- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.901
Benim bahsettiğim tiny öyle beşik gibi değil. Çok hafif taşınabilir titreşim ve müziği oyuncakları var.. Bu mu emin değilim ama buna benziyor model olarak...Anladım Can'ım sağol yorumların için . O zaman ben tiny love ı biraz daha araştırayım zaten yorumlar genelde iyi. Ben sadece demirlerini ve şeklini beğenmedim ama bebeğim için daha kullanışlıysa onu alırım.
Estetik kaygısına aldığım her şey elimde patladı:) heves edip aldım formoms stokke cplory puset nuna leaf.. Büyükleri cezbeden şeylere bebekler bakmıyor malesef.. Kızım bunlarda hiç durmadı bir gün annemin gününe gittim orada uyduruk bir ana kucağı cardı kızımı oturtmaya bile kıyamam sırt yapısı bozulur diye o kdr uyduruk ve hiç durmayan hep kucak isteyen kızım onda durdu:))Hımm o da güzelmiş Canım . Ben biraz işin estetik yönüne taktığım için renk ve biçim de önemli.Aslında kullanışlı olması daha önemli tabi ki bu nedenle sanırım tiny love aldırıcam.
Ya o çok sıkıntı geçen ilk defa ağda yaptırdım hep yara oldu bi daha yaptiramamKızlar biraz özel olacak belki ama genital bölge temizliğini yani ağda vs..nasil yapiyorsunuz yada yaptiriyorsunuz..
Canım, inşaallah önemli birşeyi yoktur, yeğeniminde bir hafta önde gitti 37. Haftaya kadar, şu an 11 aylık çok zeki maşallah , kafa hala büyük ama bizim sülalenin kafa yapısı büyük galiba :))) 1 hafta önden yada 1 hafta geriden geldi mi çok önemli değil bildiğim kadarıyla , Allah'ım inşaallah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli nasip eder
çol tşk ederm foto için ben de kararımı verdim alıcam inş indirimdeyken mi aldın sen ...Ben aldım canım. Umarım memnun kalırım. Bebis yanımda yatsın die de aldım.
Merak etme hepimizde oldu geçti bekle bence benim düzeldi öyle yapınca bi kaç günemrb kızlar bi sorum olacak bebişimin hareketleri dünden beri hem az hemde güçsüz gibi önceden sırt üstü uzandığımda oynardı şimdi oynamıyor hiç hissetmiyorum birden ne oldu sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha bekleyeyim mi çünkü arada çok küçük hareketlerini hissediyorum
bu hafta sonu güzel bi dinleneyim yarında böyle olursa doktoru ararım artık birde kendi kendime stres yaptığım içinde az hareket etmiş olabilir diyorum ama korkmaktan da kendimi alıkoyamıyorum inş. dediğin gibi geçer canımMerak etme hepimizde oldu geçti bekle bence benim düzeldi öyle yapınca bi kaç güne
Suan 12 kilo almis halimle sgiyrm dogundan snrayi blmiyrm :)Anammm:)) çeyiz setindeki pijamaya sığmak hayal gibi benim için:)) helal olsun valla sana:))
Acikcasi ben solugu hemen uzman bi doktrda alirdim ama herkes afrki tabi yorumlar farkli gelebilir. Beni birak esim endiselenirdi. Benm doktorum ozl univetsite hastanesinde olmama ragmen beni bambaska bi klinige gonderdiginde bile gunu gelene kdr evhamlandik acaba bsy vardami gnderdiler diyeYok cnm radyoloji uzmanı baktı. O da herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı bana. Kalbinde bir parlaklık gördüm ama dikkali baktığımda ve diğer değerleri göz önünde bulundurduğumda önemli birşey olmadığını görüyorum diğer herşeyi normal çünkü dedi.
Ablamı Aradım modeli ne diye geçiyor diye, serina 2 si 1 bir arada ana kucağı dedi , bebeğim mağazalarında bulunuyormuş. Anladım canım. Tiny love da da müc
Anladım Canım.Tiny love da da titreşim ve müzik var.Titreşim gaz sancısına iyi geliyormuş.Sanırım tercihim tiny love olucak.
Ayy en büyük sorun. Ben şimdiden göremiyorum orayı :) üst kısımları ağda yapıyorum ama aşağılar jiletle :/ ağdaya gitmeyi istemiyorum hem canım acır korkusu hem de başkasına haram diye. İyice zorlandığımda da eşime yapacakKızlar biraz özel olacak belki ama genital bölge temizliğini yani ağda vs..nasil yapiyorsunuz yada yaptiriyorsunuz..
Canım az da olsa hareket hissediyorsan endişelenme. Benim de bazı günler öyle oluyor bazı günler coşuyor :) su içmeye dinlenmeye özen göster.bu hafta sonu güzel bi dinleneyim yarında böyle olursa doktoru ararım artık birde kendi kendime stres yaptığım içinde az hareket etmiş olabilir diyorum ama korkmaktan da kendimi alıkoyamıyorum inş. dediğin gibi geçer canım
Kızlar Ankara da olanlar doğumu nerde yapıcaklar?
Memorial hastanesinde yapacağim ben insaallah. Doktorum nesrin fener.
KIZLAR ACİL YARDIM!
Benim 4 gündür sulu akıntım var.
Renksiz, kokusuz, kıvamsız bir akıntı.
Sürekli değil ara arar oluyor. Ama her WC'ye gittiğimde 1-2 damla ıslaklık görüyorum çamaşırda.
Doctor yazdım yarını bekleme hemen nöbetçi hekime görün dedi. Su geldiğinden şüpheleniyor.
Kimse de böyle sulu akıntı olmuyor mu ? Ben normal sandım.
Haftayla uyumlu maşallah 24+3 gunlugum suan..buz aküsü kullanabilirsin ben göbeğime birkaç dakika tutuyorum soğutup igneyi öyle vuruyorum hem girerken hem ilacida yavas yavas sıkarsan canin yanmaz..Benim işk gebelik 21.haftaya kadar herşey yolunda gözüküyodu.... Dört gün olucak iğneleri kullanalı ama çok can yakıyo ya, göbek ve koldan yapıyorum bende.. İşe yarasında acı çekmeye razıyım tabi.... Sen bide en başından beri Allah kolaylık versin herkese. Sende haftayla uyumu nasıl ,kaçta bebiş şimdi
Ben kendim eldivenle aliyorum olmadi idare edicem doguma yakin gidicem agdaya mecburen..Ya o çok sıkıntı geçen ilk defa ağda yaptırdım hep yara oldu bi daha yaptiramam( jilet le idare edecem artik
Benimde gecen cumartesioldu oyle acile gittim kalp atisi dinletti ebe..sonra hafta ici kontrolum vardi doktor pozisyon degistirmistir dedi..mrb kızlar bi sorum olacak bebişimin hareketleri dünden beri hem az hemde güçsüz gibi önceden sırt üstü uzandığımda oynardı şimdi oynamıyor hiç hissetmiyorum birden ne oldu sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha bekleyeyim mi çünkü arada çok küçük hareketlerini hissediyorum
Eşin yapar mi peki benim ki yapmaz yapamaz sanirim hic sormadim ama az cok tahmin ediyorum..jilet hic yapmadim ay keserim kendimi hic yapmadim cunku ben eldivenle el yardimiyla yapiyorum agdada yapmiyorun oyle alistim..Ayy en büyük sorun. Ben şimdiden göremiyorum orayı :) üst kısımları ağda yapıyorum ama aşağılar jiletle :/ ağdaya gitmeyi istemiyorum hem canım acır korkusu hem de başkasına haram diye. İyice zorlandığımda da eşime yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?