2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim at özel bölge kemiklerim çok çok ağrıyor yatakta sağa sola dönerken çok zorlanıyorum o kemikler çatı kemiği mi oluyor?

Benim at özel bölge kemiklerim çok çok ağrıyor yatakta sağa sola dönerken çok zorlanıyorum o kemikler çatı kemiği mi oluyor?

evet canım. benım de oyle iste üstelik alt karın bölgem de cok agrıyor. işim gereği surekli oturuyorum, bu nedenle yuruyus sık yapmaya calısıyorum ama yurumekte cok zorlanıyorum. bugun doktorumu arayacagım. daha once normal bu agrılar demıstı ama sımdı cok daha fazla agrım var S::S

O da

Aynen atlet gerekli..düşününce ne kadar çok eksik çıkıyor

Al bndende o kdr ztn hastaym bide bu zamandan agirlastim suan raporluyum ama ise baslaynca 1 ay nasil kaldircam bilmiyorum.

Yaa cnm sendemi katildin bu illete cok gecmis olsn tavugu kaynat corba yap suyuna bol limonla ic cnm

Canım ağırlığı nasıl? Bide katlaninca bagaja sığar mi acaba benim araba biraz küçük de

Kepekli makarna yiyebiliyormusun canim..hic sordun mu

Ev tipi şeker ölçüm cihazlarına güvenim kalmadı canım. Annemde accucheck marka vardı. Aldım eve geldim. Doktor bana bir başka marka tavsiye etti. Onu da aldım. Her ikisini de kullandım. Bir dakika ara ile yaptığım test sonuçlarım en 40 birim farklı çıkıyordu. Doktora sordum. O cihazlar tam güvenilir değil dedi. Peki diyabet hastası olsak neye güvenicez. Her gün de sağlık olacağına gidip açlık ve tokluk testi de yaptırmak imkansız. Hiç anlam veremedim. Araştırdım diyabet hastaları da cihazlardan muzdarip. Sen perhizini yap canım. Ölçümlere de çok itimat edipte üzülme. Perhizini yaparsan zaten sorun yaşamazsın. Geçmiş olsun canim

Kesinlikle katılıyorum canım sana ben ...o kadar diyet yapıyorum şeker yüksek çıkıyor..demek ki cihazlar çok güvenilir değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…