2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Melis ismi için mide mi bulandırdılar ya yunancada tanrıçada demekmiş böyle bişey duyan var mı?

astronota karar veremedim ben ya 9-12 alacaktım ondada olan modeli beğenmedim kaldı, acaba kışa doğru alsak kaça buluruz ?
Kışın çok pahalı olur canım banada ablam hatırlattı şimdi al ucuz bulursun diye öylede oldu.
9-12 çok büyük olmazmı canım?

ya tatlım benm geçen yaz yeğenim doğdu temmuzda. 12-18 aldılar tulumunu, ocakta en son gördüğümde ( 6 aylıktı) biraz büyüktü üzerinde ama pot durmuyordu yani. bu kışı bitirene kadar rahat rahat giyer yanı o derece. yeğenim iri doğdu iride gidiyor maşallah. bende büyük olsun sakıncası yok diye düşündüm ama dediğim gibi modeli beğenemedim

anladım canım @doublemom bende düşündüm 6. ayı aralığa denk gelicek e ztn kasım - mart arası lazım büyük olunca eşim çok tiklenir diye tam aldım mothercare ler tam oluyomuş bedene ya o yüzden aldım. kızlar bilirsin kibar olurlar :)

Canım randevuda şeker yüklemesini sormuş muydun?
Ben çatlak önlemi için sadece bebe yağı kullanıyorum hata mı ediyorum ki :)
Canım sormayı unuttum onu. Ama gitmeden önce arayıp sorcam. Ona göre aç tok gel filan der belki. Metin bey çatlak için hiç uğraşma çatlayacağı varsa çatlayacak demişti ben de bir şey kullanmadım ama içim içimi de yiyordu o yüzden krem siparişi verdim. Fiyat da uygundu. Denicez bakalım. En pahalı krem ya da en ucuzu fark etmez canım arkadaşlarım dediği gibi önemli olan nemli olması :)

ya annem hamileliğinde avuç avuç kahve yemiş deyince aklıma geldi. ben de hamile değilken 3 yıl önce falan yani kahvenin çiğ tozunu kaşık kaşık yiyordum meğerse demir eksikliğim varmış. kansızlığı olanlara dikkat edin daha çok tuzlu, ekşi şeyler yer. kahve gibi farklı şeylere düşkünlük artabiliyor hatta toprak yiyen bile oluyormuş. ben kendim kahve içmiyorum gebelik sürecinde ama çay biraz açık içiyorum malesef, çikolata ve tatlı şeyler de canım çeker oldu bu dönem. tabi herkesin kendi tercihi ama canınınz hergün kahve çekiyorsa bi kan değerlerinize baktırın isterseniz. değerler normalse o zaman gerçekten aşeriyor olabilirsiniz yapacak bir şey yok

İzne ne zaman ayrılcaksın canım. Çok şükür kılık kıyafet yönetmeliği olan bi iş yerinde değilim nisanda eşofmanla gelicem :)
Canım hastane için pijama mı gecelik mi düşünüyorsun? Sabahlığı bileğe kadar olan pijama gördün mü hiç? Ya da pijama üstü tunik gibi olan? Gecelik daha rahat diyor herkes pansuman vs gerekirse diye. Ama bileğe kadar gecelik görmedim :/

bende bakıyorum öyle. hem yazın daha rahat olur gecelik ama bende tesettürlü olduğum için uzun bakıyorum çok az model var. bulan bulmayana göndersin :)

canım benim evde iki tane önden düğmeli kumaş pijamam vardı bi tane ben aldım hepside kalçamı kapatıyo. Sabahlık almadım.Normal pijama takımı yani lohusa değil. kolları filan geniş. çorap aldım 4 tane. gecelik tesettürlü biri için zor. Kayınvalidemle konuştum pijama en rahatı dedi. gcelikle rahat eedemzsin dedi. yakın zamanda kız kardeşi doğum yaptı ona baktı hastanedede evdede.
Bi tanede beyaz dantelli pijama takımım var (çeyize 5li set alınıyo ya onun içindeydi) oda önden düğmeli onu eve gelince giycem. sabahlıklı o ve diz altına kadar.
Yaz olucak ztn sabahlığa gerek yok.

bende bakıyorum öyle. hem yazın daha rahat olur gecelik ama bende tesettürlü olduğum için uzun bakıyorum çok az model var. bulan bulmayana göndersin :)

Ben pop&pink ten tunikli pijama takımı aldım ama lohusa değil L beden aldım kocaman zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…