- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.661
Mayo bikini derdim yokta :) bugün bio oil alıcam hiç değilse ilerlemesin :) ablamdada olmuş bacaklarında mor kalmışBende saf seytinyağ getirttim çanakkaleden 2 kavanoz bebeğe bebek yağı yerine ondan sürücem duş sonrası kendimede ondan sürücem doğunca şimdilik lansinohu deniyim dedim doğana kadar. Benimde iç bacakta var ve göğüslerin altındaevet mor renk onlar iyileşmez bence artık beyazlıycak kalıcak öyle.. Daha fazla olmasa bari. Göğüs altım zaten ilk haftalar gebe olduğumu yeni öğrendiğimde göğüslerimde çok aşırı şişme va ağrı olmuştu ondan dolayı oldu. Bacaklarımda ilk 3 ay çok zayıfladım 5 kilo verdim inceldiler ondan oldu.. :/ Yapıcak birşey yok adamın oğlunu taşıyoruz böyle beğenicek :) Bende yaz için mayo bakiyim kendime bikini kurtarmaz artık
Bio oilk güzel bir yağ ben eczanede çalışıyorum herşey elimin altında oyüzden hepsi var bende :) 1 kutu kullandım bio oil hiç rahatsız edici bi yağ değil aksine sanki sürdükçe ferahlıyosun kokusuda çok hoş :)Mayo bikini derdim yokta :) bugün bio oil alıcam hiç değilse ilerlemesin :) ablamdada olmuş bacaklarında mor kalmış
Bio oil güzel bir yağ ben eczanede çalışıyorum herşey elimin altında oyüzden hepsi var bende :) 1 kutu kullandım bio oil hiç rahatsız edici bi yağ değil aksine sanki sürdükçe ferahlıyosun kokusuda çok hoş :)
Ben de aloe vera mum kremini aldım. Henüz gelmedi ama. Bugüne kadar bir şey kullanmıyordum ama içim rahat etmedi :):) henüz çatlak yok 7den sonra çatlıyor diyorlar.Mayo bikini derdim yokta :) bugün bio oil alıcam hiç değilse ilerlemesin :) ablamdada olmuş bacaklarında mor kalmış
Bio oilk güzel bir yağ ben eczanede çalışıyorum herşey elimin altında oyüzden hepsi var bende :) 1 kutu kullandım bio oil hiç rahatsız edici bi yağ değil aksine sanki sürdükçe ferahlıyosun kokusuda çok hoş :)
selamm hanımlar, şifremi unutmuşum kaç gündür üşendim yenisini oluşturmaya uzaktan uzağa okudum sizihazırlıklar ne alemde?
müslin bezlerden bahsedilmiş katılıyorum çok fonksiyoneller. bende momeasy den aldım ebebekten.
7 kilo eklemiş bulunuyorum kilomageçen bütün testler bitti demiştim şeker yüklemesini yaptırınca ama hatırladım ki biz kan uyuşmazlığı nedeni ile test yaptırıp iğne olucaz daha o da bu c.tesi sabahına randevu aldık bizde durumlar böyle.
birde ben astronot tulum almak istiyorum birileri bahsetmişti uygun bir yerden ama bulamadımyazarmısınız tekrar?
bu konuda yanılıyorsun göğüs ucu uyarımı süt gelmesini tetikler buda vucuduna doğum eylemini bitir sütü hazırla der ben diyeyim dr gülmez aksine dr unun seni uyarmış olması gerekirdi kesinlikle 36 öncesi izin vermiyorlar ama karar sizin saygı duyuyorumGöğüs ucu kremi doğumu nasıl tetikleyebilir ki ? Ben zaten her duştan sonra göğüslerime badem yağı sürüyorum ha badem yağı sürmüşüm ha göğüs ucu nemlendiricisi sürmüşüm bunlar bence bilimsel şeyler değil. Halk arasında inanılan şeyler. Tıpkı ''çocuk hareket ederken karnını okşama yoksa sevildğini hisseder erken doğar.'' gibi Doktoruma sorsam güler heralde ki sormam
katılıyorum meloşum, diyetle sende atlatacaksın inşallah ama ihmale gelmez şeker kontrolüGunaydin herkese. Nasilsiniz? Bende dun seker yuklemesini yaptim ve korkutmak istemem ama beni kötu etkiledi. 75lik yapildi ve kaynarsuya yapilip verdildi buda midemi cok bulandirdi. Soguk icsem daha iyi olurdu bence.. 2 kucuk pet bardak verildi bitane ictikten sonra cok rahatsiz oldum ama zorlayarak digerinide diktim. 20 dk gectikten sonra cok kötu oldum ayaga kalkip artik vazgecip gidecektik ama ayaga bile kalkamadim, dayandim ve saatinde ikinci kanida ucuncu kanida aldim. Sonuclar ac 79 , 1 saat 218 2 saat 46.
1ci saat ölcum zaten 200 ustunde oldugu icin kesin olarak gebeliksekeri dediler. 46 dusmeside hic iyi degilmis. Seker ölcum aleti yazdi doktor yarinda diyetisyene gidecem. Cok dikkat ettim yediklerime hep cok saglikli ve duzenli beslendim ama doktor yediklerimden olmadigini söyledi. Tamamen irsi ve kilolu olarak hamileligime basladigim icin. Iyi ki vazgecip eve gitmedim. Diyabet gebelikte zararli ve mutlaka yapmayanlara yapmasini öneririm. Ben daha önce aclik tokluk vs baktirdim ve bisey cikmamisti onun icin kesin sonuc veren tek sey yukleme. ihmal etmeyin
Bugun wwatsonsta indirim başladı denicem bakalım 3 ay kullanıcamBio oilk güzel bir yağ ben eczanede çalışıyorum herşey elimin altında oyüzden hepsi var bende :) 1 kutu kullandım bio oil hiç rahatsız edici bi yağ değil aksine sanki sürdükçe ferahlıyosun kokusuda çok hoş :)
Bugun wwatsonsta indirim başladı denicem bakalım 3 ay kullanıcam
Eşdeğeridir canım yani içeriği aynıdır sıkıntı olmaz devitler şuanda piyasada yok elinde kalmayan eczaneler eşdeğer veriyorlar mecburen. Benimde vitaminim yok depolarda decavit kullanıyordum o yüzden elevit aldım bu ay içindeki etken madde aynı sadece firması farklı olduğu için adı değişik. Rahatlıkla kullanabilirsin.canım eczanede çalışıyosan hemen başına ekşiyimbana doktor devit3 verdi ama eczaneye gittiğimde maxvit d3 diye bişey verdi bu da aynısı dedi. bi sorun olurmu
Eşdeğeridir canım yani içeriği aynıdır sıkıntı olmaz devitler şuanda piyasada yok elinde kalmayan eczaneler eşdeğer veriyorlar mecburen. Benimde vitaminim yok depolarda decavit kullanıyordum o yüzden elevit aldım bu ay içindeki etken madde aynı sadece firması farklı olduğu için adı değişik. Rahatlıkla kullanabilirsin.
selamm hanımlar, şifremi unutmuşum kaç gündür üşendim yenisini oluşturmaya uzaktan uzağa okudum sizihazırlıklar ne alemde?
müslin bezlerden bahsedilmiş katılıyorum çok fonksiyoneller. bende momeasy den aldım ebebekten.
7 kilo eklemiş bulunuyorum kilomageçen bütün testler bitti demiştim şeker yüklemesini yaptırınca ama hatırladım ki biz kan uyuşmazlığı nedeni ile test yaptırıp iğne olucaz daha o da bu c.tesi sabahına randevu aldık bizde durumlar böyle.
birde ben astronot tulum almak istiyorum birileri bahsetmişti uygun bir yerden ama bulamadımyazarmısınız tekrar?
Bir parça ekmeğe akıtıp ekmeği yiyebilirsin. Genelde doktorlar bu şekilde öneriyor.çok teşekkür ederim çok rahattın içimi gerçekten Allah razı olsun. bisküviye falan damlatıp yesem etkisi azalırmı acaba. suya döktüm içerken dudaklarıma yapıştı
:) dün çatlakları görünce aklıma bio oil geldi sabah watsons kataloğa baktım meğer indirim başlamış bugun tevaffuken :)sana hayranım valla yaa indirim perisii hepsini nasıl yakalıyosun seni takip ediyorum
Bende depodan sipariş ediym kendime gaza geldim belki geçer çatlaklarım:) dün çatlakları görünce aklıma bio oil geldi sabah watsons kataloğa baktım meğer indirim başlamış bugun tevaffuken :)
çağırdı resmen yani
hoşbuldummHoşgeldin canım.
Ben dün bahsedilen kaıdınla konuştum sipariş verdim. Çok uygun mother care in.
istersen numarasını veriyim sende konuş bi?
6-9 ay sipariş verdim ben.
Sizde kan uyuşmazlığı varmı benim bildiğim eşler arasında varsa ilk bebekte yapılıyor bu diğreinde gerek yok.
yada başka bi uyuşmazlıktanmı bahsediyorsun?
Birde mothercare in 3lü havlusu varmış uygun bulursam ondan alıcam :)
C.tesi nerde kaçta randevun benimde medipldde 9,30 da randevum :)
Ben de aloe vera mum kremini aldım. Henüz gelmedi ama. Bugüne kadar bir şey kullanmıyordum ama içim rahat etmedi :):) henüz çatlak yok 7den sonra çatlıyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?