- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.061
bu arada hediye geliyor derken bizi kast ettim. bizim aldıklarımız+ hediyeler bizlere fazla bile, bebişler hemen büyüynce giyemiycekler demek istdim.Evet hediyeleri de düşündüm ama güvenmek istemedim ben zaten acil ihtiyaçları için dedim hani zibinlar pijamalar şapka falan çok fazla anlamıyorum ama hani doğduğunda ne lazımsa iste sen dogum yaptın mi canim
Canim ben henüz birsey alamadım 2 3 parça falan bizim ameliyat olayı çıkınca para biriktirmeye başladık hastane masrafları için o yuzden kıyafet bütçesi ayiramadik bende ameliyat dönemlerini atlatana kadar en azından 3 aylik acil ihtiyaclarini ikinci el alayım dedim durumu toparlayinca ogluma daha iyilerini alicam insallahbu arada hediye geliyor derken bizi kast ettim. bizim aldıklarımız+ hediyeler bizlere fazla bile, bebişler hemen büyüynce giyemiycekler demek istdim.
ben de daha alışverişe zaman ayıramadım. hallolur ya kıyafet bi şekilde. sıkma canını. çocuğuna odaklan bol bol dua et, kuran oku okuyabiliyorsan, olmadı internetten aç dinlet bol bol şifa niyetine, kuran çok önemli. Allah bir derdi vermişşe şifasıda mevcuttur inş.Canim ben henüz birsey alamadım 2 3 parça falan bizim ameliyat olayı çıkınca para biriktirmeye başladık hastane masrafları için o yuzden kıyafet bütçesi ayiramadik bende ameliyat dönemlerini atlatana kadar en azından 3 aylik acil ihtiyaclarini ikinci el alayım dedim durumu toparlayinca ogluma daha iyilerini alicam insallah
Etmez okur muyuz canim stres yapıp uzulmeye bile korkuyorum bebegimde umulur diye bu geceden itibaren eşimle kuranı en baştan dinleticez bebege çünkü artık bütün sesleri duyuyormus dediğin gibi şifa niyetine dinleticezben de daha alışverişe zaman ayıramadım. hallolur ya kıyafet bi şekilde. sıkma canını. çocuğuna odaklan bol bol dua et, kuran oku okuyabiliyorsan, olmadı internetten aç dinlet bol bol şifa niyetine, kuran çok önemli. Allah bir derdi vermişşe şifasıda mevcuttur inş.
Herkese selam ilk haziran annesiyim. Bebeğim 1150gr doğdu normal nefes alabiliyor 1AY kuvozdeyiz zor sıkıntılı bir durum ama iyiyim Alim beni bırakmadı çok güçlü bir paşa o.
Geçen hafta perşembe sabah 10 gibi su geldi çok az idrar sandım devamı gelmeyince ciddiye almadım akşam 5.30 civarı bi sefer pembe şu geldi paniğe kapılmayım dedim face grubunda yazdım git dediler bende arabaya bindim yakın olan hastaneme gittim anlattım ve baktılar hersey normal ama bir test yapıldı sonucu pozitif cikti ve apar topar yatırıldım. Enfeksiyon vardı antibiyotik tedavisi bebeği beklemeye çalıştılar ki ancak 1hafta dayanabildik 2.günümde dr riske atmamak icin akciger gelistirici igne verildi ayri günlerde 2kere suyum iyice azaldı hiç kalkmadan yattim sürgüye idrar yaptım ama normal sancılarım başladı 4.30 saat boyunca sanci çektim 1cm olan açıklığım 1milim değişmedi en sonunda sezeryana alındım ve oğlumu doğurdum çook iyi hersey yolunda minnakim umarım hastaneden eve gelecegi günleride göreceğim merak etiklerinizi cevaplarım Allah yardımcınız olsun hepinizi sevgiyle kucakliyorum
Canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun , ne güzel sütünde geliyormuş , sebebi enfeksiyon mu ? Açılma falan varmıydı? Bende riskli gebelik durumundayım 2 hafta sonra herşey yolunda giderse bana da Ciğer geliştirici vuracaklar , oğlun çok güçlüymüş ki sana Dünya'ya tutunmuş , en kısa zamanda bu Süreci atlatman dileğiyle... Hastaneden 6. Ayında normal doğum yapıp eli boş çıkmak ne demektir çok iyi bilirim , Allah sana yaşatmasın öyle bir acıHerkese selam ilk haziran annesiyim. Bebeğim 1150gr doğdu normal nefes alabiliyor 1AY kuvozdeyiz zor sıkıntılı bir durum ama iyiyim Alim beni bırakmadı çok güçlü bir paşa o.
Geçen hafta perşembe sabah 10 gibi su geldi çok az idrar sandım devamı gelmeyince ciddiye almadım akşam 5.30 civarı bi sefer pembe şu geldi paniğe kapılmayım dedim face grubunda yazdım git dediler bende arabaya bindim yakın olan hastaneme gittim anlattım ve baktılar hersey normal ama bir test yapıldı sonucu pozitif cikti ve apar topar yatırıldım. Enfeksiyon vardı antibiyotik tedavisi bebeği beklemeye çalıştılar ki ancak 1hafta dayanabildik 2.günümde dr riske atmamak icin akciger gelistirici igne verildi ayri günlerde 2kere suyum iyice azaldı hiç kalkmadan yattim sürgüye idrar yaptım ama normal sancılarım başladı 4.30 saat boyunca sanci çektim 1cm olan açıklığım 1milim değişmedi en sonunda sezeryana alındım ve oğlumu doğurdum çook iyi hersey yolunda minnakim umarım hastaneden eve gelecegi günleride göreceğim merak etiklerinizi cevaplarım Allah yardımcınız olsun hepinizi sevgiyle kucakliyorum
Canim daha onceden belirti yaşadın ki hiç erken doğum olacağına dair ya da doktor kontrollerde bişey demiş miydi? Bebisine Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.Herkese selam ilk haziran annesiyim. Bebeğim 1150gr doğdu normal nefes alabiliyor 1AY kuvozdeyiz zor sıkıntılı bir durum ama iyiyim Alim beni bırakmadı çok güçlü bir paşa o.
Gecmis olsun sanciniz acilmaniz mi var riskli demissiniz..Allah sağ sağlim kucaklarimiza almayi nasip etsin yavrularimiziCanım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun , ne güzel sütünde geliyormuş , sebebi enfeksiyon mu ? Açılma falan varmıydı? Bende riskli gebelik durumundayım 2 hafta sonra herşey yolunda giderse bana da Ciğer geliştirici vuracaklar , oğlun çok güçlüymüş ki sana Dünya'ya tutunmuş , en kısa zamanda bu Süreci atlatman dileğiyle... Hastaneden 6. Ayında normal doğum yapıp eli boş çıkmak ne demektir çok iyi bilirim , Allah sana yaşatmasın öyle bir acı
Hiç Belirti yoktu kahverengi akıntı vardı ama rutin dedi dr herkeste olabilir ne olduğunu anlamadım çok dikkat etCanim daha onceden belirti yaşadın ki hiç erken doğum olacağına dair ya da doktor kontrollerde bişey demiş miydi? Bebisine Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.
Çok zor yaşadığım acıyı yatarak geçirdiğim saatlerde ki korkuyu anlatmak mümkün değil sen biliyorsun işte yorgunum ama mutluyum durumu iyi oğlumun daha iyi olmasını bekliyorum şükürler olsun onu yaradanana...Canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun , ne güzel sütünde geliyormuş , sebebi enfeksiyon mu ? Açılma falan varmıydı? Bende riskli gebelik durumundayım 2 hafta sonra herşey yolunda giderse bana da Ciğer geliştirici vuracaklar , oğlun çok güçlüymüş ki sana Dünya'ya tutunmuş , en kısa zamanda bu Süreci atlatman dileğiyle... Hastaneden 6. Ayında normal doğum yapıp eli boş çıkmak ne demektir çok iyi bilirim , Allah sana yaşatmasın öyle bir acı
Maşallah Ali pasaya canım. Rabbim güç kuvvet versin erkenci çıktı yaramaz. Çok sukur ıkinizde ıyisiniz. Daha da iyi olun inşallah. Enfeksiyon sebep oldu senin doguma dimi doğru anladım. Bu hafta tekrar tahlil yaptircam takip etmek lazımHerkese selam ilk haziran annesiyim. Bebeğim 1150gr doğdu normal nefes alabiliyor 1AY kuvozdeyiz zor sıkıntılı bir durum ama iyiyim Alim beni bırakmadı çok güçlü bir paşa o.
Yo bnm de öyleydi sanırım cnm :)Şeker yükleme sonucum çıktı kızlar 99 muş çok mutluyum :) ama 8.5 kilo aldım doktor çok almissin dedi olsun ama bebisim iyi olsun yeter.yüzünü bugün ayaklariyla kapattı resmen bıdik26+4 te boy 33 cm kilo 947 gr çıktı biraz miniş benimki sanki
Cok sukur canim :) yok almadim kaca almistin ayseguldenCok sukur canim biraz agrilarm var ama daha iyiyim insallah dahada iyi olurum sen naptin havlu aldnmi
İnstagramda hamileannelerden ikinci el sayfası bar orada ücretsiz veren anneler de var canım bi bak istersenIlgilenmenn yeter canim ben hani bebegi büyümüş olup eski kıyafetlerini elinden çıkarmaya çalışan varsa aliyim dedim 2, el topigi buldum ordan bakmaya çalışıyorum şimdilik allahim sana hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin benim yavruma da şifa versin tez zamanda
Canim benimde 27+3 bugun muayene oldum 1011gr. 31 cm benimki daha minik vallaŞeker yükleme sonucum çıktı kızlar 99 muş çok mutluyum :) ama 8.5 kilo aldım doktor çok almissin dedi olsun ama bebisim iyi olsun yeter.yüzünü bugün ayaklariyla kapattı resmen bıdik26+4 te boy 33 cm kilo 947 gr çıktı biraz miniş benimki sanki
Kızlar kim bı ayşegül astronot tulumlarını da söylemediniz nasıl çıktı kimden aldınızCok sukur canim :) yok almadim kaca almistin aysegulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?