- 8 Ekim 2015
- 153
- 133
- 53
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.621
25 haftadamı aldın 2 kiloyukaç kilo verdin peki?
liteway travel öneririm puset istiyorsan.
müslin ağız bezi ve büyük battaniye boyundan al
mide yanmana gaviscon çare
göğüs ucu için çok erken değil mi?
Canım e bebekten aldım. Mycey di sanırım markası.Nereden aldınız acaba?
Ben de bu yuzden istediğimi bulamadım biz ayrıntılı istiyoruz herseyi sanırım onlar alışmış klasik muayene edip yolluyolar bu yuzden dünya para bayilip Prof. buldum kendime ama nafile yine olmadı artık istediğim doktor tipi olmadığına karar verdim :)arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.. doktora gittiğinizde sizinle nasıl ilgileniyor memnun musunuz yeterince tavsiyede bulunuyor mu bilgi veriyor mu?? benim gittiğim doktor önce ultrasonda bakıyor boyunu kilosunu söyleyip normal diyor. sonra çok genel herkesin bildiği şeyleri söylüyor tatlı hamur işi yeme o kadar.. eşim doktorumuzu değiştirmek istiyor da ondan size sormak istedim. bişey sorduğumda cevaplar ama çok genel şeyler söylüyor sanki fazla ilgilenmiyo acaba biz mi pimpirik davranıyoruz?? bu güne kadar hiç şunu ye bunu iç gibi tavsiyelerde bulunmadı ben her seyi kendim internetten araştırıp öğreniyorum
Biz de 26 sında gitcez sanırım. Ya da pazartesi 28inde. Bizim de 29 mart sevgili olma tarihimi mi deyim ne deyim. O zaman mı gitsemIyi canım alıştıysa :) Biz birdahaki randevuya 26 Mart'ta eşimin doğum gününde gideceğiz en güzel doğum günü hediyesi :)
Ayy canım yazını okudum ve tüm videolarını izledimAğız bezlerinden birini bebek yıkamada kullanıcam evet havlu gibi kullanılıyo youtube da acemi anne var onda gördümçok hoşuma gitti :)
@Parker06 bugun civil den sipariş verdim :) daha önce mycey almıştım ama şimdi momeasy aldım
Bende haftasonu dahi çalıştığım dan mağaza gezemiyorum ama geçenlerde arkadaşımın kızına hediye için bi bebek mağazasına girdik. Çokta kaliteli olmayan ürünler dünya para ydi. En iyisi internetten almak dedim. Hem daha hesaplı oluyor hemde ebebek ve civil in ürünleri gayet güzel. Civil biraz daha ucuz ve biraz daha düşük kalite ama gelen her üründen çok memnun kaldım. Tabi beşik ve araba gibi büyük şeyler var ona mağazalara gitcez heraldeben aldıklarımı sayayım 9-10 tane zıbın, birkaç tane tulum, hastane çıkışı, battaniye, kundak, biberon, sabun ve şampuan. bunların dışında henüz birşey almadık. çalıştığım için fırsat bulamıyorum çıkıp bir şeyler bakmaya
Yok canım 3 tane de koşullu geçtiğim var bu dersten geçersem hepsinden geçmiş sayılıp mezun olcam ondan tek ders diyorumTek ders sınavını geçemedin mi neden tek ders için dönem oluyorsun ?
Canım ben é bebek magazasi ndan aldım. Kullanışlı olduğunu söyleyen cokNereden aldınız acaba?
Başka yerden yapamadığım için yapıyorum evet çok acıyorAy bacaga nasil batiriyorsun dun yapayim dedim yapamadim...acidi cok..
Hibor 5000 benim iğnrm ve 90 derece açıkla vuruluyor400 lük MÜ vurunuyorsun canım, kolun dirsek kısmından 1 karış Yukarıdan 45 derecelik açıyla vurulduğunda acıtmıyor , benim eşim vuruyor , nöbetten uykulu gelip vurduğunda acıtıyor işte o zaman dayanılmaz oluyor, hastanede 4-5 gün yattığımda hemşireler vurmuştu her tarafı mosmor Yaptılar, biz vurduğumuzda hiç morarmıyor ... Bence vurulurken açı çok önemli .
Benim retinamın ince olduğunu söyleyince Dr ıkınmada yırtılma riski dolayı Sezeryan dedi bana iyi bir göz doktoruna görüneceğimSezeryan olacak arkadaslar sizler mi istediniz yoksa doktorunuz mu karar verdi sezeryana...benim muayenehanesine gittigim doktorum dogum icin konusmak daha erken dedi de..
29u gidin anlamlı olur :)Biz de 26 sında gitcez sanırım. Ya da pazartesi 28inde. Bizim de 29 mart sevgili olma tarihimi mi deyim ne deyim. O zaman mı gitsem
Anladım canım :)Yok canım 3 tane de koşullu geçtiğim var bu dersten geçersem hepsinden geçmiş sayılıp mezun olcam ondan tek ders diyorum
Canıkızlarr alışverişe biraz fazla ağırlık vererek bende baya bi eksikleri gidermeye başladım. letgo uygulamasını biliyosunuzdur ordan bi bayan buldum. arkadaşı sanırım mothercare ve carters ürünlerinden satan bi mağazası varmış elnde kalanları çok uyguna veriyor. mothercare 5li uzun kollu badi 40 tl.ye aldım. bunun gibi bi sürü şeyi var. hele ki kızlar için çok çeşit var. 3lü tulum 45 tl. hepsi mothercare. bana haber verin özelden telini atim whatsaptan yazıyolar.
herşeyi paylaşıyoz bunuda söliyim dedim kardeşlerime
Canım bana da özelden yazarmısın. O programın adını da bilmiyordum. Önce lets go mu yüklüycez. Anlatırsan sevinirim. Bizi düşündüğün için sağol şimdiden teşekkürler...sen benim dediğimede bak mutlaka bu kadında 2.el yok. ambalajlı mağaza ürünleri bazı fotoları mağazadan attı hatta. mothercare astronot tulumlar var 50tl.ye gayet iyi fiyatı. ben aldğım için almadım ama kaçırmazdım
Ben de 60×120 aldım cnm istediğim odaya taşırim dedim :)Kızlar bebek karyolalarınız kaca kac acaba? Yatak Odam fazla musait olmadığı 60×120 düşünüyorum ama küçük gibi geliyo 70×130 larda biraz büyük karar veremedimAlttaki model nasıl sizce boyutu 60×120
Eki Görüntüle 1787425 Eki Görüntüle 1787425 Eki Görüntüle 1787425 Eki Görüntüle 1787425 Eki Görüntüle 1787425 Eki Görüntüle 1787426
Kaç yasa kadar kullanabilir acaba? Bende kibar bişey olsun istiyorum ne yapsam ki..Ben de 60×120 aldım cnm istediğim odaya taşırim dedim :)
Canım test boyunca su içmek serbest aslındaMerhaba arkadaşlar,
Bugün çok stres yaptığım ve merak ettiğim şeker yüklemesini yaptırdım.Sizlerle şeker yüklemesi tecrübemi(!) paylaşmak istiyorum.
Bugün doktor randevum 9:30 daydı.Aç karnına gitmiştim.9:50 de ilk kanımı aldılar.Kanımı almak için hemşire damar yolu açtı.Doğrusu ben normal şekilde kan alacak sanıyordum.İlk defa damar yolu açma işi başıma geldi.Önceden bilseydim bayağı bi tırsardım!İlk kanı alıp 75 mg şekeri suyla karıştırdı içine de limon suyu kattı.Pilastik bardakla 4 bardak şekerli suyu içtim.Doğrusu bir anda kafama diktim yoksa iki bardaktan sonrasını içemezdim.Bu arada hiç hareket etmeyin dinlenin dediler.İkinci kanı 10:50 de aldılar.Damar yolu açıldığı için pek bir şey anlamadım.Bu arada yine dinlenin ve bir şey içmek yok dediler.11:50 de üçüncü kanı aldılar ama son dakikalar susuzluk beni mahvetti.Sonuçları öğleden sonra çıkacaktı netten baktım.açlık 76,60. Dk 116 ,120. Dk 104 şeklinde çıkmış.
Şeker yüklemesini çok fazla stres yapmıştım.Çok büyük bir sıkıntısı yokmuş.Açlık değil ama susuzluk beni etkiledi.Sonrasında biraz baş ağrım oldu.Umarım hepimiz bu günleri sıkıntısız atlatırız ve ileride güzel hatırlarla anarız
Saol canım. Bakabildin mi?Canım günaydın şimdi gördüm ya. Evdeki ultrason kağıtlarında yazıyor. Unutmazsam akşam bakar söylerim mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?