- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.501
Benim çok yakın Arkadaşımın ikiz Gebeliği vardı , o da 35 kilo aldı, doğumdan sonra da 20 kilo daha aldı 65 le hamile kalmıştı , lohusalık sendromunu çok iyi atlatmak gerekiyor , şu an 120 kg oldu vermek istiyor ama olmuyor bir türlü akupuntura falanda gitti ... İnşaallah gebelikten sonra rahatça veririz40 kilo muuuuuuuuayy maşallah. en yüksek 31 duymuştum. 40 da varmış demek ki.
Çayı ben baya kistim canım içince de resmen sıcak su içiyorum bir damla çay koyuyorum :)Ben 1.67yim yine baya bi irileştim gibi hissediyorum..Veririz sonra diye avutuyorum kendimibu arada çayla başım dertte yaa hamilelikten önce günde 2 en fazla 3 içerken şimdi 6-7 bardak napcam ben yaa tutamıyorum kendimi
Keşke ben de kısabilsem..bi de önceden hiç sevmezdim çayı bebiş mi istiyo acaba eşime diyorum oğlumuz da senin gibi tiryaki olcak galibaÇayı ben baya kistim canım içince de resmen sıcak su içiyorum bir damla çay koyuyorum :)
Keşke ben de kısabilsem..bi de önceden hiç sevmezdim çayı bebiş mi istiyo acaba eşime diyorum oğlumuz da senin gibi tiryaki olcak galibasenin kız mıydı erkek mi bebişin
Erkek cnm senin ki neydiKeşke ben de kısabilsem..bi de önceden hiç sevmezdim çayı bebiş mi istiyo acaba eşime diyorum oğlumuz da senin gibi tiryaki olcak galibasenin kız mıydı erkek mi bebişin
Erkekmis senin de eksik okumusum isim düşündün mu canımErkek cnm senin ki neydi
a sebzeyi bırakma doktorumun ısrarla sürekli söylediği bişey protein elinde olsa 7 24 proteinle beslen dicek :) Sabah iki haşlanmış yumurta ye diyo bana ve bol bol acıkınca süt dedi iç dedi :) kaşar peynir, dil peyniri ve beyaz sert peynir olmazsa olmazım. Domatesle salatalığı mümkün olduğunca sezonunda yemeye çalış biliyosun :)ben miiii :) domates salatalık peynir zeytin patatesin her türlüsü :) bunları bana her gün ver hiç hayır demem valla :)
Evet canım aslında aşırı yemiyorum bana kilo aldırma ekmek.ekmek yemezsem doymuyorum
Benimkinin adı Masal olacak canım. Boyu 34 dediğinde fl (femur boyu) kaç mm söyledi mi?günaydın hanımlar, bende şeker yüklememi yaptırdım 75 mg. bir sorun çıkmadı çok şükür.e artık son haftalara doğru nst ler dışında tahlilimiz kalmadı kızımda en son 25+4. gününde 910 gr, 34 cm di herşey yolunda şükür. sizin bebişler nasıl? kızı olacaklar isimlerinizi seçtiniz mi banada fikir olsun
Canım boyu 35 dediğinde fl (femur boyu) kaç mm di? Hatırlıyor musun?Ben şeker yüklemesi yaptırmadım. Doktorum glikohemoglobin testini istedi. Geriye dönük 3 aylık ortalama kandaki şeker seviyesini belirtir bir kan testiymiş. Onun için kan verdim bugün. Ailemde şeker geçmişi yok. Bakalım sonuçlarım nasıl çıkıcak görücez :)
Ooo selam. Bizim minnoşlar biraz tombik mi ne maşallah?! :) Ben de 26+0 da kontrole gittiğimde benim tosbik kız 1001 gr ve 35 cm çıktı. Ben toplamda bu güne kadar 9.5 kilo aldım. Geçen ay bir haftada iki kilo alıp, üç hafta hiç kilo almamayı başardım. Son üç haftalık düzenimi koruyabilirsem 15 in üzerine çıkmıcam gibi.
Biz baya uzun süredir "Doğa" düşünüyoruz ama eşimin bu aralar söylemesi seslenmesi zor mu, unisex isim sıkıntı olur mu gibi endişeleri var. Son anda başka bir isme karar verme ihtimalimiz hala mevcut yani bizim de :))
Canım şeker yüklemeni yaptırmadıysan kesinlikle yaptır. Kilo alımı konusunda diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. Bizimde 24+5 te 744 gr 28 cm dedi (femur boyu fl 44 mm dedi) Sizde femur boyu fl kaç mm dedi?Selam kızlar;
bende şuan 26+3 üm ve bebeğim 890 gr 32 cm dedi doktor. sanki boyu kısa gibi geldi bana ki biz boylu bir aileyiz. benim boyum 1,75 cmendişeliyim açıkçası ... birde çok kilo aldım 65 kilo ile hamile kaldım şuan 82 kg yum kilo alımını nasıl durduracağım bilemiyorum
Bir de tiroid testlerine baktırsan iyi olur canım. Tiroid bezin az çalışıyorsa çok kilo alıyor olabilirsin hem bebek için de önemli tiroid hormonlarıomega 3 (balık yağı ) ve vinalacimmunitum ( vitamin) kullanıyorum mecburen. her gün yarım litre süt, 1 kase yoğurt , 2 lt su, bir tabak dolusu meyve yiyorum. bunlarıda mecburen yemek zorundayım sonuçta. ama ekmek çok tüketmiyorum ama yinede yok kilo alıyorumkorkuyorum bu gidişle 90 ı geçeceğim sanırım.
Boya çok takılma cnm. ultrason aletleri boy lüçü yapmıyor. Alet tahmini haftasına göre boy çıkarıyor. Doktor baştan popoya işaretlediği zaman. %40 doğru olma payı var ve oldukça düşük. benm bebeğim de 857 Gr 30 cm dedi. Yani aynı haftalar olsak bile senin bebeğin 2 cm kısa bnm 2 cm uzun olması demek, senin bebeğin kısa doğacak anlamına gelmiyo. veya bnm bebeğim uzun doğacak anlamına gelmiyo. arkadaşım özel ve pahalı bir hastanede doğum yaptı. doğuma girmeden bebeğin kilosu ölçüldüğünde 2,600 çıktı. bebek 2,300 doğru. boyu 46 cm çıktı. bebek 51 cm doğdu. Yani ölçümler aşağı yukarı tahmini ölçüler.Kızlar bizde bugün bizde doktora gittik oğluşumla.877 gr olmuşuz.boyumuzu doktor 28 cm dedi ama ben pek emin olamadım sanki birazcık küçükmuyuzki.25+0 dayız.
Fl:46 7 ile carpinca 32 cm çıkıyor akşam akşam kafama takıldı.
Bu arada bende çok cabuk yoruluyorum.biraz fazla yorulsam kasıklarimda sizlama batma oluyo magnezyum verdi doktor inşallah ise yarar.
Evet canım erkek..ben görkem istiyorum ama eşim pek taraftar değil..şuan aklımızda emir görkem berkay var ama daha bişi belli deil bakalım nasıl anlaşıcaz isim konusunda. .siz düşündünüz mü?Erkekmis senin de eksik okumusum isim düşündün mu canım
Ben de 24+5te gitmiştim 744 gr 28 cm dedi fl 44 mm dedi. Belli bir haftadan sonra (yanlış hatırlamıyorsam 20 haftadan sonra) fl yi 7 ile çarpma formülü kullanılmaz dedi farklı formüller oluyormuş galiba cihaz kendi hesaplıyormuş. Bana da boyu kısa gibi geldi haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor. Seninkinin boyu da haftasıyla uyumlu muymuş canım ne dedi doktor?Kızlar bizde bugün bizde doktora gittik oğluşumla.877 gr olmuşuz.boyumuzu doktor 28 cm dedi ama ben pek emin olamadım sanki birazcık küçükmuyuzki.25+0 dayız.
Fl:46 7 ile carpinca 32 cm çıkıyor akşam akşam kafama takıldı.
Bu arada bende çok cabuk yoruluyorum.biraz fazla yorulsam kasıklarimda sizlama batma oluyo magnezyum verdi doktor inşallah ise yarar.
2 gündür kendimi durduramıyorum resmen , normalin yüzde elli fazlasını yiyorum ancak tokluk hissi Başlıyor , toplamda 4.5 kilo aldım ama sadece 1.5 kilosu 1 ayda alındı, birde ben sürekli yatıyorum, hedefimiz toplamda 8 kilo almaktı ama hayal galiba , umarım 10 kiloda sabitlerim, riskli bir gebelik durumu yoksa hiç takmamak Lazım kiloyu , oyuncu anne blog yazarı var 40 kg almış , şimdi tığ gibi , bebişler sağlıklı olsun inşaallah
Biz de bi türlü isim konusunda ortak nokta Bulamıyoruz rafa kaldırdık bizde bir süredir ben yiğit ve doruk düşündüm eşim deniz düşündu bakalım artık :)Evet canım erkek..ben görkem istiyorum ama eşim pek taraftar değil..şuan aklımızda emir görkem berkay var ama daha bişi belli deil bakalım nasıl anlaşıcaz isim konusunda. .siz düşündünüz mü?
İsim konusu zor yaaBiz de bi türlü isim konusunda ortak nokta Bulamıyoruz rafa kaldırdık bizde bir süredir ben yiğit ve doruk düşündüm eşim deniz düşündu bakalım artık :)
Hayırlısı olsun inşallahBiz de bi türlü isim konusunda ortak nokta Bulamıyoruz rafa kaldırdık bizde bir süredir ben yiğit ve doruk düşündüm eşim deniz düşündu bakalım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?