2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben bel ağrılarının önüne geçmek için pilatese başladım. Şiddetle tavsiye ederim gerçekten çok iyi hissettiriyor.
Canim bel ağrısı gibi de değil enteresan bişey sanki bel kemiğim yerinde çıkmış gibi anlamadım bi doktora goruncem artık plates iyi fikir ama

Yalnız değilsin canım bende birşey almadım :))) Nisan'ı bekliyoruz inşaallah , riskli gebelik olduğundan her ihtimale karşı prematüre takım alacağım , internetten morhipo markofoni trendyolda organik güzel bebek kıyafetleri satılıyor , unnoda, e bebek Sevi bebe sitelerinde güzel Şeyler var , bebek Arabası olarakta chicco travel serisi yada Pierre cardinin travel serilerine yoğunlaştım , şimdilik bebek odası almayacağız, 1-2 sene sonra yeni büyük bir ev almayı planlıyoruz , o Yüzden Ahşap park yatak alacağız , ikeada uyguna var, İzmir kemeraltındada varmış , birkaç model beğendim , çalıştığım marangozcu var , yapabilirse ona yaptıracağım çizimini oluşturdum , ben yataktan kalkamadığım için eşim halledecek o işleri... Bebek arabasını bakmadan alma derim ağır olması büyük olması , chicconun ÇOĞU ürünü için 4 Kişilik asansörlere sığmıyor diyorlar, bakalım eşim nisan sonu izmire gidecek bi AR-GE çalışması yapacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…