2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kaca aldınız?

Benim 10.7 ilaç alıyorum sadece :/
Benim de 11,2.günde 1 tane aliyorum
30 hafta dolsun günde 2 tane alicam

Günaydın annişler
Benim minik alarm uykuları iyice haram etti gece uyutmadı sabahta 6 ya kurmuş kendini. Bide kolbastı oynuyor sanki içerde sipa. Iyi haftasonları herkese
Benim kız da ilk defa dün gece öyleydi.sağa yapıyorum,sola yatiyorum aynı.sıkışıyor mu acaba diye....

Çok güzel görünüyor güle güle kullanın mışıl mışıl uyuyup güle güle gezsin inşallah bebiş içinde
çok teşekkür ederimm

1099 tl

Güle güle kullanin canim çok guzelmis insanin bebek arabasi icine sinecek öyle alacak bencede bu arada kedicigine bayildim çok tatli maşallah
aynen öyle. Çok teşekkür ederimmm.

Güle güle kullanın canım cok güzel bir araba ayrıca ilk göz ağrına da bayıldım minigin cok şanslı böyle tosuncuk bir arkadası olacagı icin
Teşekkür ederiimmm. Bakalım o tosuncuk da miniği sevicek mi?

Canim benim yaramaz oğlan ben uzanır uzanmaz başlıyor kolbastı ya. Özelikle sabah 5 6 7 civarı çok hareketli oluyor. Bide ben oturduğumda. Artık hareket zamanları düzene girdi ne zaman ne yapcani biliyorum. Sıkışma yoktur zannetmiyorum keyfi yerinde kuzu ların

Benim kız da ilk defa dün gece öyleydi.sağa yapıyorum,sola yatiyorum aynı.sıkışıyor mu acaba diye....[/QUOTE]

Canım çok güzel görünüyor rengine bayıldım. Ama tekerleri biraz büyük mu yani bagaja sigmasi açısından çıkmadan sığmaz mi benim araba fiesta biraz küçük bagajı da. Bide ağırlığı nasıl ?

Rengide çok güzelmiş canım , Gül'e Gül'e kullansın evladın, kedinde çok yakışmış , kıskanç kıskanç Bakıyor sanki Banada biraz tekerlekler büyük gibi geldi , benim Arabanın bagajına biraz zor sığabilir , neyse böylelikle kocamın arabasını almış olurum fiyatıda çok uygun , bende böyle karma bir renk almak istiyorum , kırmızı Fıstık yeşili mantıklı
Günaydın annişler
Benim minik alarm uykuları iyice haram etti gece uyutmadı sabahta 6 ya kurmuş kendini. Bide kolbastı oynuyor sanki içerde sipa. Iyi haftasonları herkese
Canım benim bebekte sağ tarafa kurulmuş , bi sağ tarafa yatayım önce tık tık Uyarıyor ben sallamayınca içeride boks yapıyor resmen 2 haftadır beni sabah ezanlarında uyandırıyor 5 dk sonra duruyor :))kahvaltıdan 2 saat sonra içeride futbol maçı yaptığını düşünüyorum, sürekli yattığımdan ÇOĞU hareketini hissedebiliyorum , artık daha sert vuruyorlar, doktorum 11 haftalıkken Demişti bana ben hayatımda bu kadar hareket eden bebek görmedim diye , eşim diyor 34 bedene düşürür bu seni Allah sağlıklı sıhhatli miadında nasip etsinde bu Duyguları özleriz bile :))

Umarım kıskanmıyordur hahhaa o güzel bir bahane olabilir tabii ki. Ben de hep böyle renkleri istedim. Pembe ya da maviye sabitlenmek istemedim. Bunun bej rengi de var o da güzel bir araba.

Teşekkür ederim. Ben de ilk rengibe aldandım zaten Canım benimki de clio önceki fiestaydı. Tekerleri büyük ama çıkmadan sığıcağını sanıyorum ben her ikisine de. Arabamda denemedim henüz. Çok daha küçük bagajlı arabalarda sıkıntı yaratır sanıyorum. Baya küçük ebatlarda katlandığında çünkü. Ağırlığı 10 kg olarak belirtilmiş ama ben pusetsiz katladığımda 5kgdan daha fazla olduğunu sanmıyorum. Pusetle belki. Anakucağı/otokoltuğu da 2-3 kg var yok.

Canım sence wolex mi bu mu peki

Teşekkür ederim canım evet biliyorum o yüzden aklımda kalsın dersem bitebilir :) diğerini aldım ha alcam derken bitiverdi :))) kedinde çok tatlı bu arada

Kızlar isim netleştiren var mıı? Ben şuan GÖRKEM ve BERKAY arasındayım sizce hangisi daha güzel????

Kızlar suda doğum yapmayı düşünen var mı? İstanbulda suda doğum yaptıran hastane ve doktorları biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…