2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim bende bu yüzden kararsız kaldım sınırın altında hiç sevmiyorum şü süleymaniye hastanesini 2 kez yüklemektense ilk seferde 75 lik yapsınlar hem eziyet hemde hastane böyle daha yoğun oluyo

Canim bende bu yüzden kararsız kaldım sınırın altında hiç sevmiyorum şü süleymaniye hastanesini 2 kez yüklemektense ilk seferde 75 lik yapsınlar hem eziyet hemde hastane böyle daha yoğun oluyo

Benimki de oyle oldu işte. Sekeri çıkmayacak adama da fazla yükleme yapmak istemiyorlar sanirim. O yuzden 50 ile basliyorlar.

Başka doktor da devlet hastanesinde var orada da muayene için sıra almak muayene olmak zulüm :/ bakalım zamanı yaklaşınca gidip konuşcam. Aksilik çıkmaz inşallah.

Her bebek farkli heycanmis hep oyle derler ben iki tulum aldm iki 10 lu hastane cikisim var 4 tane alt ust takim var hepsi 0-3 ay 6 tane uzun kollu var. 3 tane penye yelek var. 3 tane kisa citcitli var. Corap aldim. Oye yani yazlklqrim hep 0-3 ay

Ben de çok hoşlanıyorum bebeğimi sevdiklerini düşünüyorum öyle zaten arkadaşlarım annem teyzemler fln direkt göbeğimi öpüyor önce göbek sonra benim yanaklarım :)

Zaten her yerde elim göbeğimde ayrılmaz oldu eşim de öyle elini göbeğimden çekmiyor şurada göbekli aylarımız 3-4 ay fln tadını çıkarmak lazım :)

Dışarıda tanımadığım biri yapsa ama hoşuma gitmez tabi ben tanıdıkları kastediyorum :)

Son düzenleme:
Benimde çok hoşuma gidiyor :)

Sevindim canim bisey cikmamasina. Hangi testleri yaptirdin. Bide ac tok farkediyomu? Saglik ocaginda yaptiriyim diyorum bende ama once doktor randevumu bekliyorum bakalim

Maşallah 1lt süt mü içiyorsun ben sütü anca Mısır gevreği ile tüketiyorum tadından nefret ediyorum çünkü ve zorla yoğurt yiyorum en iyi yaptığım şey her gün et yemek, yumurta ve ıkı dilim beyaz peynir yemek ve 2.5 litre su içmek :) bu da iyi midir :)

ama aç yaptırman lazım canım şeker yüklemesini 75 gr da mesela ilk açlık veriyosun sonra sadece sıvıyı içiyosun :)
Çok aç değildim dé açtım gene de
.parmaktan kan aldı ilkten 91 die bi değer çıkmıştı. Sıvıyı içip kan verdim bi saat sonra

Günde 2 bardaktan fazla süt demir eksikliği yapıyor

Hayırlı aksamlar kızlar Ayrıntılı ultrason kağıdında plasenta : ön duvar yazıyo bu plasenta previa mi demek oluyo? Doktor da plasenta önde demişti ama ciddi bişey olduğunu düşünmemiştim böyle bi durumda olan var mi

Evet canıö doktorum söyledi günde en fazla iki bardak içmekiyşz ve ev yogurdu sütten daha faydalıymıs cnku sindirimi de kolaymış süt içemiyorsa bol bol yogurt yap ye canım

Ev yoğurdunun daha faydalı olduğunu ben de duymuştum o nedenle süt içemiyorum diye dert etmeyi bıraktım çoktan :)

Benim de çok hoşuma gidiyor, hatta sevenlerden iyice şişiniyorum güzelce sevsinler diye..hepimizin farklı farklı işte. Normalde ben dokunmatik bir insanımdır belki de ondan garip gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…