- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.381
ben başladım :)) günde 4 km. yürüyorum 45 dakika falan sürüyor size de tavsiye ederim kızlar çok iyi geliyor kendimi daha zinde hissediyorum üzerimdeki ağırlık gidiyor sankiYürüyüşlere başlamalı mıyız şimdiden ??
Doktorum benden ALT, AST (bunlar karaciğer enzimleriymiş) ve safra asitleri açlık testi istedi. Dolayısıyla aç karnına gitmem gerekti. Gece açlığı olması gerekiyormuş. Enzimler hemen çıktı ama safra asitleri cumartesi dediler.Sevindim canim bisey cikmamasina. Hangi testleri yaptirdin. Bide ac tok farkediyomu? Saglik ocaginda yaptiriyim diyorum bende ama once doktor randevumu bekliyorum bakalim
Evet ben once bi doktoruma gideyim zaten az kaldi. Detayli cevap verdigin icin tesekkur ederim canim buaradaDoktorum benden ALT, AST (bunlar karaciğer enzimleriymiş) ve safra asitleri açlık testi istedi. Dolayısıyla aç karnına gitmem gerekti. Gece açlığı olması gerekiyormuş. Enzimler hemen çıktı ama safra asitleri cumartesi dediler.
Sağlık ocağında yapıyorlar mı bilmiyorum, Kızılay'da sadece karaciğer enzimleri vardı mesela safra asitleri yoktu. Bence arayıp bir sor gitmeden. Tabi en doğrusu önce doktorunun tavsiye etmesi.
Benim doktorum 28. den önce alışveriş yapma demişti mesela, ben yine kıyafetlerini fln aldım da büyük alışverişi yapmadım.Sen baya geri kalmissin :) bn hazirim bibtek yikanip utulenckler bekliyo. Ama listeni kendi hayatina gore duzenle
Yürümek banada cok iyi geliyor. Gecen gun 1saat yurumusum (tabi kendimi yormadan agir agir) kendimi cok daha rahat hissettim o gun. Hergun duzenli yurumek lazim amaben başladım :)) günde 4 km. yürüyorum 45 dakika falan sürüyor size de tavsiye ederim kızlar çok iyi geliyor kendimi daha zinde hissediyorum üzerimdeki ağırlık gidiyor sanki
haklısın canım. ben yürüdüğüm ve spor yaptığım günlerde geceleri daha rahat uyuduğumu fark ettimYürümek banada cok iyi geliyor. Gecen gun 1saat yurumusum (tabi kendimi yormadan agir agir) kendimi cok daha rahat hissettim o gun. Hergun duzenli yurumek lazim ama
Yürümek için erken değil mı . Yani 45 dk sonunda pert olurum ben . 15 dk lik okula yürümek zor gelirken. Son ay da yürümek doğumu kolaylaştırıyomus o zaman zor da olsa 1 saat yürürüm. Ama şimdi riskli goruyorum. Unutmayalım biz yorulunca bebekler de yoruluyor bizim kalbimiz hızlı çarpınca onlarınki deben başladım :)) günde 4 km. yürüyorum 45 dakika falan sürüyor size de tavsiye ederim kızlar çok iyi geliyor kendimi daha zinde hissediyorum üzerimdeki ağırlık gidiyor sanki
bünyeyle alakalı bir durum bence. hamile kalmadan önce doğa yürüyüşlerine katılıyorduk biz; 25 kilometreye kadar yürümüşlüğüm var:) o yüzden bana 1 saat hiç koymuyor. haftaya gittiğimde inşallah doktora sorayım bu konuyu en fazla ne kadar yürümeliyiz diyeYürümek için erken değil mı . Yani 45 dk sonunda pert olurum ben . 15 dk lik okula yürümek zor gelirken. Son ay da yürümek doğumu kolaylaştırıyomus o zaman zor da olsa 1 saat yürürüm. Ama şimdi riskli goruyorum. Unutmayalım biz yorulunca bebekler de yoruluyor bizim kalbimiz hızlı çarpınca onlarınki de
. En azindan ben boyle biliyorm
Canım benm kaçıncı hafta bilmiyorum ama 2 hafta üst üste dr gittim kese var bebek gözükmedi geç döllenme olabilirmiş 3. Hafta yine gittim bu sefer dr bol bol su iç idrarın çok sıkışmış durumda gel görürüz dedi öyle gördük ablanda gideceği zaman bolca su içsin wc ye gitmesin tutsun gözükür allahın izniyle. idrar torbası doldukça rahimi daha belirginleştiriyor bebeklerde çok küçük olduğu için zor görünüyor benim ilk göründüğünde de dr fasulye tanesinden bile küçük şuanda. demişti sıkmayın canınızı görünürkızlar konuyla alakasız olcak rahatsız edip vaktinizi alıyosamda hakkınızı helal edin. ablamda hamile inşallah çok sevindik bi yıldır istiyolardı mucize gibi bişey oldu. fakat işler biraz karışık...
doktora gitti ve 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi? sizin kesede bebek kaçıncı haftada gözükmüştü hatırlıyomusunuz ? benim 6.haftada hem bebek gözüktü hem kalp atışını duyunca endişelendim
hayırlısı olsun canım.. bence endişelenme hemen. kese görünmüş sonuçta. biz bebeği ilk gördüğümüzde 8 haftalıktı. hcg değerine de fazla takılmamak gerekir çünkü 6. haftada 1500 ile 50.000 arası normal kabul ediliyor yani referans aralığı çok geniş. bence içinizi ferah tutun illaki rahat edemiyorsa başka bir doktora daha görünsün derim benkızlar konuyla alakasız olcak rahatsız edip vaktinizi alıyosamda hakkınızı helal edin. ablamda hamile inşallah çok sevindik bi yıldır istiyolardı mucize gibi bişey oldu. fakat işler biraz karışık...
doktora gitti ve 6 haftalık demiş. adetleri düzensiz 2 ayda bi vs oluyo. sat 9 aralık ondan sonrada olmamış testte yapmamış hiç adeti gecikmiştir diye. neyse hcg baktırdı ve 17.900 çıktı değer. doktora gitti kese gözüktü çok şükür 11 mm ve rahme yerleşmiş dedi fakat bebek daha oluşmamış 10 gün sonra tekrar bakalım demiş. ne zaman oluşmuş bebek bilemedikleri için sağlıklımı değilmi bilemiyoruz.
Bizim aklımıza takılan şuki hcg değeri 17900 ve bebek gözükmemiş. değer yüksek olduğu için gözükmesi gerekmezmiydi? sizin kesede bebek kaçıncı haftada gözükmüştü hatırlıyomusunuz ? benim 6.haftada hem bebek gözüktü hem kalp atışını duyunca endişelendim
benım embriyo daha doğrusu yolk sacı denen oluşum 7. haftada görülmüştü. geç döllenme olabılıyor. vajinal bakıldımı hiç?kızlar konuyla alakasız olcak rahatsız edip vaktinizi alıyosamda hakkınızı helal edin. ablamda hamile inşallah çok sevindik bi yıldır istiyolardı mucize gibi bişey oldu. fakat işler biraz karışık...
benım embriyo daha doğrusu yolk sacı denen oluşum 7. haftada görülmüştü. geç döllenme olabılıyor. vajinal bakıldımı hiç?
Canim her bünye farkli tabi ben beden egitimi öğretmeni oldugum icin surekli sporla ilgiliydim. Ama tabi doktorumdanda onayi aldim rahim kapaliligina bakti yürü dedi ama kendini yorma dedi. Benim bile ilk zamanlar biraz yürüyünce hemen karnimin alti tas gibi olurdu ama hizli yürüyüp yoruyomusum kendimi bunu fark ettim ve zamanla aciliyosun zaten ipk az basla sonra kendine gore bi duzen oturtursun zaten. Ama tabiki once doktoruna sor mutlakaYürümek için erken değil mı . Yani 45 dk sonunda pert olurum ben . 15 dk lik okula yürümek zor gelirken. Son ay da yürümek doğumu kolaylaştırıyomus o zaman zor da olsa 1 saat yürürüm. Ama şimdi riskli goruyorum. Unutmayalım biz yorulunca bebekler de yoruluyor bizim kalbimiz hızlı çarpınca onlarınki de
. En azindan ben boyle biliyorm
Rengi modeli cok guzelmis canim gule gule kullanin canim bebeginde cok sever umarim. İnternetten aldin galiba fiyati nekadar? Bide agirligi falan?Eki Görüntüle 1792336
Günaydın kızlar. Bebeğimizin arabasını da aldık. Benim için hala çok erkenmiş gibi geliyor bu tarz alışverişlere ama. Uzun bir araştırma sonucunda buna karar verince almak istedim. Dün gece internetten aldım. Bugün kargoya verildi bakalım en geç yarın elimde olucak. Umarım göründüğü kadar iyidir.
Kullanan birkaç kişiyle daha konuştum çok memnun olduklarını belirttiler. Şans eseri karşılaştım internette bu marka ve modelle. Markası Lorelli Modeli Luna. İtalyan markası ve pek çok ünlü ve pahalı arabanın özelliklerini bir arada taşıyor. Tabi ki görüp almadığım için şüphelerim var ama umarım beklediğimden de iyi çıkar. Umarım bebeğim bebek arabasında gezmekten bunalmayan tosbaalardan olur en önemlisiYoksa en pahalısını da alsam en ucuzunu da para mı her halükarda çöpe atmış oluyorum.
Sonuçta kullanım alanı benim için avm den avm ye olcak çok fazla zor zeminlerde kullanmıcam. Bakalım.
Rengi modeli cok guzelmis canim gule gule kullanin canim bebeginde cok sever umarim. İnternetten aldin galiba fiyati nekadar? Bide agirligi falan?
Eki Görüntüle 1792336
Günaydın kızlar. Bebeğimizin arabasını da aldık. Benim için hala çok erkenmiş gibi geliyor bu tarz alışverişlere ama. Uzun bir araştırma sonucunda buna karar verince almak istedim. Dün gece internetten aldım. Bugün kargoya verildi bakalım en geç yarın elimde olucak. Umarım göründüğü kadar iyidir.
Kullanan birkaç kişiyle daha konuştum çok memnun olduklarını belirttiler. Şans eseri karşılaştım internette bu marka ve modelle. Markası Lorelli Modeli Luna. İtalyan markası ve pek çok ünlü ve pahalı arabanın özelliklerini bir arada taşıyor. Tabi ki görüp almadığım için şüphelerim var ama umarım beklediğimden de iyi çıkar. Umarım bebeğim bebek arabasında gezmekten bunalmayan tosbaalardan olur en önemlisiYoksa en pahalısını da alsam en ucuzunu da para mı her halükarda çöpe atmış oluyorum.
Sonuçta kullanım alanı benim için avm den avm ye olcak çok fazla zor zeminlerde kullanmıcam. Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?