- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.541
Kaca aldınız?Günaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu
Benim de 11,2.günde 1 tane aliyorumBenim 10.7 ilaç alıyorum sadece :/
Benim kız da ilk defa dün gece öyleydi.sağa yapıyorum,sola yatiyorum aynı.sıkışıyor mu acaba diye....Günaydın annişler
Benim minik alarm uykuları iyice haram etti gece uyutmadı sabahta 6 ya kurmuş kendini. Bide kolbastı oynuyor sanki içerde sipa. Iyi haftasonları herkese
çok teşekkür ederimmÇok güzel görünüyor güle güle kullanın mışıl mışıl uyuyup güle güle gezsin inşallah bebiş içinde
1099 tlKaca aldınız?
aynen öyle. Çok teşekkür ederimmm.Güle güle kullanin canim çok guzelmis insanin bebek arabasi icine sinecek öyle alacak bencede bu arada kedicigine bayildim çok tatli maşallah
Teşekkür ederiimmm.Güle güle kullanın canım cok güzel bir araba ayrıca ilk göz ağrına da bayıldım minigin cok şanslı böyle tosuncuk bir arkadası olacagı icin
Yerim o minik goncayı. Ismi ile yasasin canımGünaydın kızlar sonunda kızımın ismi belli: Gonca, çok tatlı değilmiiiiiiii
Canım çok güzel görünüyor rengine bayıldım. Ama tekerleri biraz büyük mu yani bagaja sigmasi açısından çıkmadan sığmaz mi benim araba fiesta biraz küçük bagajı da. Bide ağırlığı nasıl ?Günaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu
Rengide çok güzelmiş canım , Gül'e Gül'e kullansın evladın, kedinde çok yakışmış , kıskanç kıskanç Bakıyor sankiGünaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
Canım benim bebekte sağ tarafa kurulmuş , bi sağ tarafa yatayım önce tık tık Uyarıyor ben sallamayınca içeride boks yapıyor resmen 2 haftadır beni sabah ezanlarında uyandırıyor 5 dk sonra duruyor :))kahvaltıdan 2 saat sonra içeride futbol maçı yaptığını düşünüyorum, sürekli yattığımdan ÇOĞU hareketini hissedebiliyorum , artık daha sert vuruyorlar, doktorum 11 haftalıkken Demişti bana ben hayatımda bu kadar hareket eden bebek görmedim diye , eşim diyor 34 bedene düşürür bu seniGünaydın annişler
Benim minik alarm uykuları iyice haram etti gece uyutmadı sabahta 6 ya kurmuş kendini. Bide kolbastı oynuyor sanki içerde sipa. Iyi haftasonları herkese
Rengide çok güzelmiş canım , Gül'e Gül'e kullansın evladın, kedinde çok yakışmış , kıskanç kıskanç Bakıyor sankiBanada biraz tekerlekler büyük gibi geldi , benim Arabanın bagajına biraz zor sığabilir , neyse böylelikle kocamın arabasını almış olurum fiyatıda çok uygun , bende böyle karma bir renk almak istiyorum , kırmızı Fıstık yeşili mantıklı
Teşekkür ederim. Ben de ilk rengibe aldandım zatenCanım çok güzel görünüyor rengine bayıldım. Ama tekerleri biraz büyük mu yani bagaja sigmasi açısından çıkmadan sığmaz mi benim araba fiesta biraz küçük bagajı da. Bide ağırlığı nasıl ?
Canım sence wolex mi bu mu pekiTeşekkür ederim. Ben de ilk rengibe aldandım zatenCanım benimki de clio önceki fiestaydı. Tekerleri büyük ama çıkmadan sığıcağını sanıyorum ben her ikisine de. Arabamda denemedim henüz. Çok daha küçük bagajlı arabalarda sıkıntı yaratır sanıyorum. Baya küçük ebatlarda katlandığında çünkü. Ağırlığı 10 kg olarak belirtilmiş ama ben pusetsiz katladığımda 5kgdan daha fazla olduğunu sanmıyorum. Pusetle belki. Anakucağı/otokoltuğu da 2-3 kg var yok.
Hayırlı olsun lorelli yurtdışında tutulan bir marka zaten özellikle rusyadaçok teşekkür ederimm
1099 tl
aynen öyle. Çok teşekkür ederimmm.
Teşekkür ederiimmm.Bakalım o tosuncuk da miniği sevicek mi?
Valla ikisi de nerdeyse aynı özelliklere sahip gibi görünüyor canım ama buna hiç bkamadım yanlış yönlendirmeyim. Ben bu rengi de çok beğeniyorum. Bu arabayı almasaydım kesin sarı siyah bir model alırdım. Kırmızı pembe mavi sevmiyorum.
Aaa bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. İsabet olmuş o zamanHayırlı olsun lorelli yurtdışında tutulan bir marka zaten özellikle rusyada
Teşekkür ederim canım evet biliyorum o yüzden aklımda kalsın dersem bitebilir :) diğerini aldım ha alcam derken bitiverdi :))) kedinde çok tatlı bu aradaValla ikisi de nerdeyse aynı özelliklere sahip gibi görünüyor canım ama buna hiç bkamadım yanlış yönlendirmeyim. Ben bu rengi de çok beğeniyorum. Bu arabayı almasaydım kesin sarı siyah bir model alırdım. Kırmızı pembe mavi sevmiyorum.
Çık güzelmiş adıyla yaşasınnGünaydın kızlar sonunda kızımın ismi belli: Gonca, çok tatlı değilmiiiiiiii
görkem daha cazip geldi banaKızlar isim netleştiren var mıı? Ben şuan GÖRKEM ve BERKAY arasındayım sizce hangisi daha güzel????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?