2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar suda doğum yapmayı düşünen var mı? İstanbulda suda doğum yaptıran hastane ve doktorları biliyor musunuz?
Canim ben istiyorum arastirmistimda anadolu yakasindaysan kurtkoy emsey hastanesinde var ve iyi bi hastanedir. Bende hastanemo degistirmek istemedigimden kararsizim bilemiyorum.

Kızlar suda doğum yapmayı düşünen var mı? İstanbulda suda doğum yaptıran hastane ve doktorları biliyor musunuz?
Canım suda doğum düşünüyorsan araştır ve karar ver bir an önce. Bir arkadaşım suda doğum yapmak istiyordu doktorla görüştü. Ama 20. Haftadan itibaren eğitim almanız gerekiyordu demiş doktor. O yüzden olmadı. Belki böyle durum varsa geç kalma sen de :)

İyi akşamlar kızlar. Dünden beri bebişim pek hareketli değil. Önceki günlere göre daha az hareket hissediyorum. Ve hareketler de daha hafif. Bir sorun yoktur dimi?

Çok begendim canım, gecelik takımın benim beğendiğim takımdi ama internetten almak istemediğim için almadım. Bende 2 pijama takımı aldım, gecelik vardı.birini 220 diğerini 120 ye aldım. Çok para verdim ama annem zorladı

İyi akşamlar kızlar. Dünden beri bebişim pek hareketli değil. Önceki günlere göre daha az hareket hissediyorum. Ve hareketler de daha hafif. Bir sorun yoktur dimi?
benim de öyle sanki dünden beri. bazen oluyor böyle. biraz uyuyup büyüyorlardır diye düşünüyorum

Yoktur canım hareket etsin yeter, uyuyordur merak etme sen
İnşallah canım :) uyusun da büyüsün.
benim de öyle sanki dünden beri. bazen oluyor böyle. biraz uyuyup büyüyorlardır diye düşünüyorum

Aynen ben de şimdi kara kara düşünüyorum aldım elime su şişelerini susuzluktan mı azaldı diye içip içip yalnız yalnız bekliyorum : (
ara sıra böyle olacak demek ki. Ne tuhaf tekme yiyelim diye bekliyoruz öyle hafifi de beğenmeyip can yaksın istiyoruz :):):) sizlerde de oluyorsa bebişler iyidir o zaman. Gerilmeyelim. Ben de hemen suya sarılıyorum. elimde su şişesiyle gezdim mi eşim hemen bişey mi oldu akıntı mı var diye soruyor :)

Aynen ben de şimdi kara kara düşünüyorum aldım elime su şişelerini susuzluktan mı azaldı diye içip içip yalnız yalnız bekliyorum : (
ben de aynen su içiyorum azalmasın rahat rahat hareket etsin diye ama kara kara düşünmüyorum. artık bebekler için sıkıntılı haftalar geçmek üzere, birkaç hafta daha sabır.

kızlar bu arada bebek arabası falan bakıyordum netten. maxi cosi ler hakkında fikri olan var mı. bir de eşimi arayıp konuştum vs ihtiyaçlarla ilgili diyo ki ben hepsine baktım bebek ihtiyaçları yaz net e zaten liste çıkıyor. sen al de ben bi günde hepsini alırım diyo. yok dedim alma şimdilik ben gelince birlikte alalım. ben sana lohusa pijaması bile aldım süpriz yapacaktım ama sen sıkıntı edince söyledim şimdi diyo. eve gidince gösterecek bana. çok şaşırdım ya. çok tatlı değil mi kocişim.

Aferin kocana, benimki hiç böyle degil

Aferin kocana, benimki hiç böyle degil
sağolsun benim kocam düşüncelidir, cömerttir, yardımseverdir, süpriz yapmayı çok sever. Parayı bulmaya görsün tek bana değil herkese öyledir. Ismarlar, getirir, götürür boş bıraksam bizi batırır valla . ama lohusa pijamasını akıl etmesini beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…