2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay bana bi akıl ver onu ben de yapayım. Yani bu 32 yi bi hafta öne çekelim barı belki 2 hafta . Nasıl yapcaz olur mu ki hastane idare sorun çıkarır mi acaba.. Sen özel den mi alacaksın sağlık raporu nu kaç günlük

Ben kahvaltı yapıp gitmiştim. Gittik alışveriş gezmeler derken aciktim ben .yemek yemek yerine gidip kan verdim. Bi saat için de bişi yeme içme dediler .. O verdikleri sıvıyı içtikten sonra bi saat daha gezdik.. Hiç zor olmadi yanı. Ki ben kahvaltisiz aç çıksaydım evden bayilirim tansiyonum düşer. .
Şükür sonuçlarım temiz çıktı doktoru aradım normal dedi.

Bana gece 12 den sonra hiç bişey yeme dediler sabah aç karnına gel dediler ben de düşer bayılırım herhalde

Bana gece 12 den sonra hiç bişey yeme dediler sabah aç karnına gel dediler ben de düşer bayılırım herhalde
YA ben bendé çıkmicani bilı odum açıkçası çok saklamadım. Hatta doktora ben tahin pekmez li kahvaltı yaptım dedim. Olmaz.dedi.aç olman lazim
Ben de çarsi pazar gezince baktım aciktim. Gittim kan verdim 1 saat sonra da tüp olarak aldılar kanı. .İyice acikmis oldum yani

Benimde 50 gr yüklememde sonucum 159 çıkmıştı, 4 gün sonra 100 lük yaptılar, neler çektiğimden hiç bahsetmiyim benim için çok kötüydü, 100 lüktede açlık ve 1. , 2. saat normal çıktı 3. saat yüksek çıktı , doktorum şekerin varda var diyemem yokta diyemem dedi, genelde doktorlar 2 deger üst sınırda cıkarsa sekerın var dıyorlar cunkü. bana bir ay sonra gel yenıden seker yuklemesı yapılacak dedi, bende kabul etmedim, yediklerime dikkat ediyorum, şeker ölçüm cıhazı aldım haftada 3 gun sabah akşam ölçüyorum, gayet normal çıkıyor...
Artık patates , pirinç ve kızartmalardan tedbiren uzak duruyorum...

Kızlar artık bu aydan sonra bebeğimizin kilo alması için uğraşmamız lazım ben hergün 1 lt süt içiyorum akşam çayını bıraktım akşamlarıda eşim çay içerken süt içip fındık ceviz kuru üzüm yiyorum et ürünleri yemeye dikkat etmemiz gerekiyor bebeğimizin kilosu için şuana kadar 10 kilo aldım ama ..

Evet ben de araştırdım biraz 2 değer yüksek olursa şeker var diyorlarmış. Sonuçta iş diyete varacaksa yapalım baştan. Tekrar tekrar yükleme nedir :-S Ben de cihaz alıp kendim takip etmek istiyorum. Doktoruma ulaşabilirsem bunu teklif edeceğim. Yemekten 1 saat sonra mı ölçüyorsun? Sanırım 1 saat sonra 140 ın 2 saat sonra da 120 nin altında olmalıymış.

Canım ben Allah izin verirse eylülde aylıksız izne ayrılcam o yüzden rapora ihtiyacım olmayacak. O yüzden normal sağlık raporunu 5 10 gün şeklinde alıp bir ay öncesinden bırakcam okulu. Yani inşallah. Sağlık ocağından ve kontrole gittiğimde kendi doktorumdan alcam. Verirler herhalde :):) 38 gün rapor hakkım kaldı zaten onu kullancam. 32. Haftanın dolduğuna dair belgeyi doktorun verecek zaten. Onunla konuşup. Bir hafta önce dolmuş gibi yazabilir belki. Böyle yapanlar da var sanırım. Bir hafta da öncesinde rapor al. 5 gün. Oldu işte 2 hafta :) senin ne zaman doluyor 32. Benimki mayıs 1de :/

kızlaaaaarr allak bullak oldumm cnm sıkıldı yaa sabah sabah idrarımı yaparken 1-2 damla kanamam oldu kafamdan çıkmıoo acaba niye diye düşünmekten .. dr. u aradım takip et dedi ama içim hiç rahat değil bizim minnoşta çok hareketli akşama kadar nasıl durucam şimdi ben yaaa (

Evham yapma canım allahın izniyle hiçbirşey olmaz sadece tuvaletteyken mi geldi

Kizlar ishal oldum bu sabah birazdan Doktora gidicem aradim gel hemen dedi. Bebege zarari olan bi durum degildir insallah idrards bakteri cikmisti fitil verdi acaba omu yapti

Kızlar kimse ilgilenmemiş bu konuyla, daha çok erken sanırım bunun kararı içün, ya da erken sünnet ettiren hiç olmadı galiba tecrübeli annelerimiz arasında.
Bende arastirinca karar vercem canım bu konuya ilk zamanlarda sünnet düşünüyorum ımsallah bende ama tam olarak bilgim yok henüz

ya bu b1-2 damla bende de oluyor ama sureklı degıl agrısız oldugu surece ve bebek hareket ettiği surece olabılırmıs yanı normalmıs bır yerde de okudum bu konuda bılgı ama şuan bulamadım bulursam gonderırım en azından için biraz rahatlar.

Kızlar merhabalar, bebek bakım çantanızı nasıl model aldınız. Çevremdeki yeni anneler omuzdan asılan modellerden sakın alma kullanışlı değil dediler. Bebek arabasını ittirirken omuzda kayıyormuş veya bebek arabasına astığında bacaklarına vs. çarpıyormuş. Arabanın alt kısmına koysan hemen elinin altında olmuyor dediler. Bir çok arkadaşım bebek bakım sırt çantalarını önerdi. internetten bugün ben de bu modeli sipariş vereceğim. hoşuma gitti ve iç cepleri oldukça kullanışlı. Yandan da ıslak mendil çıkışı var acil durumlar için. sizler ne tercih ettiniz.

Eklentiler

• 18949474329422479703.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…