2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Suda doğum yapmayı düşünen var mı aramızda? Ya da sancı sırasında suda olmak isteytn?

Yok cnm radyoloji uzmanı baktı. O da herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı bana. Kalbinde bir parlaklık gördüm ama dikkali baktığımda ve diğer değerleri göz önünde bulundurduğumda önemli birşey olmadığını görüyorum diğer herşeyi normal çünkü dedi.

11 martta kendi doktorumada sorucam bakalım bence de birsorun yoktur ztn ayrıntılıyı yapan doktorda yok dedi.

Çeyiz listesi hazırlar gibi bebek ihtiyaçları listesi hazırlıyorum.

Tamam olanlar:
Bebek arabası puset seti
Beşik- uyku seti
Bir sürü kısa kollu ve kolsuz zıbın
Bir sürü çorap
Bir yelek
Bir sürü uzun kollu zıbın
Alt pijama, bunlar da bir sürü
2 eldiven 2 bere. 2 bere de bir takımın içinde var
4-5 tane örgü yelek
Bir sürü alt pijama
Tırnak makası
Tırnak bakım seti
1 emzik
Tarak seti
Kullan at mama önlüğü 10 lu
Kullan at alt değiştime örtüsü 10lu
Bir termometre
Bir burun aspiratörü
2 battaniye, birisi örgü
8-10 tane ağız mendili
1 tane bebekli gezmeler için sırt çantası

Şimdi kafama takılan, sırada havlu seti var, nerden alsam? Küvet alcam.
Kıyafet çorap yeter galiba
Hastane çıkışı bir tane daha mı alsam?
Şampuan deterjan vs almam lazım.
Battaniye lazım

Kızlar iyi akşamlar sizlere ufak bir sorum olcak annem bişeyler almak istediğini söyledi ben de ev tipi ana kucağı almasını söyledim biraz araştırdım nuna leaf de karar kıldım ama aklım tiny love da da kalacak gibi duruyor. Sizce hangisi daha kullanışlı olur ?

Suda doğum yapmayı düşünen var mı aramızda? Ya da sancı sırasında suda olmak isteytn?

Küveti doldurmayı düşünüyorum evde geçirdiğim sürede ılık su ile doldurup suya açılmayı hızlandıran bitkilerden koymayı düşünüyorum. Kısmet tabi evde ne kadar kalabilicem bilmiyorum.

Ben bu listeyi ajandama yazayım :))) daha hiçbirşey almadım , Mart sonunu bekliyorum, örgü hırka yelek bere atkı eldiven bunları annem Fazlasıyla biz küçükken halletmiş , şimdi bile kaşkol örüyor, internette onca şey görüyorum , almamak için zor tutuyorum kendimi :)) teşekkürler liste için

Canım ben yeğenime geçen yıl 40 ı çoktığında almıştım , 6-7 ay kullanabiliyor , ablam keşke en başında alsaymışız dedi , ablamınkini kullanacağız inşaallah bizde :)) hiç deforme olmamış

Hangisini almıştın sen Can'ım ? Nuna leaf 80 kg taşıma kapasiteli ilerde tv koltuğu ya da ps koltuğu olarak kullanır diye düşünmüştüm tiny love ise 18 kg taşıma kapasiteli.

Canım bi yaşında kızıma bundan aldım ve yeğenime hediye almıştık satıcı övmüştü ve estetil duruyor diye.. Bebekler titreşimli ve müzikli tiny love daha çok aeviyor onu tavaiye ederim..

Bunlar benim hazır ettiklerimin listesi. Ama yardımcı oldumaa ne mutlu bana

Hangisini almıştın sen Can'ım ? Nuna leaf 80 kg taşıma kapasiteli ilerde tv koltuğu ya da ps koltuğu olarak kullanır diye düşünmüştüm tiny love ise 18 kg taşıma kapasiteli.

80 kg diyorlar ama işin yalanı o bence. Bende leaf var kızımı şu ab koysam taşar kıpırdadı mı da düşer zaten kızım 1 yaşında çok zayıf bebek düşün.. Ben yıkadım sildim stteçleyip kaldırdım yeni gelene nasipse. Ama tavsiyem tiny love.
O arkadşaımda vardı müzik aletini arabada oto koltupuna koyuyordu bebişi büyümcr titreşim ve müzik var diye..

KIZLAR ACİL YARDIM!

Benim 4 gündür sulu akıntım var.

Renksiz, kokusuz, kıvamsız bir akıntı.

Sürekli değil ara arar oluyor. Ama her WC'ye gittiğimde 1-2 damla ıslaklık görüyorum çamaşırda.

Doctor yazdım yarını bekleme hemen nöbetçi hekime görün dedi. Su geldiğinden şüpheleniyor.

Kimse de böyle sulu akıntı olmuyor mu ? Ben normal sandım.

Ben baby plus 6 fonksiyon bi arada olanı alıcam tiny love benziyo daha yüksek istediğim gibi...

60kg birinin oturması için çok küçük değil mi? Ben gözümde canlandıramadım ana kucağında bir yetişkini otururken

Kıvamlı oluyo ama sümüksü gelmedi o sorun olabiliyo sakin olgit bi görün cnm

Ama tiny love nin müzikli titrşmli olduğunu bilmiyodum ama bunda karar kıldım ilk elektirikli istiyodum casual funny dream var ama sonra ne olur ne olmaz vazgeçtim :)))

Bende ilk önce tiny love düşünmüştüm ama hiç estetik gelmedi gözüme bir de nuna daha doğal diye yorumlar aldım bu nedenle kararsızım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…