2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bu arada hediye geliyor derken bizi kast ettim. bizim aldıklarımız+ hediyeler bizlere fazla bile, bebişler hemen büyüynce giyemiycekler demek istdim.

bu arada hediye geliyor derken bizi kast ettim. bizim aldıklarımız+ hediyeler bizlere fazla bile, bebişler hemen büyüynce giyemiycekler demek istdim.
Canim ben henüz birsey alamadım 2 3 parça falan bizim ameliyat olayı çıkınca para biriktirmeye başladık hastane masrafları için o yuzden kıyafet bütçesi ayiramadik bende ameliyat dönemlerini atlatana kadar en azından 3 aylik acil ihtiyaclarini ikinci el alayım dedim durumu toparlayinca ogluma daha iyilerini alicam insallah

ben de daha alışverişe zaman ayıramadım. hallolur ya kıyafet bi şekilde. sıkma canını. çocuğuna odaklan bol bol dua et, kuran oku okuyabiliyorsan, olmadı internetten aç dinlet bol bol şifa niyetine, kuran çok önemli. Allah bir derdi vermişşe şifasıda mevcuttur inş.

Etmez okur muyuz canim stres yapıp uzulmeye bile korkuyorum bebegimde umulur diye bu geceden itibaren eşimle kuranı en baştan dinleticez bebege çünkü artık bütün sesleri duyuyormus dediğin gibi şifa niyetine dinleticez

Reactions: 9ay

Topiğimizin ilk kahramanı Ali'ye öncelikle sağlık güç kuvvet dilerim. İyi ki o sancıyı çekmişsin de bol sütün olmuş canım. Dualarımız sizinle..

zeyzey3428 maalesef canim bizde kurtulamadik ama benim bahar alerjimde var burun akintisi falan hepsi karisti suanda gripmiyim alerjimi anlayamadim hamilelikte degisik geciyo. Ama bugun daha iyiyiz cok sukur arada yatiyorum kalkiyorum. Ates oksuruk olmadigi surece korkmuyorum. Sen nasil oldun?

Canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun , ne güzel sütünde geliyormuş , sebebi enfeksiyon mu ? Açılma falan varmıydı? Bende riskli gebelik durumundayım 2 hafta sonra herşey yolunda giderse bana da Ciğer geliştirici vuracaklar , oğlun çok güçlüymüş ki sana Dünya'ya tutunmuş , en kısa zamanda bu Süreci atlatman dileğiyle... Hastaneden 6. Ayında normal doğum yapıp eli boş çıkmak ne demektir çok iyi bilirim , Allah sana yaşatmasın öyle bir acı

Canim daha onceden belirti yaşadın ki hiç erken doğum olacağına dair ya da doktor kontrollerde bişey demiş miydi? Bebisine Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.

Gecmis olsun sanciniz acilmaniz mi var riskli demissiniz..Allah sağ sağlim kucaklarimiza almayi nasip etsin yavrularimizi

Canim daha onceden belirti yaşadın ki hiç erken doğum olacağına dair ya da doktor kontrollerde bişey demiş miydi? Bebisine Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.
Hiç Belirti yoktu kahverengi akıntı vardı ama rutin dedi dr herkeste olabilir ne olduğunu anlamadım çok dikkat et

Çok zor yaşadığım acıyı yatarak geçirdiğim saatlerde ki korkuyu anlatmak mümkün değil sen biliyorsun işte yorgunum ama mutluyum durumu iyi oğlumun daha iyi olmasını bekliyorum şükürler olsun onu yaradanana...
Nedeni belli değil suyum patladiktan sonra yükselen crp oldu ama çok değil ,erken dönemde su patlayinca hemen antibiyotik başlıyorlar bebeğin mikrop kapma riski çok fazla şükür bebeğim iyi.

Maşallah Ali pasaya canım. Rabbim güç kuvvet versin erkenci çıktı yaramaz. Çok sukur ıkinizde ıyisiniz. Daha da iyi olun inşallah. Enfeksiyon sebep oldu senin doguma dimi doğru anladım. Bu hafta tekrar tahlil yaptircam takip etmek lazım

Selamlar bugün dışarda kahvaltı yaptık kızımla sonra bir şeyler alayım dedim denediklerim yorulduklarım yanıma kar kaldı birazda akıntım oldu hatta hiç bişi bulamadık şimdi parktayız oturuyorum ama iyi ki erkenden bitirmişim her şeyi dolaşmak ne kötü Hiç bir şey bulamadım moralim bozuldu koca göbeğimle boyum uzun ama kendi toparlak hissediyorum
Hava çok güzel hepinize iyi akşamlar annişler

Şeker yükleme sonucum çıktı kızlar 99 muş çok mutluyum :) ama 8.5 kilo aldım doktor çok almissin dedi olsun ama bebisim iyi olsun yeter.yüzünü bugün ayaklariyla kapattı resmen bıdik 26+4 te boy 33 cm kilo 947 gr çıktı biraz miniş benimki sanki

Yo bnm de öyleydi sanırım cnm :)

İnstagramda hamileannelerden ikinci el sayfası bar orada ücretsiz veren anneler de var canım bi bak istersen

Canim benimde 27+3 bugun muayene oldum 1011gr. 31 cm benimki daha minik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…