2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim bahsettiğim tiny öyle beşik gibi değil. Çok hafif taşınabilir titreşim ve müziği oyuncakları var.. Bu mu emin değilim ama buna benziyor model olarak...

Hımm o da güzelmiş Canım . Ben biraz işin estetik yönüne taktığım için renk ve biçim de önemli.Aslında kullanışlı olması daha önemli tabi ki bu nedenle sanırım tiny love aldırıcam.
Estetik kaygısına aldığım her şey elimde patladı:) heves edip aldım formoms stokke cplory puset nuna leaf.. Büyükleri cezbeden şeylere bebekler bakmıyor malesef.. Kızım bunlarda hiç durmadı bir gün annemin gününe gittim orada uyduruk bir ana kucağı cardı kızımı oturtmaya bile kıyamam sırt yapısı bozulur diye o kdr uyduruk ve hiç durmayan hep kucak isteyen kızım onda durdu:))

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 61

Hepinizden Allah razı olsun destek verdiniz bana ayrıntılı usg yi çeken doktorun hastanesine gittim dün kendi gelişmiş cihazı ile kontrol etti dediği şey inanamıyorum herşey haftasına göre dedi demekki dedi özel hastanedeki usg aleti ABD nin standartlarını gösteriyordu dedi oradaki insanlar bizden iri oldukları için biz onlara göre minyonuz dedi ondan öyle gösterdi dedi herşey çok güzel maşallah dedi ama ben o lafı duyana kadar gittim geldim yani şükürler olsun bebişim çok sağlıklı herşeyi normal yanımda olan ablalarıma kardeşlerme çok teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizden Allah razı olsum çooook mutluyummm Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhattli kucağımıza almayı nasib etsin inşallahhh

mrb kızlar bi sorum olacak bebişimin hareketleri dünden beri hem az hemde güçsüz gibi önceden sırt üstü uzandığımda oynardı şimdi oynamıyor hiç hissetmiyorum birden ne oldu sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha bekleyeyim mi çünkü arada çok küçük hareketlerini hissediyorum

Merak etme hepimizde oldu geçti bekle bence benim düzeldi öyle yapınca bi kaç güne

Merak etme hepimizde oldu geçti bekle bence benim düzeldi öyle yapınca bi kaç güne
bu hafta sonu güzel bi dinleneyim yarında böyle olursa doktoru ararım artık birde kendi kendime stres yaptığım içinde az hareket etmiş olabilir diyorum ama korkmaktan da kendimi alıkoyamıyorum inş. dediğin gibi geçer canım

Acikcasi ben solugu hemen uzman bi doktrda alirdim ama herkes afrki tabi yorumlar farkli gelebilir. Beni birak esim endiselenirdi. Benm doktorum ozl univetsite hastanesinde olmama ragmen beni bambaska bi klinige gonderdiginde bile gunu gelene kdr evhamlandik acaba bsy vardami gnderdiler diye

Ablamı Aradım modeli ne diye geçiyor diye, serina 2 si 1 bir arada ana kucağı dedi , bebeğim mağazalarında bulunuyormuş

Kızlar biraz özel olacak belki ama genital bölge temizliğini yani ağda vs..nasil yapiyorsunuz yada yaptiriyorsunuz..
Ayy en büyük sorun. Ben şimdiden göremiyorum orayı :) üst kısımları ağda yapıyorum ama aşağılar jiletle :/ ağdaya gitmeyi istemiyorum hem canım acır korkusu hem de başkasına haram diye. İyice zorlandığımda da eşime yapacak

Ben de bu ana kucağını düşünüyorum. Fikri olan var mı? Sesli titreşimli. Ve tentesi var. Benim için önemli :) evim bahçeli olduğu için bahçede de kullanırım diye düşündüm.

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 88
Canım az da olsa hareket hissediyorsan endişelenme. Benim de bazı günler öyle oluyor bazı günler coşuyor :) su içmeye dinlenmeye özen göster.

Kizlar bu ana kucaklari ne kadar pahali boyle ya nerdeyse bi yatak fiyati. Bebek arabalari desen cocuga puset mi aliyorum altima audi mi cekiyorum belli degil. Ureticiler ve saticilar soz konusu evlatlarimiz diye fiyatlari sisirdikce sisiriyolar. Hele acemi anneysek vay halimize mecbur en iyisi dedikleri hangisiyse onu alicaz. Offf of bu bebek alisverisleri belimizi buktu bizim :)

canım benimde oluyor ama normal diye düşünüyorum çünkü hamilelik ilerledikçe akıntı da artıyor diye biliyorum üzerinde durmamıştım hiç. inşallah olumsuz bir durum yoktur.

benimde son günlerde göğsümden akıntı geliyor

Haftayla uyumlu maşallah 24+3 gunlugum suan..buz aküsü kullanabilirsin ben göbeğime birkaç dakika tutuyorum soğutup igneyi öyle vuruyorum hem girerken hem ilacida yavas yavas sıkarsan canin yanmaz..

Benimde gecen cumartesioldu oyle acile gittim kalp atisi dinletti ebe..sonra hafta ici kontrolum vardi doktor pozisyon degistirmistir dedi..

Eşin yapar mi peki benim ki yapmaz yapamaz sanirim hic sormadim ama az cok tahmin ediyorum..jilet hic yapmadim ay keserim kendimi hic yapmadim cunku ben eldivenle el yardimiyla yapiyorum agdada yapmiyorun oyle alistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…