2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Aslında doktor haftasıyla uyumlu dedi ben biraz evham yapiyorum galiba.

Açık öğretimde bütünleme yok ya

Çalışmak çok sorun değil açık öğretimde ama kalkıp gidebilir miyiz ben bunu Merak ediyorum senin sınavların ne zaman?
28_29 Mayıs final 16-17 temmuz bütünleme. Artık annemle ya da eşimle giderim diye düşünüyorum. En azından onlar kapıda olduğundan içim daha rahat olur. Gerekirse ordan doğuma :)

Ne güzel benim plesantam önde olduğu için nadiren hareketlerini hissediyorum darısı başıma :)

Kizlar gece uykunuzda kalca agrisi ceken var mi? Bir saga bir sola yatmaktan.. ne tarafima yatiyosam bir sure sonra agridan oluyorum.. ilk hamileligimde de olmustu ama bu kadar degil.. her gece eziyet
dr bana bundan sonra sirt ustu yatma hep yan yat dedi.senin dedigin gibi kalcamin yan tarafindaki kemik agriyo.bacaklarimda hic rahatlamiyo yatinca

benimde toplam 7,5 kg oldu :S her ay enaz 3 alırım bu gidişle 80 i bulurum galiba öyle çok da yemiyorum ama anlamadım ben bu işi

Ya ben her iğnede hüngür hüngür ağlıyorum bende bir problem var sanırım

Acı eşiğim çok düşük sanrım

Eşim çok üzülüyor hep ağladığım için 2. Çocuk yok diyor

28_29 Mayıs final 16-17 temmuz bütünleme. Artık annemle ya da eşimle giderim diye düşünüyorum. En azından onlar kapıda olduğundan içim daha rahat olur. Gerekirse ordan doğuma :)

Ben de eşimi kapıda tutarım sanırım :) kalkıp gidebilir miyiz sence ya 9 aylık oluyoruz resmen o zaman

Daha önce 9 aylık iken sınava giden var mı kii bize tavsiye verse

Anneler acil yardım detaylı ultrasyonda kızımın baş çevresi 1 hafta geri çıktı diğer bütün değerleri gayet iyi anneler Allah rızası için yardım edin eve gelene kadar ağladım kötü bir şey yoktur demi

İsim konusu zor yaa
Aynen katılıyorum isim konusu cok zor..esim babasinin adini koymak istiyor bense kaan..bugun dojtora gittik doktorumuz demez mi isme ne karar verdiniz..ben kaan istiyorum dedim esimde babasinin adini tabiki..doktorda demez mi ali kaan koyun o zaman..tanidigimiz doktorumuz anneminde doktoruydu 15 sene evvel..dedemiz rahmetli bana cadilik yapma kiz ali kaan koyun olup bitsin diyor..cok arada kaldim..esimin annesi bir taraftan esimi ali koy sadece diye doldurur..ben kaan isterim..benim annemde istedigin ismi koydur demekte ben garibim arada kaldim valla..enson tartistik esimle bana ne istiyorsan onu koy dedi..esimin köyüne gittik haftasonu teyzesinin oğlu tuttturmus ali geliyo..ben istemiyorum cahiller bagirsam cocuguma bak adi ali diye bagirdi derler cünkü baska bir teyze gelinine yaptilar ikizleri vardi babasinin ve kayinpederinin isimlerini verdi cocuklara onda bile babasinin adini verdigini besliyo ilgileniyo dediler kizi bunalttilar bu kadar cahiller..ben kaan da kararliyim..simdi doktor yuzunden yine gircez birbirimize..eltim koymam diyor mesela ona bisey diyen yok birde kayinvalidemin akrabasi yani..ben niye koyayim ki..

Zaten insanı gıcık eden niye eltin değil de sen..ama ali kaan da güzel duruyo kötü değil birbirine uyan isimler ali kaan koy kimlikte dursun sen kaan çağır dicem de eşinin tarafı hep ali diye çağırcaklar..zor bi durum

Ben de eşimi kapıda tutarım sanırım :) kalkıp gidebilir miyiz sence ya 9 aylık oluyoruz resmen o zaman

Daha önce 9 aylık iken sınava giden var mı kii bize tavsiye verse
Sonuçta yatalak olmayacağız heralde, hiç mi sokağa çıkmayacağız:) yaparız evelallah

Sonuçta yatalak olmayacağız heralde, hiç mi sokağa çıkmayacağız:) yaparız evelallah

Eheheheeh yaparız tabi :) sınavdan önce doğurmazsak
Senin bana göre birkaç gün daha avantajın var benim tahmini doğum tarihi ile sınav arasında 15 gün var Hele son ultrason da tahmini doğum tarihi 15 Haziran çıktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…