2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Geçmiş olsun canım, bazen netten saçmadapan yorumları okuyunca insanalr korkuyor altı üstü bir test ameliyatmış gibi anlatılıyor. Damar yolu açmaları da senin için kolaylık olmuş, bir kere canın yanmış. En güzeli... Geçmiş olsun.

Ya şimdi ben de bunu görünce stres olmadım değil ben de yaptırdım ama dinlenemedim yani iki şer defa inip çıktım hastanenin diğer bölümüne gittim yoğun ve stresli idi ilk saatte hareket etmesemde umarım sonuç doğrudur ... :// :) keşke özel hastanede yaptırsaydım çalıştığım gün yaptırmak pek mantıklı değildi ... Yok şeker al falan zaten .. :// gözün aydın bu arada :)

Canım ben é bebek magazasi ndan aldım. Kullanışlı olduğunu söyleyen cok
Ben de civil den aldım iki battaniye iki de havlu aldım yorgan yastık pijama ateş ölçer dolap ev tipi ana kucağı düşünüyorum o kaldı bundan sonra azaldı eksikler :))) bakalım :)) güzel görünüyorlar :)

Ne yazık ki hamilelik döneminde insan kılı kırk yarıyor.Gereksiz detaylarla boğuşuyoruz.Benimde gözüm korkmuştu ama çok şükür sıkıntısız geçti.Damar yolu kesinlikle kolaylıktı ama kolumda o şeyle beklemek biraz sıkıcıydı.
Ben özelde yaptırdım.Bekleme salonunda bekledim.Doğrusu hareket etmenin kötü tarafı hem açlık hem de şekerin baş dönmesi bulantı gibi olmalı.Umarım sizinde sonucunuz iyi çıkar.Çok teşekkür ederim.

Ya banada sonucu değiştiriyor demişlerdi sonucum iyi çıktı zaten ama ilk saat hareket etmemiştim bakalım danışacağım ben de çok şükür iyi çıktı :)

Ayrıca bence de o yüzden olmalı yani şekeri yakıyosun falan dediler de kana geçmeyen şeyi Nasıl yakacaksın hemen.

Canı

Canım bana da özelden yazarmısın. O programın adını da bilmiyordum. Önce lets go mu yüklüycez. Anlatırsan sevinirim. Bizi düşündüğün için sağol şimdiden teşekkürler...
Yok yuklemen gerekmiyor ama yuklersen ordada bi suru baska seylerde bulabiliyorsun ben ordan buldum whatsap numarasini aldim diger modelleri yollasin diye. Ozelden yaziyorum numarayi sanada canim

Bir sorun olmaz inş canım içini rahat tut. ben bu sabah çorlu dan trabzona döndüm hemde ankara aktarmalı. 2 kez uçtum yani. daha önce bahsettiğim uçuşlarımın bir kısmı da aktarmalı idi. kızım kıpır kıpır maşallah bir sorun yok.

ben universite de yaptırdım. daha doğrusu başka birşey görüşmek için kadın doğuma gitmiştim, gelmişken onu da sordum yapalım dediler. kahvaltı etmemiştim ama bi küçük süt içmiştim gitmeden önce. 50 lik yüklediler bir bardak suda eritip verdiler limon vs katmadılar. bunda açlık şekerine gerek yok dediler o yüzden süt önemli değil dediler. dinlen dediler ama ben tıptan diş hekimliği binasına gidip geldim azıcık dolandım yani. 60. dk normal kan verdim sonuç 118 çıktı. baş dönmesi, bulantı, susama vs olmadı.

Ah ah bir zamanlar filtre kahvesi, aramolı kahve içmeden duramazdım , haftada 2 defa starbucksa gitmezsem içim rahat etmezdi , şimdi en son ne zaman Türk kahvesi içtiğimi hatırlamıyorum o kadar dertliyim bu konuda , sigarasızlık koymuyor ama kahvesizlik çok koyuyor (((

bu arada pazartesi çorlu da dr gittik eşimle. kızımı uzun zamandır görmüyordu babası iyi oldu. sat a göre 25+4 te ağırlığı 821 gr, fl 4.79 cm di.

ayrıca pazartesi tetanoz aşısı da oldum. kolum birazcık ağrıdı o gün ve ertesi gün ama dayanılmaz değildi. hayatımı etkileyecek başka bir şey düşündürmeyecek düzeyde bi ağrı değil yani. yaptırmamış olanlar korkmayın sakın

bu arada ben de 54.4 le hamile kaldım bugüne kadar toplam 9 kilo aldım aldım hatta 9.5 kg a doğru ilerliyorum. umarım çok almadan tamamlarım geri kalan süreyi

Canım fazla hareket etmeyin demenin nedeni şekerin vücut tarafından gereğinden fazla kullanılmaması için (içtikten bir süre sonra şeker kana geçer hemen) Ama önemli olan aşırı aktif olmamak. Öyle 1-2 kat inip çıkmak çok fazla bi hareket sayılmaz sonucu etkileyeceğini sanmam. Yine de sonucu gösterirken doktoruna söylersin bilgisi olur ona göre değerlendirir sonucu

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Gavisconun hic zarari yok brde yaz icin muslinin battaniye boyu cok isini gorur bnce edin. Bnxe onceleri lansinoh alirim diyodum ama saf zeytinyagi kullanicam eger lazim olursa. Brde catlagim oldu demistn. Mormu bu catlak. Bnm bacak ici ve arkada baldirda sanki byle dislemissin gbi morluk olms dun gun icinde brden

Bende saf seytinyağ getirttim çanakkaleden 2 kavanoz bebeğe bebek yağı yerine ondan sürücem duş sonrası kendimede ondan sürücem doğunca şimdilik lansinohu deniyim dedim doğana kadar. Benimde iç bacakta var ve göğüslerin altında evet mor renk onlar iyileşmez bence artık beyazlıycak kalıcak öyle.. Daha fazla olmasa bari. Göğüs altım zaten ilk haftalar gebe olduğumu yeni öğrendiğimde göğüslerimde çok aşırı şişme va ağrı olmuştu ondan dolayı oldu. Bacaklarımda ilk 3 ay çok zayıfladım 5 kilo verdim inceldiler ondan oldu.. :/ Yapıcak birşey yok adamın oğlunu taşıyoruz böyle beğenicek :) Bende yaz için mayo bakiyim kendime bikini kurtarmaz artık

göğüs ucu kremine erken başlamışsınız allah korusun ama doğumu tetiklediği biliniyor erken doğuma neden olur diye dr lar 36 dan önce başlatmıyor siz birinde sorun olmamış diye düşünmeyin bence dr unuza bi danışın

Göğüs ucu kremi doğumu nasıl tetikleyebilir ki ? Ben zaten her duştan sonra göğüslerime badem yağı sürüyorum ha badem yağı sürmüşüm ha göğüs ucu nemlendiricisi sürmüşüm bunlar bence bilimsel şeyler değil. Halk arasında inanılan şeyler. Tıpkı ''çocuk hareket ederken karnını okşama yoksa sevildğini hisseder erken doğar.'' gibi Doktoruma sorsam güler heralde ki sormam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…