2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gecmis olsun..arkadasiniz icinde kotu olmustur Allah sabir versin..

Evet tarçınlı süt icmeli sin.kepekli makarnaya dün yedim 126 çıktı şekerim. Yani sekeri yükseltecek şeyler yediğim zaman 2 saat sonra ki seker ölçümleri 120 nin üstünde çıkıyor. Diyete çok iyi uyarsam 80 le 98 arası çıkıyor.

Sağol canım dikkat ediyorum inş. Ölçümler de iyi çıkıyor. Bendeki cihaz bayer contour ts. Umarım doğrudur. Ins sag salim kavuşuruz hepimiz yavrularımıza.

Tarcinli süt soguk sicak farkediyor mu ve ne kadar tarcin koyucaz..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Reactions: 9ay
Adres ve telefonunuzu özelden atar mısınız. Benim de ilk bebeğim ancak çok gelen oldu ve gelecek de var bu sene doğum yapan arkadaşlarımdan. Satmak ne demek, belki puset falan satılıyor ama giysi nedir ki. pinar39

Herkese selam ilk haziran annesiyim. Bebeğim 1150gr doğdu normal nefes alabiliyor 1AY kuvozdeyiz zor sıkıntılı bir durum ama iyiyim Alim beni bırakmadı çok güçlü bir paşa o.
Geçen hafta perşembe sabah 10 gibi su geldi çok az idrar sandım devamı gelmeyince ciddiye almadım akşam 5.30 civarı bi sefer pembe şu geldi paniğe kapılmayım dedim face grubunda yazdım git dediler bende arabaya bindim yakın olan hastaneme gittim anlattım ve baktılar hersey normal ama bir test yapıldı sonucu pozitif cikti ve apar topar yatırıldım. Enfeksiyon vardı antibiyotik tedavisi bebeği beklemeye çalıştılar ki ancak 1hafta dayanabildik 2.günümde dr riske atmamak icin akciger gelistirici igne verildi ayri günlerde 2kere suyum iyice azaldı hiç kalkmadan yattim sürgüye idrar yaptım ama normal sancılarım başladı 4.30 saat boyunca sanci çektim 1cm olan açıklığım 1milim değişmedi en sonunda sezeryana alındım ve oğlumu doğurdum çook iyi hersey yolunda minnakim umarım hastaneden eve gelecegi günleride göreceğim merak etiklerinizi cevaplarım Allah yardımcınız olsun hepinizi sevgiyle kucakliyorum

Allah şifa versin canım. ben iş hayatı nedeni eşimle ayrı şehirdeyim, doğuma yakın evime döncem ve o zaman bebeğime birşeyler alcam. inş birşeyler ayarlamaya çalışırım o zaman

çok geçmiş olsun canım. şimdilik rutin gelişimi tamamlansın diye küvözde kalacak herhalde. extra bir sorunu yok anladığım kadarıyla. buna da şükür diyelim. senin sütünlemi besliyorlar peki.inş kısa süre kucağına vermeye başlarlar. sonra da bu süreci atlatıp evinize dönersiniz inş hayırlısı ile

Allah şifa versin canım. ben iş hayatı nedeni eşimle ayrı şehirdeyim, doğuma yakın evime döncem ve o zaman bebeğime birşeyler alcam. inş birşeyler ayarlamaya çalışırım o zaman
Ilgilenmenn yeter canim ben hani bebegi büyümüş olup eski kıyafetlerini elinden çıkarmaya çalışan varsa aliyim dedim 2, el topigi buldum ordan bakmaya çalışıyorum şimdilik allahim sana hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin benim yavruma da şifa versin tez zamanda

Benim sütümle canım gayet iyi geliyor şükür çok teşekkür ederim

adres ve numara özelden yazarsanız kayıtlı kalsın da o zaman gelince kolay ulaşabileyim

Canimmm çok şükür minigin güçlü bi bebismis allahım sizi korusun.. demek bizim minnaklardà artık dışarıda yasabilio bu insanı sevindiriyor. Senin açından da hayırlsı böyleymis demek annesini çok özlemiş alicik napsin tekrar geçmiş olsun . İlk bebişimizin fotosunu paylasirsin toparlaninca , biz meraklı annişleriz

olsun zaten çok hediye falan da geliyor ilk aylar çok hızlı kilo alıp boy atıyor bebekler. bizler de elimizdekilerin çoğunu giydiremiycez bile. en fazla bir kaç kez. benim bebeğim kız ama mühim değil yanında birkaç parça fazladan alsam birşey olmaz.

Evet hediyeleri de düşündüm ama güvenmek istemedim ben zaten acil ihtiyaçları için dedim hani zibinlar pijamalar şapka falan çok fazla anlamıyorum ama hani doğduğunda ne lazımsa iste sen dogum yaptın mi canim

kızlar selam bu arada. ben aralar gecem gündüzüme karıştı. hocamla tezimi okuyoruz düzeltiyorum falan yetiştirmeye çalışıyorum. kızımla benle ders çalışıyor. fazla yazamıyorum ama arada mola verdiğimde şöyle bir göz atıp çıkıyorum. öpüldünüz hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…