2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çok haklısın canım. en son kontrolüme devlet hastanesine gittim evime yakın diye. inan özeldeki dr.umdan daha ilgiliydi. ultrasonda şurası kalbi şurası poposu vs.diye gösterdi bana.

Kızlar yelser arkadaşımız erken doğum yapmış. Forumda gezerken bir başka topikten öğrendim. Bebeği iyiymis. Allaha şükür.
Hatırladım , onunda aynı benim gibi Kabızlık sorunu vardı , pek görünmüyordu uzun zamandır, inşaallah doğru doktorların eline düşer benden 1 hafta ileriydi yani 28 haftalık falan oluyor, Allah bebeğinide güzel ömürler versin inşaallah hayırlısıyla ...

Özel sektörde olup bütün izinlerini alan var mı? Benim bütün izinlerim tamı tamına 12 ay ediyor.

Canım ağırlığı nasıl? Bide katlaninca bagaja sığar mi acaba benim araba biraz küçük de
Ben esim bankaci oldugu icin hafta ici hep kendim gittim doktor kontrollerine pusetli kullandigin donemlerde bir tusla govdeden ayriliyor mandali kaldirinca da govde katlaniyor bagaja rahat sigiyor diger buyuk ana kucagini kullandigindada iki taraftan mandaliyla govdeden ayiriyorsun iki parca halinde bagaja koyuyorsun ben zorluk cekmedim sadece kullananlara tavsiyem sisme teker oldugu icin tam sisik kullanmalari cunku teker inikken agirlasiyor arac zor gidiyor

Bu hafta bebeğim çok kuvvetli vurmaya başladı ve ben kendimi iyice ağırlaşmış hissediyorum biraz çarşıda dolansam çok yoruluyorum artık :)

Bugün lohusa pijamalarımı aldıkk :)

Napıym canım kızımı büyütüyorum :) telefonum kırıldı benim 3haftadır yok tamir olmadı bîr türlü hiç instagrama giremiyorum :) sen napıyosun

Pijama ne aldın, nasıl şeyler var?

Beni de takip etsen ya instagramda " fatoskedi "

Aynen atlet gerekli..düşününce ne kadar çok eksik çıkıyor

Ben de emzirme atleti aldım, 1 small ve 1 medium. Şu anda tam oluyor. Sonra nolur bilmiyorum

Merhaba kızlar ben geri döndümm

Hoş geldin

Şöyle mesela günde 3 kez ayrı ayrı saatlerde meyve saatin var mesela gündüz 12 de tek bir meyve cinsi elma mesela akşam 7 de kivi mesela akşam 9 tekrar meyve saatin küçük bir muz arkasına iki kez mesela 12 de ve akşam 9 da bir bardak tarçınlı süt o sekilde

Benim 25.haftada tam bacağımla yukarı kısmın birleştiği yer yani tam çamaşırımin geldiği kısım alt taraf ama felaket ağrıyor bıçak saplaniyor sanki oturduğu yerden kalkarken yatakta dönerken felaket bir ağrı var doktor bebek baskı yapıyor kemik agrisi dedi şu an 38 haftalik hamileyim 3 haftadır var.magnezyum kullaniyormusunuz

Canım ben netten baktım kabak sebze ama sekeri yukseltiyormus bende bugün tuzlu bir çörek yedim dayanamadım corba yla birlikte 131 çıktı çok sinirlendim normalde 94 veya 96 veya 98 çıkıyordu. Yani diyet yapmazsak sekerimi yükselecek kesin yani.umarim dogumdan sonra sekerimi duser

Tşk ederim canım bilgilendirme için. Piere cardini yakından görecek bir yer bulamadık zaten. O yüzden kraft ı alcaz sanırım.

Bugünlerde bel ağrısı çekiyorum. Kalça kemiklerim de ağrıyor sanki. Bacaklarım sızlıyor :/
Bir arkadaşım da 5 aylık bebeğini kaybetti kordonu dolanmış Rabbim bizleri evlatlarımıza sağ salim zamanında kavuştursun inşallah

Hmm anladim tesekkur ederim..kepekli makarna falan yenilebiliyor mu peki..birde balik yedigimiz gunlerde sut icemeyiz ki..simdi ben bugun yarim portakal yedim..1de elma..tarcinli sut icmelimiyim..henuz endokrinolojiye gitmedim tekrar yukleme yaparlar mi yaparsa ne cikar bilmiyorum..simdilik 226 tokluk 114.5 aclikti carsamba bakilan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…