2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
selam kizlar duzenli yuruyuslere baslayanlar var mi?
ben kadikoy acibadem arasi ve cadde yuruyuslerine basladim yoruyor ama lazimmis
Eger vakit bulabiliyorsan mutlaka yuru. Dogumun saglikli bir sekilde gerceklesebilmesi icin cok onemli hepimizin bol bol yurumesi lazim aslinda. Sirf bu yuzden dogum iznine erken ayrilmayi dusunuyorum. Son haftalarda yuruyus yoga pilates allah ne verdiyse abanicam :)

Bacaklarım ağrıyor o yuzden 2günde bir uzun yürüyüş yapıyorum Can'ım

Ben de aynı durumdayım. Gerçi seninki sınırın altında çıkmış 140 yazıyordu sınır. Doktora söyledim 100 lük yaptırmak istemiyorum diye o zaman dahiliyeye git dedi. Varsa önerdikleri başka bir yöntem o şekilde ilerleyelim dedi. Sorumluluk almak istemiyor sanırım.

Bunü é bebek te gördüm bildiğin öğrenci okul çantası gibj duruyor . Ben sevmedim. Ben de şu renk stoklara girsin die bekliorum yoksa pembesi ni mi alsam kararsız kaldim
Griye bayildim hem sirt cantasi hem elde de tasinir. Bi de bana kalirsa cantayi alirken pembe mor gibi disil renklerden uzak durmak lazim malum cantayi babalar da tasiyacak hatta belki bizden cok onlar tasiyacak :

herkesin karnınızı elleyip durmasından rahatsız olan var mı kızlar
Bugüne kadar eşim ve ben hariç toplasan 2 3 kişi anca değmiştir. Rahatsız olacağım bir durum olmadı. Sayı az olduğu içindir. Zaten onlar da görümcemler filan. Bol giyiyorum çok belli olmuyor belki de ondandır.

26.haftada başlayabilirsin aslında 40 gün tek hekim ben haftaya başlıycam şimdi izinliyim zaten hastalarla uğraşamıyorum ben de bazıları daha sakin ama her zaman öyle olmuyor herkes için karnım çok kasılıyordu benim :) yorgunluk bile çok mühim değil :) sen de öyle canım vorones benim nisan 13 te doluyor benim de çok kalmadı.

Son düzenleme:
ama aç yaptırman lazım canım şeker yüklemesini 75 gr da mesela ilk açlık veriyosun sonra sadece sıvıyı içiyosun :)

Kizlar ishal oldum bu sabah birazdan Doktora gidicem aradim gel hemen dedi. Bebege zarari olan bi durum degildir insallah idrards bakteri cikmisti fitil verdi acaba omu yapti
canım endişe etme ben de gebelikte baya olduğum dönemler oldu ama uzun sürmedi iki gün falan suyu arttırdım muz katı tükettim sıvıyı eksiltme yeter geçmiş olsun :)

5 5 şeklinde alırsam haftaya pztesiden itibaren ayrılabilirim aslında ama aile hekimi verir mi acaba?

5 5 şeklinde alırsam haftaya pztesiden itibaren ayrılabilirim aslında ama aile hekimi verir mi acaba?
aile hekimine kalmış aslında canım tam hesaplayamadım ama 10 10 yetmiyor mu senle biz aynı anda alcaktık... haftaya başlıyodu ben öncesinde 2 hafta yıllık izin aldım öyle gerekti ama 5 5 sıkıntı olabilir ben de asm de çalıştım dr bağlı birazda çok riske girmiyolar girmezler ama tabii belli olmaz konuş ben söyledim bana çok uzun veremem dedi heyet şeklinde öyle istemiyorum o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum tek hekim zaten şimdi bi de her hafta git rapor al benim gözüme geliyor hem dr çekinebilir.

Son düzenleme:
İşte o yüzden 9 10 9 10 şeklinde alırsam 21inde ayrılabilirim. 38 günüm kaldı çünkü. Hatta aradaki 10 gün doktor muayene zamankma denk geliyor. Onu ondan alırım diyorum. Ben alırım diyorum ama onlar verirse :):):) Öğretmen arkadaşlar, idarenin haberi olduğu sürece sorun çıkarmıyor veriyorlar dedi. Ki ben milli eğitimle görüşmüştüm. Gidip bir görüşmek lazım işte. Yarı yolda bırakmaması lazım :) çünkü köyde tek öğretmen olduğumdan yerime birini ayarlayacaklar. Eee raporu sonra vermezse hooop geri dön de olmaz. Çok kafam karışık :)

Kizlar ishal oldum bu sabah birazdan Doktora gidicem aradim gel hemen dedi. Bebege zarari olan bi durum degildir insallah idrards bakteri cikmisti fitil verdi acaba omu yapti
Allah Allah. İshal tehlikeli bir durum mu ki gel hemen dedi. Ben bugüne kadar 3 4 kez oldum. Doktoru aramak da hiç aklıma gelmedi. Ama ishalken de çok çok su içtim. Normal zamanda yapılması gerektiği gibi. 1 gün sürdü zaten.

Ondan olmazsa başkasından alırsın başka doktor yok mu. Benim 10 9 10 bitiyor senin daha varmış canım açıkca konuş sor bi :) gebelikte bi problem çıkmaz raporda kimse kanıtlayamaz dr öyle uygun görmüş vermiş :) hakem sıkıntısı var zaten bi )

Ben karnıma dokunulmasından aksine çok keyif alıyorum. Bence insanlar bi şekilde bebekle bağlantı kurmalı ki buda tek yolu. Ben hoslandiğim halde dikkat ettim herkes çok çekiniyor dokunmakan. Uzatıp geri çekiyorlar ellerini. Halbuki bebisimin de hoşuna gidiyo dur okşanmak bence
Ama tabi anneler istemiyorsa o zaman saygı duymak gerekir

canım endişe etme ben de gebelikte baya olduğum dönemler oldu ama uzun sürmedi iki gün falan suyu arttırdım muz katı tükettim sıvıyı eksiltme yeter geçmiş olsun :)
Sagol cnm gttim doktora bebek iyiydi iki tane serum takti a.a ihmale gelmicek bsymis onu ogrendim. Su iciyrm smdi haslama yedm midem rahatlasin muz yicem

Bn onmli oldugunu dusundum vucut su kaybediyo bi gun bile olsa buda bebegin suyunu etkiliyomus csnim aklinda olsun gttm iki tan eserum yedim eger yarnds devam ederse gel dedi

Sen baya geri kalmissin :) bn hazirim bibtek yikanip utulenckler bekliyo. Ama listeni kendi hayatina gore duzenle

Ben bir kisim alisveris yaptim da.. yeterli degil gibi geldi.. eksikleri tamamlarsam yikayip utileyip cantami da hazirlicam insallah ilk cocugum kış dogumlu.. bu yaz olacagi icin ilk 3 ay icin mesela uzun kollu zibin kac tane alsam. Yada yeni dogan tulum kac tane alsam. Sanki acemiyim. Kafa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…