2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok saol..sutu tarcinla mi iciyorsun..birde susuz sebze yemegi nasil olucak ki..kendi suyu ile mi

Ben hıc sut içemiyorum canım.bulantılarım gerı döndü çünkü..dr da peynir ye yoğurt ye daha faydalı sütten dedi...susuz şöyle oluyor tabağına koyarken suyunu süzüyorsun...sadece katı kısmını alıyorsun canım..mesela ben bir aydır pazı semizotu patlıcan kabak..döndürüp döndürüp yiyorum

Buharda pisirsekte olur o zaman aman bendekide oylede igrenc be..dogurana kadar dayancaz yavrularimiz icin..

Gecmis olsun..ilkinde kac gr lik yukleme yapilmisti ve sonuc ne idi..benimde dün 50bgr likta tokluk 226 cikti..bugunde aclik bakacaklarmis..
Canım sadece açlık için kan alındı ilk saatim dolmadan 15 dakika önce kustum hal böyle olunca devam edemedik 100 lük yükleme yapılmıştı devam edebilseydik 3 saat sürücekti.

Buharda pisirsekte olur o zaman aman bendekide oylede igrenc be..dogurana kadar dayancaz yavrularimiz icin..

Aynen canım..benim dr um dedi ki şekerin 140 ın altında olmazsa,bebek senın şekerini dengelemek için o küçücük pankreasın dan insülin salgılıyor...yanı minicik pankreasını zorluyor dedı..ay ben bi üzüldüm anlatamam..aklıma geliyor bise yerken daha az yiyorum..

Kızlar şeker yüklemsi öncesinde diyet yapmamalısınız. Doktorunuz size son 3-4 gün nasıl beslenmeniz gerektiğini söyleyecek. Tam tersi karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme uygulatacak ve test sabahından önceki gece sütlü tatlıyla kapanış yaptıracak ki test sonucu doğru veriler versin. Diyetinizi ölçüm sonrası başlatırlar. Ama diyorsanız ki ben doğurana kadar zaten diyet yapacağım, o zaman doktorunuza belirtin test öncesi beslenme şeklinizi. Diğer türlü kendini, testi ve doktoru kandırmak oluyor

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı güzel mi güzel heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

günaydın güzel anneler. benım gibi çatı ağrısı çeken var mı acaba? artık hersey cok zorlastı benım ıcın ve daha cok erken ya:/ üstelik çalışıyorum yatmak kalkmak yurumek oturmak hersey o kadar zor kı:S:S:

Hayirli sabahlarrrr anneler ve kuzulariiiii
Biz grip olduk maalesef baş ağrısı ve burun akıntısı çok yoruyo. Ama yinede Allahtan enerjim çok kötü değil Rabbim yardım ediyor. Ama grip için önerileriniz varsa alırım tabiki :)

ben de 2 hafta önce yükleme yaptırmıştım ve değerlerim sınırın altında çıkmıştı Allaha şükür. Benim doktorum da yüklemeden önce Öyle sütlü tatlı ye onu ye bunu ye demedi hiç. Karbonhidrat vs. ye demedi. Normal nasıl besleniyorsan günlük, öyle devam et dedi. Ölçümden en geç 12 saat önce bir şey yiyeceksin daha da yemeyeceksin 12 saat aç olarak geleceksin dedi.

Canım çatı ağrısı için daha erken değil mi. 32. haftada başlıyor dedi doktorum ve daha erken olursa haber ver demişti. Çatı kontrolü, ağrılar vs. için daha erken. Canım bi doktoruna görün istersen. İçini ferah tut yine de. Yatmakta kalkmakta yürümekte ben henüz zorlanmıyorum daha. 27. hafta içine giricem ben de.

Kızlar günaydın
Kraft twist rlx Ve piere cardin ps405 hakkında bilgisi olan var mı?
Canim bende inanilmaz bir sekilde arastirdim tavsiyeler yetmedi gidip magazalarda direk baktim pierre cardin model ile kraft twist rlx ayni urun aslinda tek farki twist rlx olan aracin govdesinin 360 derece donme ozelligi olmasiki bu inanilmaz bi ozellik benim cok isime yaradi oturdugum yerden bebegin bana donmesini saglayabiliyordum birde cok kaliteli kumasi solmuyor gunes yese bile. Bende bu iki arac arasinda kalmistim rlx aldim pasa pasa kullandim kaliteli yipranmadigi icinde simdi saticam valla ne alirsan al kraft al benim kangurumda kraftti ve cok kullanisliydi 5 pozisyonlu ben kraft kullanicisi olarak co kmemnunum allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin .

kız PembeLokum napıyosun nasıl gidiyor

hiç resim paylaşmıyorsun artık

Ayni durum bende de var cnm bildigin vajinamin kemikleri aciyor. Doktorum gayet normal dedi vücut kendini hazırlıyor. Kalsiyum ve magnezyum takviyesi verdi.

Ben de yarın gidicem diye bugün dikkat edeyim dedim o zaman normal tam gaz devam :) doktor hiç bişey demedi bana çünkü bana

Tekrar güle güle kullan canım yok almadım alt almam rahat edemem zaten karnıma çeksem ama atlet almayı düşünüyorum keşke deneyip alsaydın atletleri
Atleti bile denemeye izin vermiyorlardı ben de alt I göbeğime kadar çekmeli istemiyorum ama başka seçenek yok sanırım en iyisi bir beden büyük normal iç çamaşırı almak :) atletler de emzirme dönemi için de lazım olacak düğmeli ya da üstten açılmalı oluyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…