2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bende stylo sırt çantası aldım ama bu modeli değil benım aldığım. stylo trek benım aldıgım model ama ılk aldıgında plastıgımsı bır koku oluyor bilmiyorum sadece benım urunumde degıldır heralde ben çamaşır makinemin havalandırma ayarında havalandırdım ve hala çanta açıkta fermuarlarını açıp havalanması için bıraktım.

Evet yemekten bir saat sonra ölçülüyor..

Ama sabahları açken bakıyorsun birde hahvaltı yapıp tam ilk lokmandan sonra bir saat sayıyorsun öyle bakıyorsun .

Hımm. Ben bi sorayım bakalım doktor ne diyecek benim de Nisanın ikinci haftası. Ayliksiz izne asla cikamam ya üzerimde o kadar kredi borcu var ki inşallah hiç bi zaman gerek kalmaz. Eylül de bebis 3 aylıkken mecbur göreve başlıcam .. Neyse ya bakalım allahım neler gösterecek bize

Bunü é bebek te gördüm bildiğin öğrenci okul çantası gibj duruyor . Ben sevmedim. Ben de şu renk stoklara girsin die bekliorum yoksa pembesi ni mi alsam kararsız kaldim

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-05-16-51-46.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2016-03-05-15-02-36.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 100
Yillardir zaten sirt cantasi kullaniyolar bnde normal bi sirt cantasi aldm

Mrb kızlar nasılsınız ? Dün kontrole gittik 24₺5 tim. Bebeğimiz 2 haftada 295 gr almış Ve 753 gr olmuş , 2 hafta önce 1 hafta geriden gidiyordu kilosu , sizin dediklerinizi uyguladım hergun 2 muz demiştiniz ama ben sürekli yattığımdan Kabızlık sorunu oluyor, kabız kalmamak için robatta muzlu süt yapıyorum 1-1 ölçeğinde tahin - pekmez - Balı artırdım biraz sabahları kuruyemiş

evet ağrısızz benim ve bebiş de çok hareketli inşallah cnm normal bişeydir

Canım , geçmiş olsun eğer gidebiliyorsunuz şimdi en yakın doktora git, bu haftalarda olan kanamalar normal kabul edilmiyor , hemen proluton iğne yaptır , plesantayı sıkılaştırıyor bebeği tutuyor , illaki Akşamı bekleyeceğim diyorsan kalkma hiç hep yat ve ayaklarının altına yastık koy

ben de hiç hoşlanmıyorum sanki çok özel bir yerime dokunuyorlarmış gibi hissediyorum insanlar kırılmasın diye bir şey diyemiyorum ama işyerinde falan herkes el atıp duruyo sinir oluyom ;(

benim yiğenim çok meraklı illa tekmelerken yakalıcam diye yapışıyo bişeyde diyemiyorum işyerinde çok şükür öyle bi durum yok . bitek babası sevsin istiyom :)

Kızlar bakın bu üçlü pijama takımımdan aldım birini hastanede birini de çıkışta evde giyicem kısmetse çok uyguna buldum aklınızda olsun bi mavi bi pembe aldım

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 113
şu an çalışıyorum işten çıkmam akşam 5:30 doktorum da gel demedi normalde 19 unda muayenem var o zmn geldiğimde idrar tahlili yaptırmamı söyledi şu an belkide düşüne düşüne iyice stres yaptım karnım patlicak gibi

ben de hiç hoşlanmıyorum sanki çok özel bir yerime dokunuyorlarmış gibi hissediyorum insanlar kırılmasın diye bir şey diyemiyorum ama işyerinde falan herkes el atıp duruyo sinir oluyom ;(

Bana da çok anlamsız geliyor, ve rahatsız edici... İşyerinde bir çaycı ablamız var koridorda filan rastladıkça hemen karnıma dokunuyor nasıl gidiyor filan diyor.. tamam kötü bir niyeti yok ama ben inanılmaz rahatsız oluyorum bu dokunmalardan.

aynen canım.. bana göre hamileliğin tek sinir bozucu tarafı bu.. otobüste yaşlı bir teyze elledi geçen gün maşallah diye düşün artık

Kızlar yardım lütfen 50 lik şeker yüklemesi yapıldı banada açlık 80 çıktı bir saat sonra 134 drda sınırdasın bide 100 lük yaptır diyor bunu zor yaptım çok kararsızım sizce yaptırsammı offf canım çok sıkıldı zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bide bu eksikti şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…