2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
tşkler canım hemen bakıyorum peki bebek arabası için önerin varmı hepsinden önemlisi o benim için bu konuda bi önerin var mı ?

Ben bel ağrılarının önüne geçmek için pilatese başladım. Şiddetle tavsiye ederim gerçekten çok iyi hissettiriyor.

Merhaba güzel anneler cuma günü doktora gittim 27+0 da bebişimin kilosu 1048gr olmuş Sizinkiler ne durumda bana çok geldi ama netde baktım normalmış

Bebek arabasıda bunu düşündüm ama fiyatı uygun diye ama nasıldır bilmiyorum fikri olan varmı

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-13-19-07-59.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 89
Canim ben istiyorum arastirmistimda anadolu yakasindaysan kurtkoy emsey hastanesinde var ve iyi bi hastanedir. Bende hastanemo degistirmek istemedigimden kararsizim bilemiyorum.

Sağol canım bana avrupa yakasında lazım :)

Ne eğitimi acaba :) Nefes falan mı? Biz 27 olduk daha doktor bulamadım :)

İyi akşamlar kızlar. Dünden beri bebişim pek hareketli değil. Önceki günlere göre daha az hareket hissediyorum. Ve hareketler de daha hafif. Bir sorun yoktur dimi?

Canım bazen azalıyor. Bir de kanımda iltihap çıktı demişsin. O ne demek?

tşkler canım hemen bakıyorum peki bebek arabası için önerin varmı hepsinden önemlisi o benim için bu konuda bi önerin var mı ?
Ben cok aratrdm heryero gezdm en son chicco magazansda gorevli liteway i onerdi kaynimda bize almis. Ama ben travel olarak aldr.adm

Canım bazen azalıyor. Bir de kanımda iltihap çıktı demişsin. O ne demek?
Ben de bilmiyorum canım acilde bir şey demediler. Yarın doktorla görüşün dediler. Kendi doktorumu arıcam ben de. İshal dim sanırım enfeksiyon vardı o da kana karıştı. Yani ben böyle yorumladım.

Ben cok aratrdm heryero gezdm en son chicco magazansda gorevli liteway i onerdi kaynimda bize almis. Ama ben travel olarak aldr.adm
bnde travel istiyorum bakalım bnde bi kaç magaza gezeyim ordan bi fikrim olsun ona göre kesin kararımı vereyim inş. canım yardımın için çokk tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…