gezinn dolaşınnn gari :)

Söylediklerin dışında ne yiyosun kız :)

Evet söylemiştin hatırlıyorum :)

En de iğnemi yaptım uzanıyorum canım çok yanıyor iğne çok yakıyor çok

Gün geçtikçe daha çok yakıyor ne iğneymiş ya..
Ben hala kola devam ediyorum. Şu an bir sıkıntı yok. Ara sıra yanma oluyor tabi. Özellikle duygusal olduğum zamanlarda ağlayasım geliyor resmen. Sonra diyorum Rabbim dermansız dert verme. Tek derdimiz iğne olsun yani :) acıyor ama geçiyor :)

2 gündür kendimi durduramıyorum resmen , normalin yüzde elli fazlasını yiyorum ancak tokluk hissi Başlıyor , toplamda 4.5 kilo aldım ama sadece 1.5 kilosu 1 ayda alındı, birde ben sürekli yatıyorum, hedefimiz toplamda 8 kilo almaktı ama hayal galiba , umarım 10 kiloda sabitlerim, riskli bir gebelik durumu yoksa hiç takmamak Lazım kiloyu , oyuncu anne blog yazarı var 40 kg almış , şimdi tığ gibi , bebişler sağlıklı olsun inşaallah

Ben de 56yla başladım sabah 66 yı gördüm :):) ne olacak böyle bilmem. 76yı görcem sanırım bir de öyle çok çok yemiyorum yani. Eskiden nasılsa öyleyim. Fazla olarak süt meyve ve su var. Eskiden pek aram yoktu :) Hamileliğin başında bulantım olmadığı için gayet normal yemiştim. Onun da etkisi oldu sanırım.

40 kilo muuuuuuuu ayy maşallah. en yüksek 31 duymuştum. 40 da varmış demek ki.

1.58 im canım boy da yok top gibi olcam :)
Ben 1.67yim yine baya bi irileştim gibi hissediyorum..Veririz sonra diye avutuyorum kendimi bu arada çayla başım dertte yaa hamilelikten önce günde 2 en fazla 3 içerken şimdi 6-7 bardak napcam ben yaa tutamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…