2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet maalesef kan değerlerin düşük cikti. Ama sukurki çayi sevmem kahvaltıda 1tane açık oda. nescafede hiç sevmem sadece sütlü kahve işte

İyi akşamlar kızlar biraz göz gezdirdim yazismalarinizi okudum geçen yil bu zamanlar aynı heyecanı duyguları stresi bende yaşamıştım doğumdan sonra zaman o kadar çabuk geçiyor ki şuan kızım 9 aylık oldu rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin size tavsiyem kendinizi hiç strese sokmamaniz ben normal doğum yaptım kızım 4000 kilo dünyaya geldi 27 yaşındayım çok şükür sorunsuz bir gebelik geçirdim adana da doğum yaptım iyi bir hastanede doktorum da tecrubeliydi fakat hep beni sezeryana yönlendirdi ben içimdeki sesi ve doğru olanı seçtim ben saglikliysam benegimde gelişi normalse neden olmasın dedim ve bi deli cesaretyl e 42.haftaya girdigim gün doğum yaptım dilerim sizlerde istediğiniz gibi olur herşey ..

Hangisini almıştın sen Can'ım ? Nuna leaf 80 kg taşıma kapasiteli ilerde tv koltuğu ya da ps koltuğu olarak kullanır diye düşünmüştüm tiny love ise 18 kg taşıma kapasiteli.
Canım benim aldığım, öne arkaya ve sağa sola sallanıyordu , kumandalı otomatik titreşimi var, Gazlı bir bebekti Yeğenim onu kullanmaya başlayınca rahat etti, amaç sürekli kucakta durmasından hepimiz bunalmıştık , kendi içinde müzik vardı , istersen kendinde yükleyebiliyorsun, bebeğim mağazasından almıştık Şekli buna benziyordu , bize satan adam 10 kg kadar kullanabilir Demişti , 8. Ayına kadar sürekli kullandı, ablam onda uyutuyordu ÇOĞU zaman

Açık bir medikalciden turnusol kağıdı al canım , birde Pamuklu ped, onu 24 saat çamaşırında beklet, eğer rengi maviye dönerse Bebeğin suyu olabilir , eğer rengi eskisi gibi kalırsa normal akıntı kabul ediliyor

Merhaba,
Benimde akıntım oluyor.Ama öyle çok değil.Su gibi değil kıvamlı beyaz akıntı.Bende acaba bir gariplik mi var demiştim ama normalmiş.Hatta zaman zaman artabilirmiş.Umarım önemli bir şey yoktur geçmiş olsun.
Biberon olarak avent natural almayı düşünüyorum.Emzik olarakta avent soothie ve en ucuz modelden bir tane.Çünkü arkadaşım en pahalılarını aldı ama bebeği wee baby emzik harici hiçbirini kabul etmedi.
Bende tiny love almayı çok istiyorum.Ana kucakları çok pahalanmış.400 liradan aşağı düzgün yok.Tutumlu anne den ikinin ellerine baktım onlar bile 250 lira.

Reactions: 9ay
İyi akşamlar arkadaşlar çarşamba günü rutin kontrolümde bebeğimin iki hafta geride olduğunu gelişiminin yavaşladığını söyledi doktorum.. Bebeğe giden damarlarda çentik varmış bu yüzdende bebeğin gelişimi yavaşlamış, ben baya bi üzülünce bunun tamamen bünye ile alakalı olduğunu söyledi ve oksapar 4000 iğne verdi hergün oluyorum..
Başka bi doktorada gittik oda aynı şeyleri söyledi. Böyle bişey yaşayan ya da bu ilacı kullanan var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler

Küveti doldurmayı düşünüyorum evde geçirdiğim sürede ılık su ile doldurup suya açılmayı hızlandıran bitkilerden koymayı düşünüyorum. Kısmet tabi evde ne kadar kalabilicem bilmiyorum.
Evde küvet sağlıklı oömayabiliyor diyorlar. Onun yetine evde bol bol su sırta vermek:)) ah ne iyi geliyor, bol hareket ve yağlarla vajinaya madajı tavsiye ediyorlar ilk doğumumda öyle yapmıştım.
Dayanırsın canım çünkü ağrın oluyor ama ne ağrısı olduğunu anlamıyorsun üşüttüm adet mi vs derken bebek doğuyor zaten:)

Eki Görüntüle 1788715 Diğeri de bu kızlar bunda titreşim ve müzikli ışıklı oyuncak var ama diğeri de daha doğal
Doğal kumaş vs diyorlar estetik gözüküyor ama ben pişmanım aldığıma hrm elinle sallıuorsun hem bebekler sevmşyor. Bir tane yitreşimşi tiny love var obu tavsiye ederim.. Ama bu tesimdeki yata gibi bından değil.. Ebebekte en öok satılan model. Bende formoms ve nuna leaf var kızım hiç sevmedi maleasef..

Bende ilk önce tiny love düşünmüştüm ama hiç estetik gelmedi gözüme bir de nuna daha doğal diye yorumlar aldım bu nedenle kararsızım .
Tiny love ın bir modeli var şu acun un sevgilisi kullanıyordu o model enfes ve her bebek seviypr işte pnu ravsiye ederim sana.:

Yok yetişkin için değil de 3 4 yaşındaki bi çocuk oturabilirmiş
Kesblikle oturqmaz 2 yaşındaki yeğenim oturmak isteyince başı arkaya eğiliyor... Fırsatım olursa onlara gidince resmini atayım sana bizimkini kaldırdım yoksa bi yaşındaki kızımı da oturturdum kıpırdamayan bir şey olacakki dursun.. Cırt vırtlı bantları 9 aylıkken açıyorlar zaten

L limoncicegi00 sağol canım cevabın için

Sulu akıntısı olan olmadı mı arkadaşlar???
benim olmadı hiç böyle, beyaz süt gibi veya daha kıvamlı oluyor genelde şeffaf değil de. arada öksürünce hapşırınca vs çiş kaçıyor o şeffaf ve sulu oluyor sadece. bence siz mümkünse bi doktora gidin ya da en kötü ihtimalle arkadaşın anlattığı gibi turnusol kağıdı ile pH sını kontrol edin inş yoktur bişey çiş falandır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…