2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebekte sarılık görüldü mü peki ve ilk hurmayı ilk gün mü verdiniz :) lipstick olayı iyiymiş

yok çok tüketmiyorum canım ama duymamıştım hasta olduğum vakit içmiştim grip olduğumda.. hiç duymamıştım ama sağol canım..

Ayyy çok saolasın :)
2 hafta sonra gidicem tekrar baktırıım saolasn cnm

ben de çekiniyorum açıkçası ararken

Merhaba kızlar,
Burası pek sakin. Ben bu siteye girince telefonum pek bir kasıyor, o yüzden çok giremiyorum.

Nasılsınız?
Benim İpek kızım çok hareketli maşallah. Hızlı da büyüyor olabiliriz bu aralar. Emin değilim.
10 martta kendi doktoruma gittim 25+4 iken 903 gramdı minnak kızım. Dün 16 martta başka bir doktor başka bir cihazla 1389 gram dedi. Ben şok. Son adet tarihime göre 26+3 iken ölçümler 28 leri gösteriyordu. Ama kendi doktoruma ve cihazına itimat etmeye karar verdim. 6 günde 480 gram alamaz diye düşünüyorum. İnanasım gelmiyor. Cihazdan cihaza farkediyordur elbet.

Ayrıca dünden beri kızıma oda yapmaya karar verdim. Normalde ilk 2-3 ay yanımda yatırıp sonra beşiğini oturma odasına koymaktı niyetim ama evde ekstra iki boş oda olunca kullanalım bari dedik. Tayinci ve kiracı olunca böyle düşünmüştük başta.

Bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye, hatta hastane çantası hazırlamaya başlayan var mı? Başlamalı mı bilemedim. Ne olur ne olmaz bakarsınız ki yarın doğurmuşuz.

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar dert etmesin lütfen, diyey ve insülinle toparlanır inşallah.

Ay pek bi doğurasım var. Mayıs haziran gelse keşke. Benim doğum günüm 11 haziran. İçimden bir ses doğumgünümde doğuracağımı söylüyor, hatta aynı ses 36-37. Haftalarımda doğuracağımı da söylüyor. Niyetim normal doğum, hadi bakalım.

Miniğimin odasının tadilatı bitmek üzere, ben de Nisan başı gibi arzu ediyorum çantayı yapmayı. Daha doğrusu yıkayıp ütülemeleri. Çanta için çok erkek değil mi. Ama valizini almayı planlıyorum hemencecik.

oltu1 canım madem istediğinde sıkntın oldugunda arayamayacaksn neden özele gidiosun ki.. Valla ben bugün 2 kez aradım nasır için ilaç yazdı başka dr. İlacı wahtsptan yolladm kullanim mi die sordum .. Hafta içi sonu hiç farketmez aklıma takılan canımı sıkan bişi oldumu hemen arıyorum .. Saolsun telefonu da hep açıktır..
Sen de bi doktrnla konuş derdini söyle çekindiğini falan.. Tavrı değişir sanırım

merhaba canım, kendı doktorunun cıhazına guven bence sonucta hep onun gözetimindesın. bende kiracıyım ve oğlusuma oda yapıyorum, ilk bebegım ve ıcım kıpır kıpır heveslerım var ve kıracı oldugum ıcın bunlardan vazgecmek ıstemedım:) kendı evımız ıs yerımıze uzak oldugu ıcın su an kıra olan bu evımızden cıkmayı dusunmuyoruz.oğlumun odası geldi su an boya kokusu cıkması ıcın havalandırıyorum bu yuzden kıyafetlerını henuz yıkayıp yerleştirmedim. nisan gibi yerleştiririm diye dusunuyorum. bu arada benım de ınanılmaz catı agrım var sankı erken gelıcek bızım prens gıbı hıssedıyorum ama inşlh zamanından once gelmez:S

bende yaptırmayı düşünmüyordum ama açlık tokluk şekeri takibi iyi çıksa da gebelik şekeri olabilirmiş. onun için bende yaptırdım. özelliklede annem şeker hastası diye.

Merhaba Hanımlar,

Şu şeker yüklemesi kadar kafamı karıştıran birşey olmadı. Alet ile ölçünce yüksek çıkan şeker yüklemede nasıl çıkmıyor anlamadım pikolata78 . Gebelik şekeri teşhisi koydukları gebeleri daha sonra bu cihazlar ile kontrol ediyorlar , nasıl oluyor bu iş? Benim 50 lik yüklemede 159 çıkmıştı ben şimdi kendim takip ediyorum cihazla.
Hatta bazı doktorlar açlık tokluk şekeri bakalım gerek olursa yükleme yaparız diyorlarmış.

yok çok tüketmiyorum canım ama duymamıştım hasta olduğum vakit içmiştim grip olduğumda.. hiç duymamıştım ama sağol canım..

Greyfurtu benim doktorum da prof. kesin yasaklıyor böyle mevye yok diyor ciğerde iltihaplabma yapıyotmuş
Hastayken daha da yasak..

Ben çantayı hazırlıyorum kıyafetleride yıkadım ağrılarım oluyor ne olur olmaz erken olur demek bile istemiyorum güvencek dr da olmayınca asıl ev taşıma durumumuz olduğu için diğer şeyleri rahat rahat yapayım daha odası var çünkü... Bitirip tam anlamıyla keyif yapamıyorum yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…