2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
40 kilo muuuuuuuu ayy maşallah. en yüksek 31 duymuştum. 40 da varmış demek ki.
Benim çok yakın Arkadaşımın ikiz Gebeliği vardı , o da 35 kilo aldı, doğumdan sonra da 20 kilo daha aldı 65 le hamile kalmıştı , lohusalık sendromunu çok iyi atlatmak gerekiyor , şu an 120 kg oldu vermek istiyor ama olmuyor bir türlü akupuntura falanda gitti ... İnşaallah gebelikten sonra rahatça veririz

Ben 1.67yim yine baya bi irileştim gibi hissediyorum..Veririz sonra diye avutuyorum kendimi bu arada çayla başım dertte yaa hamilelikten önce günde 2 en fazla 3 içerken şimdi 6-7 bardak napcam ben yaa tutamıyorum kendimi
Çayı ben baya kistim canım içince de resmen sıcak su içiyorum bir damla çay koyuyorum :)

Çayı ben baya kistim canım içince de resmen sıcak su içiyorum bir damla çay koyuyorum :)
Keşke ben de kısabilsem..bi de önceden hiç sevmezdim çayı bebiş mi istiyo acaba eşime diyorum oğlumuz da senin gibi tiryaki olcak galiba senin kız mıydı erkek mi bebişin

Keşke ben de kısabilsem..bi de önceden hiç sevmezdim çayı bebiş mi istiyo acaba eşime diyorum oğlumuz da senin gibi tiryaki olcak galiba senin kız mıydı erkek mi bebişin
Erkek cnm senin ki neydi

ben miiii :) domates salatalık peynir zeytin patatesin her türlüsü :) bunları bana her gün ver hiç hayır demem valla :)
a sebzeyi bırakma doktorumun ısrarla sürekli söylediği bişey protein elinde olsa 7 24 proteinle beslen dicek :) Sabah iki haşlanmış yumurta ye diyo bana ve bol bol acıkınca süt dedi iç dedi :) kaşar peynir, dil peyniri ve beyaz sert peynir olmazsa olmazım. Domatesle salatalığı mümkün olduğunca sezonunda yemeye çalış biliyosun :)

Benimkinin adı Masal olacak canım. Boyu 34 dediğinde fl (femur boyu) kaç mm söyledi mi?

Canım boyu 35 dediğinde fl (femur boyu) kaç mm di? Hatırlıyor musun?

Canım şeker yüklemeni yaptırmadıysan kesinlikle yaptır. Kilo alımı konusunda diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. Bizimde 24+5 te 744 gr 28 cm dedi (femur boyu fl 44 mm dedi) Sizde femur boyu fl kaç mm dedi?

Bir de tiroid testlerine baktırsan iyi olur canım. Tiroid bezin az çalışıyorsa çok kilo alıyor olabilirsin hem bebek için de önemli tiroid hormonları

Boya çok takılma cnm. ultrason aletleri boy lüçü yapmıyor. Alet tahmini haftasına göre boy çıkarıyor. Doktor baştan popoya işaretlediği zaman. %40 doğru olma payı var ve oldukça düşük. benm bebeğim de 857 Gr 30 cm dedi. Yani aynı haftalar olsak bile senin bebeğin 2 cm kısa bnm 2 cm uzun olması demek, senin bebeğin kısa doğacak anlamına gelmiyo. veya bnm bebeğim uzun doğacak anlamına gelmiyo. arkadaşım özel ve pahalı bir hastanede doğum yaptı. doğuma girmeden bebeğin kilosu ölçüldüğünde 2,600 çıktı. bebek 2,300 doğru. boyu 46 cm çıktı. bebek 51 cm doğdu. Yani ölçümler aşağı yukarı tahmini ölçüler.
bnm de karnım taş gibi oluyodu doktorum magnezyum verdi. Bacaklara yük binmesinden dolayı bu sertleşmeler oluyomuş. Magnezyum azda olsa iyi geldi. yine yüzde yüz ilaç gibi iyi gelmiyo yani. sadece yükünü hafifletiyo ve ağrıları hafifletiyo. Normal ağrı olması yani çaresi yok çekeceğiz.

Ben de 24+5te gitmiştim 744 gr 28 cm dedi fl 44 mm dedi. Belli bir haftadan sonra (yanlış hatırlamıyorsam 20 haftadan sonra) fl yi 7 ile çarpma formülü kullanılmaz dedi farklı formüller oluyormuş galiba cihaz kendi hesaplıyormuş. Bana da boyu kısa gibi geldi haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi doktor. Seninkinin boyu da haftasıyla uyumlu muymuş canım ne dedi doktor?

benimde hedef 12 13 kilo max. ama inşallah tuttururum. o 40 kg alanlar başlardada alıyor emin ol. son anda öle çok aşırı bi almada olmaz muhtemelen ayda 3 4 kiloyu geçmez o da max. o kdr. birde ödemde olabilir. eller ayaklar şişiyosa anlaki ödemdir. doğumdan sonra fos diye iniyosun

Evet canım erkek..ben görkem istiyorum ama eşim pek taraftar değil..şuan aklımızda emir görkem berkay var ama daha bişi belli deil bakalım nasıl anlaşıcaz isim konusunda. .siz düşündünüz mü?
Biz de bi türlü isim konusunda ortak nokta Bulamıyoruz rafa kaldırdık bizde bir süredir ben yiğit ve doruk düşündüm eşim deniz düşündu bakalım artık :)

Kızlar bugün 2. tetanoz aşım vardı. Unuttum sağlık ocağına gitmeye. Yarın da toplantılarım var yoğun bir gün. Perşembe gitsem geç olur mu. Sağlık ocağını da aradım açan olmadı.

Kızlar bir de bugün sabahtan beri bebeğim o kadar çok hareket ettiki. Başı kasıklarıma doğru bir yerde elim oradayken resmen yuvarlak bişey sağdan sola doğru elimin altından kaydı gitti. Hala hareket ediyo çok duygulandım hissettiğimde. çok hoşuma gidiyo hereketleri artık vurmuyo resmen kaydığını dalga gibi bacaklarını çektiğini uzattığını hissettim bugün. Ayakları resmen göğüslerimin altında, başıda kasıklarıma yakın biyerde :)
Sizce bu kdr çok hareket etmesi normal midir. Çok mutlu oluyorum sizinle de paylaşmak istedim.
28. haftadan sonra bebeğin başı yukarı çıyomuş. cumartesi kontrole gittiğimde doktorum demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…