2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Eşin düşünceliymiş..benimkinde nerde..

Günaydın güzel anneler
Oğlum açıktı galiba bugün daha erken başladı. Herkese iyi pazarlar.
Sınava gitcez Kızkardeşim gircek. hamile lerin duası makbuldür Dualarinizi bekliyoruz

Ben de bu siteden almayi düşünüyorm
Eline ulaşınca da kalitesi hakkında bedeni HAKKINDA bilgi verir misin.. L mi M mi alsam bilemedim. Bendé pijama takımı gecelik ve sabahlik istiyorum

Günaydın. Ben internetten almadım. Bir iç çamaşırı pijama mağazasından aldım. Kumaşı acayip güzel. Kaliteli. Yumuşacık.
Beden konusunda şöyle söyleyim.
Ben 155 boyunda, 45 kiloda tabi bu hamilelik başında (şimdi 52 kilo ve göbekli) pek minyon bi insanım.
Pijama ve gecelikleri S beden aldım. Dükkanda açıp gösterince bunlar kocaman dedim. Eve geldim denedim çok güzel oldu. Tabi üzerime yapışmıyorlar ama cuk oturdular diyebilirim. Sonuçta biraz daha kilo alırım ve karnım biraz daha büyür, 3 ayımız daha var. Sadece boyunu kesticem.
Bence sen de normal kendi bedeninde al. Büyük alma

Canım korkma lütfen herşey iyi olacak öyle düşün, benim bebiş de asagida, çiş gelip duruyor

Kızlar selamlar.ben bi kaç gündür belimden yatamiyorum. belimde sol tarafimda kemik batmasi gibi çok kötüyüm hamilelikle ilgisi yok sanki batma var çünkü bel ağrısı olsa anlicam varmı böyle batma yaşayan ?

merhaba kızlar
ben daha oğluşuma birşey almadım nisanda hepsini toplu alacağım netten veya beğenirsem mağazadan.Elimde iyi kötü bi liste var ama hangi sitelerden alacağımı güvenilir olduğunu tam bilmiyorum kendim için olsa gözü kapalı alacağım yerler var ama konu bebiş olunca daha dikkatli oluyor insan onun için önerebileceğiniz marka ve siteler varsa yardımcı olur musunuz ??

Ay tamamdir teşekkürler. M alsam iyi olur inşallah. Ama sitesi de güvenilir é benzio olmasa iade edip L sini isteriz

Canimcim tekstili h&m den alabilirsin çok güzeller é bebekten de diğer şeyleér alınabilir.

Ben hiç duymadım canım bilmiyorum :)))

ilk kez duyuyorum

Bende ilkkez duydum

Bende bir tanidiga rica ettim getirmis sagolsun almadim daha..suya konuyor sanirim doguma giderken aciliyormus suda ben oyle duydum..

Otu dogum sancisi baslayinca suya koyuyorsunuz sudan bi yudum icip doguma gidiyosrunuz ot acildikca rahim aciliyormus tabi suya koyarken niyetlenin kndiniz icin ve dogun bituncr mutlaka sudan cikarin -)

Bn tekstillerimi baby corner den aldim mukemmel kalitedeler bibaby ninde guzel instagramda eylul_bebe den aldm coraplarini grmeden alma icleri ipli olanalr cok bebegin parmalalrina takilir. Zibinlarini pijamalarini pazardan filan aliyrm hem ck uygn hem kaliteli oluyor. Jokerden sut sagmami mama onluklerini aldm unnadodan avent biberon emzik aldm

daha dur çocuğu bi görsünler içlerinden duygusal bi yumuoş çıkacak bu kocaların şimdi pek hissedememeleri, o yüzden düşünememeleri normal bence.
Benim eşimde kapı süsü yaptırıp gelmiş süpriz :))) lohusa tacı bakmış terliği sevmezsin tacı çok beğendim diyor canım benim şaşırdım daha neler göreceğiz bakalım ne hoş ne iyi oldular ya

daha dur çocuğu bi görsünler içlerinden duygusal bi yumuoş çıkacak bu kocaların şimdi pek hissedememeleri, o yüzden düşünememeleri normal bence.
Ben konusuyorum bebegimle bana anlamaz ki o diyo mesela ama gecen gece sasirdi..ben oglumla diyolog kurunca kipirdayinca sasirdi bana niye yapmiyo diyo..bende ee sen anlamaz diyosun ya ondan dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…