2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar umreden halam geldi ona fatma ana eli otu siparis vermistim. Kolay dogum icin duyan vardir. Kullanacak olan var mi benim gbi.

Çok iyi maşallah canım, benimki düşünceli değil ondan kaynaklanıyor :)

Kizlar umreden halam geldi ona fatma ana eli otu siparis vermistim. Kolay dogum icin duyan vardir. Kullanacak olan var mi benim gbi.
Bende bir tanidiga rica ettim getirmis sagolsun almadim daha..suya konuyor sanirim doguma giderken aciliyormus suda ben oyle duydum..

İyi akşamlar kızlar. Dünden beri bebişim pek hareketli değil. Önceki günlere göre daha az hareket hissediyorum. Ve hareketler de daha hafif. Bir sorun yoktur dimi?
Canim benim de iki gündür aynen öyle daha az hareketli çok az hissettim arada böyle yapıyorlar sanırım

Senin de plesanta öndeydi demi canım biz oyüzden arada daha az hissediyoruz sanırım
evet önde. ondan mı bilmiyorum da arada azalıp artıyor. çok çok azalmadığı ve uzun sürmediği sürece normal diye düşünüp çok takmıyorum. şu an iyi mesela ben bilgisayara doğru eğildikçe tekmeliyor kızım.

Evet arada azalıyor gibi benim de allah sağlık versin minişlerimize

Bu oğlan kolay olmıcak anne dio resmen ...

Doktordaydım bugün yine gelen su çişmiş.. Çnkü dedi bebek olması gerekenden aşağıda.. Kafası tam rahim agzında idrar torbama baskı yapıo
E rahim ağzına baskı yapması sıkıntı dedi yine progestana dewam dedi ..
Allahım yardım et .. Her seferinde farklı bi sıkıntı..
Ama bebeğim çok sağlıklı buna da şükür rabbim

Ben de bu siteden almayi düşünüyorm
Eline ulaşınca da kalitesi hakkında bedeni HAKKINDA bilgi verir misin.. L mi M mi alsam bilemedim. Bendé pijama takımı gecelik ve sabahlik istiyorum

Gecmis olsun canim..bende en bastan beri progestana devam ediyorum..Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…